Zahtjev:Escape to Canada

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

cannebosanac

Aktivan Član
13.10.2006
391
47
0
46
Escape to Canada(2005) by Albert Nerenberg

6ex5i4p.jpg

Dugo već pokušavam naći neke linkove za ovaj film nikad ništa osim onog trailera od nekoliko minuta .Ajde daj neko link ili linkove ako ima plz.
 

hempman

Aktivan Član
13.07.2007
67
1
0
50
imas ga na torrent portalu.Samo da znas da ce download da traje danima.Ajde probaj pa ako ne ide probacu ja pa cu da ga prebacim u rapidshare ako uspem da ga skinem(sto ce opet da potraje danima).
Nego bas me nasmeja sa onim komentarom na warez bb-u.
 

cannebosanac

Aktivan Član
13.10.2006
391
47
0
46
Ništa od tog torrent downloada meni veza prekida povremeno iz dosad neutvrđenih razloga.U biti ako bih mogao da nastavi, s onim menagerom za torrenete i nakon što mi se IP promjeni onda molim te daj link od tog torrenta nisam sa tim nikako na ti ima ih gomila nekih a nikako da nađem pravi link.Ukoliko neću moći nastaviti zbog IP onda ništa ,jer kad mi veza prekine moram paliti i gasiti modem da je ponovo uspostavim i onda naravno novi IP ,i ako ovaj u-torrent il neki od ovih programa za skidanje s torrenta ne mogu nastaviti nemam ja od toga ništa ,a ionako dogodi se bar jednom mjesečno da struje nestane na par minuta uvijek nešto prespajaju ovi idioti ovdje tako da ništa od toga,najvjerojatnije.

Zato brate ako ti nije teško skini ti s torrenta ako nemaš problema kao ja ,pa taman za 2-3 mjeseca .A kad tj. ako skineš zamolio bih te da dižeš na rapidshare nego na megaupload puno su bolji nije brzina uvjek najveća moguća samo zato možeš pomoću njihovog megamanager nastavit sa downloadom ako ti se sjebe veza ko meni .

Aj drago mi je da sam vas nasmijao.