Zajeb?

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
10.09.2007
4
0
0
35
pliz ljudi ako je moguće da mi ukratko objasnite kako se osigurat da me neće zajebat kad kupujen dim.
inače, pušin ima već par miseci, i zapalin 10-20 tjedno, većinom meda, i ima san jednog lika koji me nikad ne bi zajeba, al on u zadnje vrime nema ništa, na tragu su mu pa moran uzmat di stignen, i tako san nekidan uzea 50 kn(malo al eto, nisan tia više, da me ne bi zajebalo) i bilo je tu dosta, onako, za 6-7 poštenih truba, al ono, prve dvi su bile extra, jake i sve to, ono normalno, al ostalo, ništa, brate, ko duvan, al siguran san da nije bila prpa, jer jedino to znan raspoznat.

aj pliz ljudi!

EDIT: rekli su mu da ako uziman samo svitove da me ne mogu zajebat?
 

DirtyDeeds

Aktivan Član
18.12.2006
415
11
0
Zapamti kako izgleda trava za koju mislis da valja,jos bitnije zapamti kako miriše.

Kako je moguce da 2 pljuge valjaju a ostalo ne?Da nisi možda prvo popušio vrhove pa onda sicu?

6-7 pljuga za 50kn je zbilja puno.
 
10.09.2007
4
0
0
35
problem je najveći šta to nisam ja uzea, neo san da liku da skupi usput kad je i sebi uzima, bilo je čak i ljusaka od bajama unutra, mozda je tako jer je te dvi mota jedan lik a ostali je druge, pa mozda je ovi uzea sta valja, neam pojma, ne ide ni meni to u glavu.

inače tako jeftino nabavljam, večeras iden po 25 grama-200 kn i 150 shita, 3 grama, al ode san siguran da me neće zajebat, bolje da me ne zajebu.
 

LucidDream

Miran dečak
26.02.2007
1.239
110
88
43
Moj savet je da odes licno da uzmes ganju i shit,prvo ovima da vidis sta uzimas,ako ti se ne svidja zajebi to...Obavezno podji s nekim drugarima,moze doci do ekcesa s tim dilerom...peace & respect 70
 

cannebosanac

Aktivan Član
13.10.2006
391
47
0
46
@Weedolog
Zar ti nije dovoljna činjenica da si našao bajamove(bademove) ljuske u pizu,to ti je sasvim dobar razlog da shvatiš da ti podvaljuju ,ne samo to pravi te budalom još . Pa šta još sve neće počet radiri molim te gdje si čuo da na konoplji tj.Cannabisu ,Vutri ili kako već hoćeš rastu bademi,pa još će počet babure od čempresa prodavat pod vutru.Kao ono slučajno su mu ljuske upale u piz,možeš mislit.
Što se tiče ovih cjena tamo gdje misliš ić kupovat ,eto ti kažeš da te tamo ne mogu zajebat ,koliko si siguran u to najbolje sam znaš,a cjene su za travu prejeftino da bilo nešto dobro,sumnjam da bi netko kod nas uzojio dobar dim i riskirao sve i prodavao ga za 200 kn , 25 g ,ili je to loš dim ili nije stvarnih 25 g nego ono kaže ti ima ti tu 25 g a tamo u stvari 12.5 g.

2.5 g za 200 kn bi bilo otprilike realno za pravo dobar dim .Inače goventa možeš nabivit i 100 g za 200 kn npreračunato iz cjena na veliko kad se uzima po Albaniji itd.
U Amsterdamu za 25€ pto je 183 kn dobiješ 4.8 g odlične vutre ,prva klasa ,ima i skuplje samo ne znači da je ta vutra bolja ,cjene u shopovima ne ovise samo o kvaliteti vutre nego i o više drugih faktora npr. ostalim sadržajma u shopu koje takođe naplaćuju kroz vutru,onda ovisi koliko je koštao sam uzgoj vutre,pogotovo indoor uzgoj ,npr indice brže sazriju i do 5-7 tjedana nego neke sative koje cvjetaju po 14-16 ,pa skontaj onda koilko struje treba potrošiti za jedne a koliko za druge.Onda oni plaćaju i porez državi kao i svi ostali obrtnici.
Ajmo reći da je u njih standard bolji nego u nas i sve im je skuplje ,i ovi naši ne plaćaju porez nikome ali zato je tu rizik da zamjeni porez u cjeni,kužiš. Čisto sumnjam da je dobar dium ako ti daje točno odvaganih 25 g za tu lovu ,znači da dobiješ preko 5 puta više nego u Amsetrdamu za iste pare,čisto sumnjam pored svih ovih pluseva i minusa na obe strane.Al itko zna možda je i odličan dim ali ovi jednostavno nemaju pojma šta prodaju i koliko to vrijedi, možda su odradili outdoor neki dobar veću količinu u talu s murijom pa im niko nije mogao ništa ,pa im se onda i isplati,svašta može biti.Ali vidit ćeš ti najbolje šta si dobio ,pa stavi na vagu i ako mogneš baš me zanima kako izgleda uslikaj nam pa pokaži ,ako imaš kakav dobar aparat.
Što se hasha tiče to je već bogami pristojna cjena za jedan g ,npr kao 1 g najlošijeg(opet boljeg nego ijedan koji sam ja u nas pušio ikad tj. vrlo vrlo rijetko bi naišlo nešto tako) hasha u Amsterdamu i ako ne bude dobar da fino miriše i nakon što držiš grudvicu toga između prsta da se zgrije malo na tjelesnu temperaturudade se mrvit i da se lijepi po prstima dok mrviš ili da se dade valjat u zmijicu onda bi trebao biti dobar.Samo za haš nikad nisi siguran dok ne zapališ komadić pa vidiš da fin bjeli dim iz toga izlazia ne crni dim koji je znak da ima svačega u ahsh smrvljene plastike i ko zna čega sve ne ketamina ,pasijih govana ,ljepila raznih ,itd.Proizvođači lažnog hasha su dosta usavršili tehnologiju proizvodnje tako da za laika to može izgledat kao dobar hash ,ali moraš znati kad zapališ prema djelovanju i ostalim stvarima ,dimu grebe li po plućima toga ne smije biti ,druga stvar je ono kad ti neda da udahneš pogotovo ako si početnik pa ne možeš držati u plućima jedno 5 sekundi ,tako je neko vrijeme dok se pluća ne nauče.Jednostavno dobar hash i vutru većina iz početka ne može zadržati ni 5 sekundi iako je dim blag i nije da grebe nego jednostavno te natjera da ga izdahneš.Ako nisi siguran za hash 100% bolje da ga i ne uzimaš,ili otiđi prvo u Amsterdam pa nauči sve šta je kako valja ili uzgoji sam s nekim tko zna ,ili prati savjete ovdje na forumu od ovih uzgajivača ovdje,i nauči pravit hash i onda znaš 100%,da valja ,ovako nikad nisi siguran.
Svi ,u stvari sigurno 98% dilera kod nas rade to što rade prvenstvaeno radi love a ne zato što vole vutru i što ih je briga hoće li neko pušiti prvoklčasnu robu ili industrijski zajeb.Možda većina njih ima s vremena na vrijeme,većinom na jesen kad je berba i seriju dobrih cvjetova a onda opet kad nestane do sljedeće jeseni zbog zarade uvaljivat će ti i ***** od mačke ako ne znaš pod hašiš.

Evo ti par slika prva je loša ,očito industrijala,nema trichoma(sitne prozirne kao dlačice sa kuglicom na vrhu,pune su smole koja sadrži preko 90% ukupne količine THC na biljci,ostalo se nalazi takođe u trichomima na onim masnijim listovima odmah uz cvjet sami cvjet,oni veliki listovi bez smole ne sadrže skoro ništa,zanemarivo)
Vutra koja nema trichoma nema ni smole samim tim nema ni THC,ima ali u zanemarivim količinama kao industrijska oko 0.5 % maksimalno ,i one priče ma ima toga u njoj to su ti spojevi THC ne vidi se se to ,bla bla ,i ostale laičke pizdarije zaboravi.Da THC se ne vidi ali vide se trichome koje ga sadrže i ako ih nema zajebi to , to ti je zajeb sigurno .

Slika lošije vutre bila je ovdje već i mada se onaj koji ju je poslao izjasnio da su se od ovoga fino napušili siguran sam da to nije ni vidilo high kao od prave vutre,skunka nekog ili još bolje jačih vrsta WW,White russian,K2,G-13 ,White shark,edelweis ima ih na stotine ovo su samo neke od onih koje sam probao,ne mora značiti da je neka poprskanuša ,nego jednostavno vidi se da je slba ,isušena je nema u njoj masti,kladim se da miriše ono nekako gorko bezveze a kad se puši loša je za pluća skroz i nema arome,kao da pušiš list od lipe osušen,i to smo probavali ne biste vjerovali koliko slično podsjeća na one tzv.vutre koje su se nekad pušile kao dobra roba,a ono zapališ pa nešto te malo kao opali po glavi i ništa posebno samo bezveze buljiš i čekaš kad će,ovo počet djelovati.


Slika dobre vutre ,čak šta više medicinska klasa ,i još neka druga ne znam koje su sorte ,ne moj da ti neko uvali priču kako je ovaj kao mraz po njima nešto poprskano ,to ti je ta smola(trihome),mislim daje sve ostalo suvišna priča,slika govori sama za se,a i neda mi se tipkat mogao bih satima ovako.
4tkrm15.jpg
4cm9ds5.jpg


Na prvoj slici ima i nekoliko sjemenki pogledaj tamo desno a to su samo one koje su ispale iz ovih jadnih pojebanih cvjetova.A na ovoj drugoj slici ako nađeš sjeme osobno ću otići u Amsterdam i kupit 1 kg najskuplje vutre samo za tebe. :).Čim ona ima sjemenki nije to radio niko ko zna posao i budi siguran da ti je to već dobar pokazatelj da je roba slaba.Može se dogoditi da nađeš ajmo reći 10-ak sjemenki u 10 grama jer neki namjerno opraše ali samo ponegdje radi dobijanja sjemena pa onda ne mogu pronaći baš svaku sjemenku iako zabilježe gdje su oprašili.
 

Silent Bob

Aktivan Član
09.06.2005
291
35
18
Da se izjasnim kao vlasnik prve fotografije... :D Ono je bilo dobro, ali samo zato sto se bolje ne moze nabaviti u CG, gdje zivim.
Medjutim skoro sam nabavio skunk (nesto kao hedici na donjim fotkama) i vidio ogromnu razliku. Pocevsi od trichoma, preko glatkog pusenja koje cak i prija (jer ranije je samo grebalo i tjeralo na kasljanje), pa sve do vrhunskog rada koji se ne moze porediti sa radom trave na prvoj fotografiji. :)
 

cannebosanac

Aktivan Član
13.10.2006
391
47
0
46
Oprosti što nisam naveo čija je fotografija,trebao sam se unaprijed ispričat,zato sorry ,a da sam znao naveo bih,u stvari mogao sam tražit po forumu dok je opet nađem ali nije mi se dalo nego sam je,čisto kao primjerak uploado iz moje kolekcije tuđih slika :),imam negdje 3000 raznih slika u vegetaciji u cvjetanju osušeno ,hašiša,sve probrane slike sa sajtova,ali mi je bilo lakše preko thumbnail-a pronaći u mom folderu nego da rovim po forumu, svojih slika ni nemam, nemam ni aparat,nisam ja od toga,ne da mi se s tim zajebavat niti šta da slikam nažalost.A ako bude sreće pa nkad budem gajio nešto posudit ću ili nabavit neki pristojan digitalac pa da mogu lijepo one fotografije trichoma radit ili bar ovakve kao što je ova zadnja slika gore.

Znam da si onda govorio da je to bilo dobro ,tako nešto,tj. kako kažeš najbolje što se moglo nabavit,a i sam sam poduvao par kila čak i 100 put lošijih od ove i izgledom a vjerojatno i svim ostalim.Dok nisam vidio šta je prava stvar dimilo se svašta a danas ne bih zapalio čak ni ovu s prve slike koja je opet relativno spram nekih totalnih smeća i dobra i nekad najboja što se da nabavit ,ali jednostavno nema tu masti nije to to ,a eto i sam znaš vidio si šta je skunk ,prija kad se puši i ništa ne guši.Da je sreće svi bi duvali ovu medicinku s druge slike ili ovu s treće...ali da je sreće.
 
10.09.2007
4
0
0
35
fala ljudi!

jutros san posjetia tog lika opet, OSOBNO! za 100 kn dima, al kad san vidia šta je donia za sto kuna, pita san ga šta mi je zadnji put podvalia, i počea se nešto izvlačit i uzea san mu to šta je donia, kune mu nisan da. al ovo je prava stvar, extra, malo žari, al jebga, kad ni duvan ne pušin, a travu tek 2-3 miseca, navika san već.
za shit, čua san za to s crnin/bilin dimon, al tog lika znan dobro, jako dobro, i zato kažen da će me teško zajebat.

fala još jednom
 

cannebosanac

Aktivan Član
13.10.2006
391
47
0
46
Dobar dim ne bi nikako trebao da žari nema veze pušio duhan ili ne pušio ,možda je presušeno ili nije onaj baš neki najmasniji pa onda jebga mora malo žarit.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.