Zanimljive Vijesti Iz Medija (nevezano uz vutru)

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Nogud

“Bolje piti vodu nego naftu.“
24.08.2017
530
841
113
NASLOV u tariguzu od novina ko je si spomenuo....ZVER POJELA NOVINARA koji vam upravo PRICA STA MU SE DOGODILO, ovo je vise za vesti na teveu :clap:: :idea:
 
  • Sviđa mi se
Reactions: mladji referent

sale82ful

Drug Član
Poznanik Foruma
18.12.2013
2.641
10.741
358
"Proizvođač kanabisa po imenu "Sugarleaf" napravio je vrstu trave po imenu "Monika Levinski" a dotična žena koja je poznata javnosti iz drugih razloga nedavno se oglasila preko Twittera."

DRn-xwlUEAAD2-e.jpg
U četvrtak veče, Levinski je izbacila tvit o proizvodu "Sugarleafa" sa njenim imenom i jasno nam je njeno oduševljenje. Napisala je "društvo!" sa nekoliko emodžija koji pokazuju na proizvod. Ovo je probudilo masu komentara na Twitteru i vinulo običnu teglicu marihuane u nebesa "samo" zbog naziva po aktivistkinji koja se bori protiv nasilja nad ženama.

Komentari se svode samo na jedno - privilegija je kada vam se tako nešto desi.
Koliko god to čudno zvučalo, svi puše Moniku Levinski.

15401103_1674867666138673_2910277831044588680_n.jpg
Kako se navodi na jednom stranom sajtu, 14 grama "Monike Levinski" košta oko 104 dolara. Osnivači Sugarleaf kompanije pozvali su aktivistkinju da ih poseti.

- Bili bismo počastvovani kada bi nas Monika posetila da joj pokažemo koliko mukotrpnog posla je potrebno da se proizvede kanabis svetskog kvaliteta i koliko daleko je industrija uspela da ode - kaže Kodi Anderlini, jedan od osnivača.

Moniki se ispunila životna želja mnogih ljubitelja marihuane.

Izvor: Noizz.rs

P.S.
(Link nisam stavio jer je ogroman, skoro pola posta pa sam to ovako izveo) :smoke:
 

grouchy

theGrumpy
16.08.2013
7.177
23.425
1.098
Stoya: "Na zapadu muškarci ćute, na Balkanu se priča, ako treba, i viče se"
Gošća ovogodišnjeg 46. Festa je Džesika Stojadinović Stoya, poznata zvezda filmova "za odrasle". Glumica je svoju prvu ulogu koja ne pripada žanru koji ju je proslavio odigrala u filmu Lazara Bodrože "Ederlezi rising" koji se našao na programu ovogodišnjeg festivala.



a nekad je na fest dolazila elizabet tejlor, sofija loren...

ma sta ja tu tupim koji qrac, ovaj film cu pogledati cim se nadje na netu, a dok cekam, odo do zaliva gusara da pogledam nesto od njenih ranih radova :D
 

grouchy

theGrumpy
16.08.2013
7.177
23.425
1.098
e svasta!!!

Da li biste vozili električni Harli-Dejvidson?
Mogućnost će svakako postojati, jer je prestižni proizvočač motora Harli-Dejvidson kupio kalifornijsku kompaniju Alta Motors, s kojom će razvijati tehnologiju za električne motocikle.

"Početkom ove godine, kao deo desetogodišnje strategije, obavezali smo se da izgradimo novu generaciju vozača Harli-Dejvodsona, delom agresivnim ulaganjem u tehnologiju električnih vozila (EV)", objasnio je predsednik i direktor kompanije Met Levatič.

"Alta je pokazala inovativnost i stručnost u EV i njihovi ciljevi se poklapaju s našim. Obe kompanije imaju snagu i mogućnosti od koje će međusobno profitirati dok radimo zajedno na razvoju električnih motocikala", dodao je direktor Harlija.

Kompanije su saopštile da će istovremeno nastaviti da samostalno razvijaju sopstvene linije motocikala.

Altina Redshift linija je fokusirana na "dirt" motore i lagane dvotočkaše za terensku vožnju, iako nudi i ulične verzije.

Nema sumnje da će uz Harli i ova kompanija približiti urbanim kupcima.
 

grouchy

theGrumpy
16.08.2013
7.177
23.425
1.098
sta ti je demokratija

"Mlatio demonstrante na protestima, sad dobio funkciju"
Više od 10.000 Čeha u Pragu i više hiljada u još deset gradova širom Češke izašlo je na ulice zbog Zdenjka Ondarčeka.

Ondarček je nekadašnji policajac koji je imenovan na čelo parlamentarnog Odbora za kontrolu Generalne inspekcije češke policije.
"Neko ko je mlatio demonstrante tokom Palahove sedmice u januaru 1989, i koji do današnjeg dana zbog toga ne žali, nema šta da traži na tako simboličnoj poziciji", izjavila je organizatorka protesta Lucije Kohoutova.
 

grouchy

theGrumpy
16.08.2013
7.177
23.425
1.098
Popularni pevač od supruge dobio farmu marihuane za godišnjicu

Posle više od decenije burnog život i imidža lošeg momka, pevač Robi Vilijams (44) se konačno skrasio uz glumicu Ajdu Fild (38). Njih dvoje su u braku od 2010. godine i imaju dvoje dece.

Ajda izgleda toliko dobro poznaje svog supruga da mu je za godišnjicu braka kupila, ni manje ni više, nego - farmu marihuane.

Pevač će tako imati svoju zalihu u podrumu zajedničke vile u Los Anđelesu, gde je rekreativna upotreba te lake droge legalna.

Robi je poznat po tome što voli da "zapali", a ni ne stidi se da priča o tome. On je čak, navodno, jednom zapalio džoint i u Bakingemskoj palati. Bilo je to 2012. godine, kada je tamo nastupao povodom kraljičinog dijamantskog jubileja.

Popularni pevač je ranije imao i ozbiljnih problema sa zavisnošću od teških droga i alkohola, ali je toga uspeo da se oslobodi, u čemu mu je takođe pomogla supruga Ajda.
 

grouchy

theGrumpy
16.08.2013
7.177
23.425
1.098
  • Sviđa mi se
Reactions: Herb Gardener

grouchy

theGrumpy
16.08.2013
7.177
23.425
1.098
ona tema zakljucana, mada je nisam ni pratio, ali danas nabasah na jednu vest, a kako je kratka aj' da podelim sa drustvom...

znaci pakmen rules, i mis pakman verovatno :)

Ravnozemljaši "objasnili" zašto čovek ne padne sa ivice
Više od 200 ljudi koji veruju da je Zemlja ravna ploča okupilo se na trodnevnoj konvenciji u Engleskoj na kojoj su, između ostalog, "objasnili" zašto čovek ne padne "kada dođe na ivicu".

"Razgovarali smo slobodno, bez predrasuda i nakon dubokoumnih i mudrih diskusija došli smo do određenih zaključaka", stoji u saopštenju Engleskog udruženja ravnozemljaša.

Oni su na ovoj konvenciji "odgovorili" na pitanje koje je do sada privlačilo najviše pažnje i otkrivalo besmislenost te teorije.

Naime, ako je Zemlja ravna ploča, mora postojati ivica, a kada čovek dođe do nje, morao bi pasti, odnosno otići u svemir.

"Objašnjenje" je, naravno, besmisleno poput same teorije, a ono glasi: Čovek ne može pasti sa ivice Zemlje jer kada dođe do kraja, on se automatski pojavi na drugoj strani planete, a uporište za tu teoriju je popularna igrica Pac-Man koji se upravo na taj način kreće po ekranu.

Ravnozemljaši veruju da su sve fotografije naše planete lažirane i da ona nije sferična, već da je ravna ploča, piše Klix.

Naredno okupljanje ravnozemljaša je zakazano za 15. novembar u američkom Denveru.