Zasto bas volite travu?

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Inq

Vutra Veteran
12.08.2006
996
137
0
To mi je u zadnje vreme postao hobi...
Nesto kao cuvanje cveca i raznih ukrasnih biljaka samo sa visim razlogom...
 
22.11.2006
7
0
0
34
Neznam nama je to prije bilo kao neko ljepilo koje
nas odrzava kao ekipu,svaki dan je morao otic bar
jedan panj a sad kad smo to shvatili sve manje pusimo,
totalno krivi razlozi...a sad mi je najjace zapalt prije
spavanja i citam castanedu i prosvjetljavam se...
 
Ovo sam napiso za neš drugo ali je tu naveden predobar razlog zašto smatram marihuanu neèim prekopotrebnim:
Proveo cijeli tjedan u stanu od frenda (k174). Suša na koju smo se zadnjih par dana navikli se nastavila sve do ove subote, ali smo ipak uspijeli riješit panj. Sredimo ga te otiðemo do našeg frenda i frendice (bobi i letvica). K174 nabavio novu metalnu pajpicu pa smo ju prvi put isprobavali sa bar išta kvalitetnom ðikom. Ubili se. Ja i Bobi zabrijemo u njegovu sobu, on upali TV, nabrije zvuk do ibera, te stavi DVD od pink floyda...orgazam. Dok su k174 i letvica ušli unutra sa svježe srolanim spliffom, ja sam veæ bio prenabrijan, ali nakon tog jointa...
Prva stvar koju sam primjetio je da me faca užasno boli. Nakon toga sam shvatio da je to zato što su mi usta nategnuta u nešto što, usprkos željama, nije moglo biti osmjeh. Više je bilo pravilnog oblika O.
Cijelo to vrijeme slušajuæi prekaotiènu kompoziciju, koja na neki preèudan naèin ima smisla, sam bio najsretnija osoba na svije...u Hrvat...u okrugu od 100 km. Smijajuæi se od kombinacije boli i užitka iskrene suze su mi tekle niz lice. Ta me je nova navala topline bacila u još histerièniju navalu smijeha i grimasa, a Pink Floyd je bio božanstveni soundtrack za film u kojem sam se nalazio. Gledajuæi bend u svojim mlaðim danima kako vidljivo natripani lupaju po instrumentima u savršenoj harmoniji, a opet u nepopravljivom kaosu, te vidjevši ljude na koncertu sa prenabrijanim i jednako nadrogsanim pokretima imao sam viziju djece koja se igraju.
Fakat predivno.