Zbrojimo se da se moŽemo umnoŽit; pa poČet dijelit

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
29.05.2009
2
0
0
41
Zanima me da li u RH postoji organizacija koja "bije ljuti boj" za dim?
Naime, mogu reći da sam jako educiran u vezi cannabisa i imam dosta poučnoga materijala i mislim da je došlo vrijeme da se nešto ozbiljno počne događati po tom pitanju jer ako ne sad - kada?.
Samo zamislite da se u RH legalizira marihuana(budimo realni:neće): Turizam bi porastao za 100%, coffee shopovi i poloprivrednici bi punili državni proračun, a da ne govorimo o modnoj industriji (čim spomenem modu sjetim se onih kvazi stilista i muka mi je) koja bi doživila revoluciju, ali spustimo se na zemlju.
Svaka čast ekipi koja je organizirala The March, ali budimo realni, hašišari koji paradiraju po centru na dan kada igra nacionalna vrsta i ne ostavlja neki pozitivan dojam. Moje mišljenje je da bi to trebalo dići na višu, recimo poluprofesionalnu razinu. Ja sam osobno kontaktirao ekipu sa portala net.hr, pitao da li će oni popratiti march, a frajer mi se čudom čudi o čemu ja pričam, da nije čuo ništa o tome, ali da mu ja pošaljem malo više informacija i da su veoma zainteresirani. Trebamo se organizirati na nivou države za početak, jer nas ima pun *****.
Organizirati happeninge koji će vlastima ići na živce, ali će se čut za nas i nećemo raditi ništa ilegalno (za promjenu). Treba ljude koji nisu u tome poučiti o prednostima cannabisa i naravno manama ispred kojih ne trba zatvarati oči. Ja sam prvenstveno za edukaciju, raznim predavanjima, prikazivanjima videozapisa, prezentacijom knjiga.

Javite se jer smo zajedno jači, što nas je više slabije će nas moć kontrolirati. Sad je vrijeme, baš sad kad je Vrhovni sud poništio Hrvatskom Branitelju presudu za posjedovanje 60 g i 3 biljke. To je veliki korak za našu konzerviranu državu.
ARE YOU IN!!!!!!!!!!:goldmaryjane::RastaBong::common028::hippy::joint::happy031: