Zdravo svima!

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
13.01.2019
2
9
3
22
Valjda sam se snašla i počela da pišem ovo na pravom mestu. Ne snalazim se baš na forumima, ali nema veze. Pa ovako, imam 17 godina, iz Beograda sam. Prvi put sam duvala kad sam imala 15. Prvi put je bio komičan, bar za ljude oko mene. Imala sam Deža Vu i u jednom trenutku sam se uhvatila za glavu i zavrištala... Od prvog do drugog puta nije prošlo ni čitavih 24h, bilo je podosta zajebano, ali ne baš strašno. Do sad sam duvala možda 8 puta i bilo je zanimljivo. Obično volim da šetam naduvana, jer mi je prezanimljivo i prelepo da gledam svet oko sebe, malo drugačijim očima. Poslednji put kad sam duvala, bio je pre par dana, bilo mi je prosto prelepo, kao nikad do sad. Možda jer sam bila sa svojim dečkom (on ne duva), koji mi je dozvolio da duvam, uprkos tome što on to baš ne gotivi, ali je takođe konzumirao u svojim srednjoškolskim danima. Nadam se da ću se još nekad tako osećati, jer vam ne mogu opisati svoja osećanja tad.

Trava mi se od prvog puta dosta svidela i ne razumem zašto dosta ljudi ne podržava njenu konzumaciju, kad je, za razliku od alkohola, skoro bezopasna. Na forum sam dospela, verovatno kao i svi - pretraživala sam o travi. Trenutno nisam u mogućnosti da duvam koliko želim, mada, nadam se da će doći vreme kad ću moći. Ipak, i dalje nisam punoletna, a mama je već saznala da sam konzumirala travu. Pa kad bi opet saznala, ne želim ni da zamislim šta bi bilo.
Nadam se da će doći neko “Bolje vreme” za mene, kada ću biti u mogućnosti da gajim svoju biljku... A to tad, diviću se vašim i uživati u lepotama slika koje postavljate. :)