Zdravstvene dobrobiti koje mi je Ona priustila

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

PowerSeed

fuckin' admin
Urednik
Administrator
15.10.2006
22.849
44.456
3.198
Bekaa Valley
tako kazi da neko ne pomisli da si dilao bro

edit: sad tek vidim, pa nisam tebe pitao vikinze, citirao sam kome se obracam, di se guras :)
 
06.10.2012
37
4
0
52
PowerSeed je napisao(la):
tako kazi da neko ne pomisli da si dilao bro

edit: sad tek vidim, pa nisam tebe pitao vikinze, citirao sam kome se obracam, di se guras :)

a reko da pojasnim posto i ja dobijem kreativnost al na drugom mjestu:tovarenje_banana: al vidim da odmah bude :punch2:....:thumb:
 
28.10.2012
17
2
0
49
Eh dobri ste. Ma kakvi, ne ne dilam i nikada nisam, mada s mog aspekta realnosti neko i to mora al ajde sad...
Naravno da se slazem i sa Wikingom, o toj vrsti kreativnosti posebno no intima je ipak intima i nema se mnogo sta reci osm samo kreativno uz taj podsticaj. Odmah u kuci harmonija i ljubav. Ma na stranu to, mnogo je ozbiljnih djela nastalo sto sluze i sluzice covjecanstvu dok je covjeka a sve uz podstrek te kreativnosti... Mnogo mi toga dugujemo toj biljci zapravo, dobre i korisne ostavstine kroz vijekove.
 
23.10.2012
40
8
0
36
moram da napomenem, da meni , pored kreativnosti, spasila je i zivot. al bukvalno sam teo da se ubijem kad me druga zena ostavila i uzela sve... posle me digla i iz depresije, time zamenila, anti depresive jebene.... drugim recima, dugujem veliko hvala svetoj biljci! amin

EDIT: t.j. peace :smoke18:
 
  • Sviđa mi se
Reactions: No Joke and Big L
28.10.2012
17
2
0
49
Mogu itekako da te shvatim, otprilke slicno je to sve sta covjek prodje sa stanjem psihe. Naravno podjem uvijek od sebe i itekako imam empatiju za ove situacije pogotovu za antidepresive. Koristio sam ih dvije tri vrste i onda bacio to sve fino lijepo i okrenem se malo sebi. Ma odvoljno je samo malo prosetati gradom i nabrojati koje su se apoteke samo otvorile u ovih zadnjih godina. Kao da nas je neko prokleo pa i mlado i staro svako malo u apoteku kao u menzu...
 
  • Sviđa mi se
Reactions: grouchy

Crazy Smoke

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
18.05.2010
523
5.128
233
Antidepresivi daju trenutno zadovoljstvo,al šta bude kasnije?Nikad se ne možeš izlječit do kraja sa antidepresivima jer ima jebene nuspojave,dok sa vutrom možeš..
Meni je pomoglo u jako puno stvari,prvo i osnovno pogled na život..
Prije sam imao totalno drugačiji pogled na život,na ljude,na sve oko sebe,sad je to puno realnije i puno bolje,osjećam se zdravije,otvoren mi je apetit,gledam na sve pozitivno,kad imam problem uvijek sjednem razmislim i nađem pravo rješenje,ne nerviram se više zbog sitnica,ne spuštam se na nivo idiota i kretena..Uglavnom sam okrenio sve na pozitivu,ljubav i mir :D
Ima jako puno stvari zbog kojih mi je ova biljka promjenila život,mogao bih pisat još 2 sata a kasno je,sutra je novi dan :)))

Uglavnom pušite što više,nemojte da budete dio sistema da vam mediji isperu mozak sa svojim sranjima (govorim za one koji su neodlučni) Raspitajte se o medicinskom učinku,nemojte bit ljeni jer možda će baš vama ova biljka spasit ili promjenit život kao što je i većini od nas..Samo lagano,opušteno,pozdrav i laku noć :dada
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Peroooooo and Tanja
25.11.2012
30
7
0
43
meni je biljka postala univerzalni lijek za sve zdravstvene poteškoće s kojim se susrećem.... najprije bi je peporučila svim ženama u pms-u, koje imaju problema s ispadima bijesa i bezrazložne ljutnje... nakon samo dva-tri dima (što je i dovoljno ako želiš samo ublažiti pms) kao da te netko potapša po ramenu i kaže sve će biti dobro :)
onda, menstrualni bolovi - od svih mogućih tableta protiv bolova koje sam probala jedino ona ima smirujući učinak bez da mi od želudca napravi golf terern..
i naravno, kod svih želudčanih problema, marihuana nikad nije zakzala....

ne pada mi više ništa na pamet, al ovo su neki problemi s kojima sam se ja često susretala i efikasno ih lječila grančicom :)
imam i jedno negativno iskustvo, nećete vjerovati, a to je marihuana i glavobolja.... ne miksati, nikad! makar u mom slučaju, a probala sam puuno puta - svaki put bi se držala za ono: prošli put nije bila dobra marihuana :p ., ali ne... trenutno ublaži bol, ali samo trenutno....a onda se ona vrati s pojačanjem... užas..
 
22.09.2012
11
0
0
57
moj susjed boluje od iste bolesti ,,bio je i na operaciji skratili mu debelo crijevo ,,imao je i dodatne komplikacije tijekom i poslije "rezanja"
-al nikako nece probati ili se educirati u svezi "trave"...mada je dosta -ne disciplinirai- u svemu ,,,,vjeruje u med.struku slijepo
-mada vidim s vremena na vrijeme da je ocajan u svezi bolesti,,,,,al nikako da proba na nagovor malo si popušiti "travice"
-pa da vidim iz prve ruke efekt na njegove tegobe !!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

Gewind

Aktivan Član
23.04.2012
125
26
0
39
dinana je napisao(la):
imam i jedno negativno iskustvo, nećete vjerovati, a to je marihuana i glavobolja.... ne miksati, nikad! makar u mom slučaju, a probala sam puuno puta - svaki put bi se držala za ono: prošli put nije bila dobra marihuana :p ., ali ne... trenutno ublaži bol, ali samo trenutno....a onda se ona vrati s pojačanjem... užas..

A mom prijatelju je jako dobro liječila ozbiljan oblik migrene koji je dolazio par puta mjesečno dok nije počeo dimiti. Onda se smanjila na jednom u par mj. A inače čim bi ga počela boliti glava zapalio bi jedan i prestala bi.
Tek nedavno je ispravio atlas (namještanje atlasa - atlas profilax) i od tada nema nikakvih migrena.
Ali eto, mene isto nekada prestane boliti a nekada nije od marice.

p.s. dinana - želuČanih problema - bez D :)
 
25.11.2012
30
7
0
43
odkud ti znaš da ovamo odakle sam ja se ne govori zeludčane...odkud??

:assshaking:
ma lapsus, inače kad zapalim ubacujem nepotrebna slova u riječi od tripa da ne budem nepismena.... :D
 

Gewind

Aktivan Član
23.04.2012
125
26
0
39
lolek xD
Pa da, Dinana, iz zemlje Dinddare gdje su tegobe želudčane... Sry, nisam mogao to znati tek tako :p :D
 
10.05.2011
23
22
3
46
Imam potrebu i ja reći par dobrih riječi o našoj miloj biljčici.Ja inače nisam redoviti konzument trave(kao tinejdžerica sam zapalila par puta,ali mi se to nije baš nešto svidjelo),kao što ni dan danas ne volim baš taj osjećaj napušenosti.Ali,nažalost,zbog bolesti(MS) sam zahvaljujući dobrom prijatelju-on će se prepoznati,isprobala i učinak ulja i mogu vam reći da je to zaista LIJEK!Inače imam jake spazme i grčeve u nogama,te trzanje koje mi se još pojača navečer prije spavanja,te probleme sa stalnim odlascima na wc,jer mi je i mjehur u spazmu.Kad sam svako veče prije spavanja uzela malo ulja-zrno riže ponekad zrno i pol,znači čak i tako male doze su me lijepo smirile i spavala sam napokon po cijelu noć bez buđenja i bez odlazaka na wc.Definitivno sam se uvjerila u snagu vutre te zbog toga i krenula u growanje.Nadam se samo da će mi grow biti uspješan i da ću napraviti dosta ulja.A onda kad krenem propisno da se liječim,nadam se da će učinci biti još bolji i veći.Živjela vutra!!! :dada
 
16.05.2013
10
3
0
sto se tice migrena, definitivno je da vutra deluje kao lek,ali ako nije neko prskano ulicno djubre! znam po sebi, dok sam bio u USA i pusio pravu kvalitetnu vtru koju je gajio jedan prijatelj, ako imam glavobolju posle dzokavca, glaava ko rukom odnesena! :p a ovde kod nas u srbiji...zavisi koliko imam srece...nekad mi pojaca bol, nekad totalno ukloni. ako mi pojaca, samo se izvrnem i zaspim, i kad se probudim ok sam. :) tako da,ne moze biti losa. i jos jedna bitna stvar, prestao sam pusiti duvan od kad sam intenzivnije poceo da pusim travu. :) poz
 
19.05.2013
3
0
0
Treba mi savjet, imam 20 godina, prvi su mi koraci u pusenju vutre.pusio sam 3 puta u zadnjih 20ak dana.osjecam prvo kao da ne mogu da se skoncentrisem na vise od jedne stvari, zatim osjecam kao ono kad sjedes na svoju ruku pa ti struja, ponekad ako se koncentrisem na hodanje ne osjecam da se cesem po glavi...obicno osjecaj prodje dan nakon pusenja a sad me vec drzi evo drugi dan.jel normalno?I sta da radim, pomocccc.
 

jesam

rokenrolerica
Urednik
Moderator
14.01.2012
2.238
10.096
358
Ak ti se sviđa, to je to, ak ti se ne sviđa, nemoj više pušit, i to je opet to. Btw, nemam pojma kakav je to filing kad sjedneš na svoju ruku :).
 
  • Sviđa mi se
Reactions: karci5
19.05.2013
3
0
0
Pocelo je da mi smeta,ne boli me nista ali osjecam se mamurno I imam nenormalnih osjecaja.pospanost I to evo I 3ci dan.sta da radim,jel moguce da sam unistio mozak od 3 j...na pusenja?