Zelena Crna Gora

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
29.06.2011
0
0
0
32
Planiram ovog leta da odem na odmor u crnu goru.Zanima me da li neko zna gde bi mogao da nabavim VU ? Ili da ponesem odavde neku manju kolicinu,verovatno bih isao vozom,koje su sanse da me uhvate?
Hvala unapred...
 
10.06.2011
19
0
0
39
ovako pasku, ja sam pre 2 godine isao busem za cg i porpilicno lako sam uspeo da presenem 20 grama grasa! ja sam gras prvo dobro dobro sabio u izgled kao nekog malog valjka, onda sam uzeo one celofane za zamrzivac i nekoliko destina puta obmotao travu tim celofanom, onda sam obmotao jedan/dva reda selotejpom i sve tako zajedno gurnuo u veliku bocu gustog sampona..... dosuse malo sam se isparanoisao kad sam video da je sampon na pojedinim mestima probio selotejp, ali protiv onog celofana, nije imao sanse :) tako da su svih 20 grama ostali suvi i u svom mirisu .....
 

Avantura

kontrolor leta
Prijatelj Foruma
17.10.2008
3.867
2.556
228
14. Bez ponude/potražnje ilegalnih proizvoda
Marihuana u ex-YU zemljama još uvek nije legalizovana dok sloboda govora postoji, zato, da bismo ovaj sajt održali legalnim, strogo je zabranjeno nuditi i/ili tražiti prodaju ili razmenu bilo čega što je ilegalno u bar jednoj od država bivše Jugoslavije, počevši od semenki Marihuane pa do Marihuane već spremne za konzumiranje.

Skrećemo vam pažnju da je strogo zabranjeno obraćati se ljudima, a posebno administratorima sajta, kako na forumu tako i preko kontakt forme na sajtu za zahtevima za nabavkom (prodaja/poklanjanje/razmena) bilo kakvih ilegalnih sredstava (uključujući i Marihuanu) i ukoliko tako nešto uradite možete i najverovatnije ćete biti trajno banovani.
Također diskusije o razmjenama ili pošiljkama nisu dozvoljene da se vide na vutra chatu ili forumu (bila to vutra, sjeme ili najobičnija lampa ili reflektor, pa čak i termometar), smatra se potražnjom ili ponudom. Dok same diskusije i razgovor o opremi i growanju neće biti tolerirane kao loše djelo.

Za kupovinu kako legalnih tako i ilegalnih sredstava se možete obratiti našim sponzorima (pogledajte reklame na sajtu i forumu) i to jedino na sopstvenu odgovornost.
PRAVILNIK!
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.