Zelenko traži pomoć !! !!

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

M_wEeDmAn_88

Aktivan Član
12.01.2008
330
1
0
35
a nista , glavno da si barem nesto pokusao napraviti , ako te to tjesi ali cisto sumnjam ..

probao sam te upozoriti na to presadivanje , ali bilo bi strke pa sam lagano rekao da

ja to nebi sada radio . ali sam si rekao , pazljivo si to napravio, cim si bolje mogao .

kad uploadas slike ce past koji dobar savjet sigurno .

tesko im je palo takvo presadivanje .... ali trebale bi se oporaviti , maks koji dan .

sretno !
 

kocka66

Aktivan Član
29.01.2008
52
0
6
46
Pozdrav svim dječacima, slike nekada govore više od tisuću riječi, moje govore da me stvarno boli, boli i boli .......

Ovo je moj bad i sam si kriv za to .... :eek:hno: :icon_cry:

Biljke nakon presađivanja (4 kom.):















malena . . . .



kuronja, korjen i sinoć . . . .














gnojivo i zemlja za drugi put ....









to bi bilo to, ako se ne vidi dobro slikat ću još jednom . . . . sutra ću uzeti fotoaparat s posla i rješiti ove mutne slike . . .

kako god, piva je učinila svoje a dim odnio u snove, sutra je novi dan za njih kao i za mene ....

Poz ... lol
 

KaraJack

Aktivan Član
kocka dajem ti jedan savijet mozda ti pomogne.....

1.NO PANIC !!!!
2. NE GNOJIT SLJEDEĆI dana možda tjedan dana samo voda sa dobrim PH
3. VODA sa PH + gnojivo za korijenje da se korijen uhvati, tako nekih 5 dana.
4. Poslije faze (3) Ostalo po standardu..

Ovo sta si napravio je bolna procedura i trebat će biljci vise od 2-5 dana da se uhvati, vijeruj mi no panic samo zalivaj ujutro i navecer i digni vlagu na 60% !!!! Sad ti je vrijeme taman super, kiša pada vlaga je vani upotrijebi to sve do utorka će ti biti tako vrijeme..

PS: Gute erde :p
 

Splitsko dite

Aktivan Član
25.01.2007
179
7
0
36
Ajme meni tuge...:(((

Dobro ti je Jack reka,daj im vrimena tribalo bi doć na svoje,čekaj da svate da sve radiš za njihovo dobro hehe...
 
12.04.2008
3
0
0
48
najbolja zemlja za biljke je compoSana! 20L=9€! SA TOM ZEMLJOM MOŽETE ZALIVATI DIREKT IZ PIPE,BEZ SVAKAKIH PH PLUSA I MINUSA! SAMO 1DAN POSTAJANA TREBA DA BUDE! PEACE!
 

balcan_smoke

Vutra Veteran
01.03.2006
1.836
493
108
otkud znaš da ph vode poslije jednog dana bude isti kod svih ???

aj budi ljubazan i kulturan pa ne lupaj gluposti i ne postaj svuđe tvoje lowridere
malo si smiješan :signs040:
 

kocka66

Aktivan Član
29.01.2008
52
0
6
46
Ovaj post je inače napisan jučer navečer ali je prokleti susjed ugasio ruter pa nisam imao vezu . . ..

@karajack
To sa zaljevanjem sam i sam pomislio, gnojenje mi ne bi palo na pamet jer su u novoj zemlji i mislim da sada imaju dovoljno hrane, brine me jedino taj njihov izgled, malena nije tako izgledala nakon presađivanja tj. ona je cijelo vrijeme bila jednaka stanju kada se nalazila u starom potu, tek su dva lista bila malo obješena i za dva-tri dana čudo, oporavak i sada je prava milina gledati ju .... :icon_rolleyes:

ove ostale, nakon presađivanja su se totalno objesile, na dan presađivanja sve je bilo o.k. a onda šok kojeg sam u prijašnjim postovima opisao, danas mi se čini da su tri još malo potonule - vrhovi se još malo spustili, dok jedna, koja je bila totalno položena, kao da se malo podigla ali to može biti i varka . . . .

Ono što mislim za danas je zaliti ih malo bolje (3-4 dcl) i ugasiti svjetlo malo ranije, zanima me da li to sa svjetlom može pomoć iili odmoći ?? mišljenja sam da bi se korjen moga malo više oporaviti ako svjetlo nebi činilo svoje - tjeralo ih da raste .. možda izmišljam i zaključujem naprečac bez konkretnog znanja . . . zato imam Vas pa recite šta mislite o tome ...





ostale slike ne mogu uploadat jer mi imageshack izbacuje nekakavu grešku:

Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/image/www/doneinc.php on line 328

12. travnja

imam dobru vijest, največa je nočas dignula gornje listove (3 reda) i glavu, digao sam se u 7:00 (lampa se tada pali) da provjerim kako su i ugodno se iznenadio kada sam to vidio .... :icon_biggrin:

nažalost ostale su i dalje u stanju bez promjena - teška koma,to je nakon osmjeha stavila tugu na moje lice . . .:icon_sad: ali i dalo malu nadu da bi se mogle oporaviti, ne znam jedino koliko još mogu ovako, bez hrane i svega potrebnog izdržati ....

javite mi što prije vezano za svjetlo - da li da ga malo skratim ili ne, jer jučer nisam ništa poduzimao da ne s***** . . .

. . . i zahvaljujem u njihovo ime, svima na podršci . . .

lol
 

KaraJack

Aktivan Član
Imam jedno pitanje, dali je to sad u vegi fazi, ako da moreš komotno stavit na 24h, nisam baš imao sličan slučaj ali tak nešta.

Trebaš im dati vremena, biljka je za samu sebe posebno stvorenje a za nas čudna biljka na kojoj možemo dosta naučiti. Ako su se počeli dizati listovi onda je to dobar znak, to znači da su se korijeni počeli hvatat ali treba još vremena. Bez panike, ipak se vidi na fotkama da je dosta bolje od onih prijašnjih fotki..

Evo možda te malo razvedrilo nego mene ovo ludo vrijeme :p
 

kocka66

Aktivan Član
29.01.2008
52
0
6
46
@karajack

to sa veg. fazom je dobro pitanje jer iskreno ne znam odgovor, osobno smatram da jesu jer nisu bile na režimu 12/12, jedino sam dizao s 14/10 na 16/8, no ne znam da li se može šta poremetiti kod njih s obzirom na njihovu starost (4.mj) i način uzgoja (prvo 3mj. prozor a zatim zadnjih 2 tjedna lampa)

inače dizanje sa 14 na 16 sam napravio jer su zbog prozora bile nekako male i htio sam da se još razviju, da nije bilo ovog sranja sa zemljom sada bi vec otprilike stavljo na 12/12 ali ne ide sve uvjeka kako si zamisliš i isplaniraš .... :eek:hno:

Još me sada nešto mući, kako će se ovo presađivanje i stres odrziti na urod ako ga uopce bude, malo sebično od mene da to pitam, jer mi je ipak na prvom mjestu da sve prežive to mi je prioritet . .

lol
 

KaraJack

Aktivan Član
Aha, ovak ja sam ti tako slično napravio sa par biljkama jer nisam imao mijesta pa sam ih izbacio van na 7 dana da vidim dali su mudonja ili bitch.

Nakon toga sam ih vratio u lab, sad ti tvoje držiš 4mj. ja svoj 6mj. pod lampom 24h/7 freaky ali eto ništa im se nije desilo, naravno da moras procijenit dali su počele radit pred fazu cvijetanja ili su u fazi cvijetanja i da su u fazi pred cvijetanja imaš mali rok vremena da ih baciš na veg. 24/7 to ti je moja preporuka , uz konstantno svijetlo daješ bilji ubrzanu radnju to jest njoj daješ da se sama regenerira uz to ti biljka i raste. Ako to kasno učiniš nemreš ih više vratit na veg. fazu.

Gle za sad ne misli na urod, kod mene je bilo par slučajeva biljke koje sam spašavo su nakraju završile kao Hammer biljke, urod nisam gledao jer mi je cilj kloniranje i stvaranje nešta novog...

Budi optimist i realist, bitno je da se sad koncetriraš na sadašnjost i to ti je trenutačno moto !!
 

kocka66

Aktivan Član
29.01.2008
52
0
6
46
evo bit ću prije svega optimističan i realan - u zadnja dva dana došlo je do malih promjena pa da Vas izvjestim:
malena napreduje i pokazuje sve ženske atribute :icon_lol:, od četiri problematične jedna se u potpunosti izvukla a jedna se bori i nadam se da će se izboriti,
druge dvije su se osušile i mislim da za njih spasa nema . . . :eek:hno:

Dao sam sve od sebe da im pomognem ali nije išlo - večeras ću ih izvaditi iz zemlje i vidjeti što se desilo sa njima - jedino što sam zamjetio kod ove dvije da su zajedno bile u potu i otkada sam sestrice razdvojio srce im je puklo, kao što rekoh i prije,

JA sam kriv za sve što se desilo . . . .:icon_cry:

večeras slikam sve iz bliza kako bi i drugi ponešto naučili, također trebat ću Vaše mišljenje da li su malena i ova koja se oporavila u pred fazi cvjetanja jer se meni čini da jesu, ako je tako stavljam ih na 12/12 i držim fige da im taj period prođe bez problema . . .

Poz...