ZEOLIT-PRIRODNI ANTIOKSIDANT

Hempatia Soma Seeds Herbies Headshop

pikadile984

Poznanik
Poznanik Foruma
25.04.2015
1.042
5.387
258
santos
Zeolit - najjači detoksikator i zaštitnik imuniteta
5.0
star-100.gif
star-100.gif
star-100.gif
star-100.gif
star-75.gif

Zeolit je prirodni mineral nastao miješanjem vulkanske lave s alkalnim podzemnim vodama.

Rešetkaste je strukture, a njegovi kristali sadrže mikroelemente poput natrija, kalcija, kalija i magnezija koji su od iznimne važnosti za zdravlje.

Zeolit se kao pomoćno sredstvo u liječenju koristi još od sedamdesetih godina prošlog stoljeća.

Brojnim istraživanjima provedenim diljem svijeta potvrđeno je da je zeolit najjači detoksikator, antioksidant i zaštitnik imuniteta.


Najsnažniji detoksikator organizma


Nažalost, ni uz najbolju volju ne možemo se kloniti svega što šteti našem zdravlju pa je potreba za detoksikacijom u današnje vrijeme veća nego ikada.


Proizvodi od zeolita u Alternativa Webshopu
Zeolit prah i puder za lice. Veliki izbor i najbolje cijene. Online narudžba, brza dostava.


Zahvaljujući izvanrednoj sposobnosti adsorpcije otrova, zeolit je na glasu kao najbolji poznati detoksikator.

Za vrijeme Černobilske katastrofe uspješno se koristio u cilju sprječavanja kontaminacije vode radioaktivnim supstancama.

Prirodni je ionski izmjenjivač pa učinkovito čisti organizam tako što iz tijela uzima pozitivno nabijene čestice toksina i vezuje ih unutar rešetkaste strukture.NJT728.gif


Zeolit sa stopostotnom učinkovitošću čisti organizam od pogubnog utjecaja organskih i kemijskih toksina, prije svega od teških metala poput olova, arsena, žive, nikla, kroma i drugih.

Sposoban je očistiti tijelo od...

 • radioaktivnih tvari
 • kancerogenih supstanci
 • aflatoksina
 • herbicida
 • pesticida
 • gljivica
 • pljesni
 • alkohola i nikotina

Njegova vrijedna svojstva uklanjanja toksina osobito se povoljno odražavaju na poboljšanje rada živčanog sustava, čak i u oboljelih od Alzheimerove bolesti, autizma i demencije.


Proizvodi od aktiviranog zeolita
Naručite aktivirani zeolit u Alternativa Webshopu. Veliki izbor i najbolje cijene.


Na temelju brojnih kliničkih istraživanja provedenih diljem svijeta, utvrđeno je da zeolit uvelike olakšava neugodne nuspojave kemoterapije i zračenja - povraćanje, mučninu, gubitak apetita i težine, te omogućava brži oporavak.

Kao moćan detoksikator, uklonit će nusprodukte kemoterapije i odumrle stanice te u kratkom roku sanirati posljedice poput gljivičnih oboljenja kože, sluzokože i unutrašnjih organa.

Zeolit sprječava daljnje umnažanje malignih stanica što u onkoloških bolesnika dovodi do sporijeg razvoja raka, poboljšanja kvalitete života, produljenja životnog vijeka, a ovisno o slučaju i stadiju bolesti i do potpune remisije.


Uspostavlja zdravlje kompletnog organizma


Tijekom procesa detoksikacije zeolit iz organizma uklanja višak kiseline i tako sprječava razvoj niza bolesti koje nastaju u kiselom okruženju poput kandidijaze, reumatoidnog artritisa, gihta te bolesti želuca i crijeva.

Nadalje, sposoban je zaustaviti razvoj mnogih virusnih infekcija.

Njegova protuvirusna aktivnost temelji se na svojstvu da u svoju rešetkastu strukturu zarobi supstance koje sudjeluju u stvaranju virusa i tako sprječava njihovo umnožavanje.

Učinkovit je u prevenciji i liječenju astme i alergije. Zahvaljujući hipoalergenim svojstvima neutralizira alergene što u konačnici dovodi do znatnog smanjenja tegoba uzrokovanih njihovom prisutnošću u hrani, piću ili okolini.

Pomaže kod problema povezanih s menopauzom, kod migrene i depresije.

Otklanja nesanicu, povećava energiju i koncentraciju, ublažava nervozu i posljedice stresa te pruža osjećaj mentalne opuštenosti.

Budući da posjeduje esencijalne elemente nužne za pravilan rad zdravih stanica, sprječava prerano starenje i općenito pomlađuje organizam.

Terapija zeolitom može pomoći kod:

 • dijabetesa
 • virusnih infekcija
 • visokog tlaka
 • karcinoma
 • visokog kolesterola
 • bolesti jetre, želuca i crijeva
 • menopauze
 • bolesti živčanog sustava
 • kožnih bolesti (psorijaza, dermatitis, seboreja, herpes)
 • autoimunih bolesti
 • ginekoloških tegoba
 • bubrežnih i žučnih kamenaca
 • zacjeljivanja rana i opekotina
 • mršavljenja

Uporaba zeolita kao pomoćnog sredstva pri liječenju potpuno je ispitana, sigurna i nema nuspojava.

Nakon njegova uzimanja, svi toksini se bez odlaganja izlučuju kroz mokraću u razdoblju od 6-8 sati.

Za vrijeme korištenja zeolita nužno je piti puno tekućine, a zbog njegove velike sposobnosti eliminacije toksina ne smije se uzimati zajedno s ostalim lijekovima. (preporučeni razmak između uzimanja zeolita i drugih lijekova je 4-6 sati).

Zanimljivo je napomenuti da se u Aziji tradicionalno koristi za vrijeme trudnoće i dojenja.

U vezi s tim, suvremena istraživanja potvrdila su da zeolit štiti plod od štetnog utjecaja toksina u majčinu tijelu.

Iz tog razloga, uz odobrenje vašeg liječnika, možete ga koristiti za vrijeme trudnoće, tako i nakon porođaja.

Zeolit je koristan i kao mineralni dodatak životinjskoj hrani (primjerice, rješava problem aflatoksina u kravljem mlijeku), te u vrtlarstvu i poljoprivredi.

Doda li se u zemlju, plodovi su znatno veći i zdraviji od običnih plodova.
 

pikadile984

Poznanik
Poznanik Foruma
25.04.2015
1.042
5.387
258
santos
Samo da vam cjenjena klapo sa vutra org foruma kazem da ZEOLIT je moja nedavno preminula seka od karcinoma pre kasno pocela uzimat i vjerujte vidno se oporavila ali nazalost kasno previse je bila zatrovana kemoterapiom a znam i cuo sam od starih "junkia" da ima neki DEDA u bosni koji ljeci ovisnike od opioida sa tim Zeolitom +C vitamin +Mg+ Soda uspjesnost +5 a malo se prica i zna o tome fucking Farmacija zataskava sve sto valja
 

hazeri

.
Banovan
25.01.2016
7.664
34.398
2.598
Samo pisi iskustva i saznanja.Tko hoce shvatiti ce,tko nece opet dobro.Ako ti znas da je to to nema te farmacije koja te moze zaustaviti u borbi protiv bolesti:)
 
20.03.2017
25
55
13
34
Vozdra!

Slucajnost, prije 3 dana sam poceo detoxiranje sa tim proizvodom. Ne mogu jos nista reci o djelovanju - zdrav sam tako planiram da uzimam preventivno par sedmica. Posto sam u "zdravoj fazi" (nema alk, duhana itd. zdravo jelo, puno vode, pokretanje...) svakako se bolje osjecam, tako da je tesko reci jeli od toga. Sta je mozda interesantno, na trzistu (svabija) ima skuplji (180gr za 30eur) i jeftiniji (500gr za 12eur). Skuplji je sitniji 10 mikrometer i dozvoljen je za ljude (mozes u apoteci kupiti), a jeftiniji je grublji oko 40 mikrometer i dozvoljen je za zivotinje (dolazi iz SAD). Puno upotrebljaca koristi ovaj jeftiniji jer kazu sta je dobro za zivotinje dobro je i za ljude. Ima i komentara o losoj robi koja sadrzi olovo, i posto ovo samo jedan tretman planiram od par sedmica uzeo sam skuplji. Potpuno se razmuti u vodi, i ne osjeti se nikakav ukus niti ostaje ista izmedju zuba (sto jeste slucaj sa jeftinijim). Eto toliko za sada!
 

pikadile984

Poznanik
Poznanik Foruma
25.04.2015
1.042
5.387
258
santos
drago mi kolega da si izneo svoje iskustvo ja vjerujem da ce ti pomoci vise dego odmoci svakako jer vjerujem u prirodne stvari sto majka priroda da a imas i MEDICINSKI ZEOLIT