Nedavni sadržaj od darkshare

Hesi Hempatia Seedstockers Organics Nutrients Herbies Headshop
 1. darkshare

  Koji Kush da zasadim?

  Imam dve semenke afghan kush-a i pripremam ih za sadnju. Prijatelj sto mo je dao seme tvrdi da su fem,videcu sta ce biti od njih. Nadam se da afghan ima slican rad.
 2. darkshare

  Koji Kush da zasadim?

  Dimim mozda nekih 10 godina ali samo jednom ( pre dve godine) me jedan dim "ubio". Ne znam koja sorta je bila ali od ovog dima sam doziveo nesto kao nikad do tada pa ni do sada. Celo telo mi se oduzelo,imao sam utisak da se rastajem od stvarnog sveta,pa sam hteo i hitnu pomoc da zovem:o) Taman...
 3. darkshare

  Klijanje - rast u casi - presadjivanje

  Ja sam vec sve spremio da posejem krajem marta. Pre par godina sam jednu semenku "bacio" u dvoriste (seme nepoznato) bas krajem marta,do kraja aprila,verovali ili ne,bila je 50 cm izrasla i bila je veoma zdrava dok je neko nije primetio i pocupao.
 4. darkshare

  Klijanje - rast u casi - presadjivanje

  Hvala puno. To sam hteo da znam. Posto sajt mogu obilaziti jedino vikendom pa razmisljam koliko pre da stavim seme na klijanje da mi ne proklija recimo u sredu a ja do subote ne mogu da odem do sajta u tom slucaju klica bi verovatno propala.
 5. darkshare

  Klijanje - rast u casi - presadjivanje

  To mi je glavni problem jer nemam mogucnosti za stavljanje u casu,nema sanse a da mi neko od ukucana ne postavi pitanje sta je to,a drugo,planiram da posejem semenke direkno u vec pripremljnu rupu,bez presadjivanja. Zato me zanima koliko ce trajati proklijale u vlaznom ubrusu.
 6. darkshare

  Klijanje - rast u casi - presadjivanje

  Trzio,citao ali nigde ne nadjoh odgovor. Ako je neko vec odgovorio,izvinjavam se moderatorima. Evo sta me zanima: Koliko dugo proklijalo seme moze da izdrzi u ubrusu? Jasno mi je sve oko nacina proklijavanja ali,posto nisam u mogucnosti ( zbog udaljenisti sajta) da odmah proklijalo seme...
 7. darkshare

  Koji Kush da zasadim?

  Bice za album,nadam se:o)
 8. darkshare

  Koji Kush da zasadim?

  To je odgovor koji cekam:eek:), savet.Hvala ti. Nameravam da ih (kada mi vreme dozvoli) zalijem sa (kolicina vode???) sa po nekoliko kapi Hesi super vit-a dodatih u vodu?
 9. darkshare

  Koji Kush da zasadim?

  Da naravno da cu ih obilaziti samo ne mogu bas cesto,mozda jedan put u 15 dana ali... To je vec moj problem
 10. darkshare

  Koji Kush da zasadim?

  Nadam se da ce uspeti zaista jer nemam bas puno vremena da ih obilazim. Planiram da ih onako proklijale ubacim u pripremljene rupe (50x50x40) sa mesavinom humusa ( onim u cvecari) pa sta bude.
 11. darkshare

  Koji Kush da zasadim?

  Iz straha da ne bacim seme bez veze.
 12. darkshare

  Koji Kush da zasadim?

  Metalmaniac,primetio sam da dosta hvalis afghan kush pa me zanima,posto sam dobio dve semenke od prijatelja koji tvrdi da je 100% cist afghan,da li mu odgovara klima na oko 900m nadmorske visine,njiva okruzena bukovom sumom dosta dobro osuncana.
 13. darkshare

  afghan kush 3 semenke outdoor planinski kraj

  Izvinjavam se.
 14. darkshare

  afghan kush 3 semenke outdoor planinski kraj

  Postovani prijatelji, 2006 sam bio aktivan clan na ovom forumu. Imao sam i dnevnik unutrasnjeg uzgajanja. Elem,zbog posla nisam imao vremenena,od tada,ni da ucestvujem u diskusijama niti da privredjujem bilo sta. Nalog sam zaboravio pa otvorih novi:o) Naime,pre neki dan sam dobio 2 semenke od...