Nedavni sadržaj od Vujadinn

Hesi Hempatia Seedstockers Organics Nutrients Herbies Headshop
 1. V

  Guerilla 2018 - Early skunk by Sensi

  Lepota. Ja bi tu uradio i Loli Pop i to je to..
 2. V

  Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć

  Dali je ovo od sunca jer u poslednjih mesec dana, 3 dana kisa pa 1 dan przi koliko je jako sunce, takodje se desavalo da pada kisa i przi sunce, Ili je neki nedostatk u prihrani?
 3. V

  Mentor Tarzan

  sta da radim sa semenkama od automatika?
 4. V

  Mentor Tarzan

  da pocela je na dosta cvetova sam skinuo budj, skinucu za par dana. a reci mi da znam za ubuduce kad sam trebao da krenem sa 4:10:40?
 5. V

  Mentor Tarzan

  do 30-og dana sa 10:40:10, i sinoc sam dao prvi put 4:10:40
 6. V

  Mentor Tarzan

  pocela budj, skinuo sam zarazene delove, sinoc sam dao prvi put 4:10:40 da sacekam jos par dana i da je skidam? danas je 35 dan
 7. V

  Mentor Tarzan

  jel nece smetati domacici sto je nocu oko 4-5 stepena 3 nedelja cvetanja
 8. V

  Dinafem - Roadrunner

  Pozdrav. Dovedoh i ja gow do kraja slike na zalost nemam, cvetovi se nisu bas nesto popunili sve u svemu ja zadovoljan, ispalo po 25-30g po biljci :D Druzimo se i sledece godine.. Peace :vutra: Moze u zavrsene :joint2:
 9. V

  Foto Album Galerija - *SA KOMENTARIMA*

  Domacica 3 nedelja cvetanja
 10. V

  Dinafem - Roadrunner

  35 ili 37 dan cvetanje vise ne znam ni ja :D bio na odmoru 20-ak dana, sinoc bio do sajta imam i sta da vidim, budj uhvatila super topirane njih sam skinuo, cvetovi nisu bas nesto puni nisu dobile djubre kad su trebale jbg.. Ostale 2 sam ostavio skinuo budj dao po 3 grama 10:40:10 na 4L vode i...
 11. V

  Domaja iz kraja x4

  sto se tice mikroelementa imas FitoFert Calcium 15 250ml 400 din :D
 12. V

  Domaja iz kraja x4

  ekstra su ti biljke :thumb: naso sam nesto slicno tvom problemu nista slicnije nisam mogao da nadjem pa iskusni neka isprave ako gresim. ja se nadam da ce biti od pomoci.. peace calcium (C) When the plant is deficient in calcium, the soil of the plant is becoming too acidic.
 13. V

  Mentor Tarzan

  zadnji put sam je polio sa 4l vode i nakon 3 dana listovi su skroz na dole pali kao da nije pila nedelju dana, pa sam mislio ako moze da se stavi taj podmetac i ostavio malo vode u njemu da bi usporio isparavanje vode
 14. V

  Mentor Tarzan

  na domacici nemam kupljenu zemlju i na 2-3 dana je zedna, jel mogu da stavim onaj podmetac sto je za saksiju sa litar vode?