Pozdrav svima.
U prostoru 90cm x 50 cm namjeravam staviti dvije biljke,pod lampe ukupne moci 250 W.
Jedn lampa je preuredjena u bar style dok je druga nova stigla.
Ventilator TT100 180/145 m3/h i on je regulisan na pola snage zbog buke.Mislim da ce biti dovoljno za ovaj manji prostor.
Oscilirajuci tower ventilator.
Grijanje od 1000 w regulisano na 150w i radi preko termostata.
Ovlazivac vazduha sa higrometrom.
Zemlju koju cu koristiti je biobizz allmix i biobizz prihranu.
Sve je spremno,ostalo je jos da izmjerim ukupnu kolicinu svjetlosti u tom prostoru (PPFD),a to sutra dolazi na red.
Pozdrav
Biljke se drze dobro za sad,pokusavam da im obezbjedim dobre uslove za rast,tako da je temperatura 26 stepeni tokom dana a po noci nekih 22.Vlaznost vazduha prvih 10 dana je bila izmedju 70 i 80,dok je sad smanjena na izmedju 60 i 70.
Zemlja je ipak light mix a saprihranom jos nisam poceo.
Prilicno sam nov u ovome pa nisam siguran koju tehniku treninga da uradim.
Mainlining mi se cini kao dobra solucija.
Sta vi mislite kad poceti sa prihranom?
I kakav trening?
Evo nekoliko slika
Prvi dan
10 dan
U prostoru 90cm x 50 cm namjeravam staviti dvije biljke,pod lampe ukupne moci 250 W.
Jedn lampa je preuredjena u bar style dok je druga nova stigla.
Ventilator TT100 180/145 m3/h i on je regulisan na pola snage zbog buke.Mislim da ce biti dovoljno za ovaj manji prostor.
Oscilirajuci tower ventilator.
Grijanje od 1000 w regulisano na 150w i radi preko termostata.
Ovlazivac vazduha sa higrometrom.
Zemlju koju cu koristiti je biobizz allmix i biobizz prihranu.
Sve je spremno,ostalo je jos da izmjerim ukupnu kolicinu svjetlosti u tom prostoru (PPFD),a to sutra dolazi na red.

Pozdrav
Biljke se drze dobro za sad,pokusavam da im obezbjedim dobre uslove za rast,tako da je temperatura 26 stepeni tokom dana a po noci nekih 22.Vlaznost vazduha prvih 10 dana je bila izmedju 70 i 80,dok je sad smanjena na izmedju 60 i 70.
Zemlja je ipak light mix a saprihranom jos nisam poceo.
Prilicno sam nov u ovome pa nisam siguran koju tehniku treninga da uradim.
Mainlining mi se cini kao dobra solucija.
Sta vi mislite kad poceti sa prihranom?
I kakav trening?
Evo nekoliko slika
Prvi dan

10 dan