Hladnoća i drhtavica tijekom high-a

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

masan head

Aktivan Član
27.03.2012
774
15.910
333
Ja kad dodjem s posla i budem mrtav umoran,kad zapalim dobru djoju nebitne vrste opere me hladnoca skoro svaki put da moram lec,pokrit se i otkunjat al to samo kad sam dobro umoran poslije posla.
 

grouchy

theGrumpy
16.08.2013
7.177
23.426
1.098
nesto slicno... leti, kad su visoke temperature posle duvke mi se na neki nacin aklimatizuje telo, nema vise znojenja (ili se bar smanji) i ne osecam nelagodu od vrucine.
dok zimi ponekad moze da se desi da osecam hladnocu.
nista strasno, to ide sa thc-om.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: nerp
28.03.2018
14
24
3
28
Evo da Vam ja napišem moje iskustvo.
Za novu godinu poslije velikog cuganja ujutro zapalila sam ogromni blunt i osjetila sam se jako dobro,toliko sam se stondirala da sam legla na krevet i počela uživati.Poslije toga su me odjednom napale crne misli i počela me je obuzimati hladnoća.Noge su mi bile ledene i jako sam se tresla da se moj dečko morao uz mene privući da se ne bih toliko tresla,to me je držalo pola sata i ni šećer ni hrana nisu mi pomogle.Pomoglo mi je to sto sam odspavala.Poslije toga sam pauzirala i počela od drugog lika nabavljati travu jer mi vjerovatno ta nije odgovarala.Kada je nestalo opet sam uzela od istog i opet su se javili isti simptomi.Noge su mi se tresle ali naučila sam kontrolirat taj osjećaj pokušavši da u svom mozgu zanemarujem to treskanje i to je nakon deset minuta prošlo,takodjer mi je pomogla i hrana.Iskreno volim vutru i Sve oko nje ali bas ta neka koju sam od tog lika uzimala mi je izazivala to ali druge ne.Nikad mi se to nije desilo tokom ljetnog perioda i moram vam priznati da je jako los po meni osjećaj ,jer u biti to ne mozes kontrolirati nego čekati da prodje i ne smiješ se Jos vise tripovati.Po prirodi sam jako nježna i osjetljiva osoba pa sta GOD uzmem troduplo jače djeluje na mene.I dalje pušim travu ali u manjim količinama i to je ok.Savjetujem svakome kome su se desile ove situacije da biraju domajiu,manje količinski puse,i samo pozitive mind! I evo vidim da nisam jedina pa eto znaci organizam vam je malo nježniji od drugih i imate neki jači rad /high koje možda vaše tijelo ne može da podnese pa onda na snagu stupa odbrambeni mehanizam.Pozdrav svima
 
03.10.2014
18
21
3
Mene ta čuvena drhtavica i hladnoća povremeno ulove :D E sad, kad me prvi put ulovilo fino sam otišao do dotora da izvadi krv i vidi kaj se dešava. Naime, svi su parametri bili ok osim jednog zvanog Kalij. Izlučuje se puno aldosterona koji djeluje na bubrege pa se mokraćom gubi puno kalija koji uzrokuje mišićnu slabost, a samim time i drhtavicu vjerojatno (sprečava prijenos akcijskih potencijala).
Ja sam uspio kolko tolko sanirati taj problem što sam skužio da mi se javlja u danima kad ne jedem dovoljno. Tako da sam povećao unos banana koje imaju puno kalija i malo više jedem.
I da, kad skužim da bi me ta pizdarija mogla ulovit pauziram thc :D na 10-15 minuta. I onda dalje. To je to.

:D:D I naravno samo wooshaaa.gif
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Mimak123

Space_Lulu

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
17.09.2015
491
1.957
143
Dešavalo mi se par puta, dešavalo se i ljudima kojima sam davala moje strainove (a koji su do tada imali iskustva samo sa uličnim stvarima). Ne znam za vas, vidim da se opisuje kao "zanimljivo", ali meni u par navrata uopšte nisu bile prijatne te drhtavice. Jedino što je možda zanimljivo jeste da probaš voljom da zaustaviš drhtavicu. ko nije probao, interesantna igra ::ludak::
Negde sam online našla da to zna da se desi kada preteraš, odnosno konzumiraš više količinski ili jače strainove ili kombinaciju ta dva. :D
 
  • Sviđa mi se
Reactions: grouchy

form

... .. .
Prijatelj Foruma
23.03.2015
703
3.744
163
Malo više dima nego što je uobičajeno i eto drhtavice/pojačanog osjećaja hladnoće, dobro je da se ne događa prečesto:rofl:
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Jojoman

grouchy

theGrumpy
16.08.2013
7.177
23.426
1.098
drhtavica ,to zna bit zanimljiv trip
najbolje biti sam i prepustiti se drhtavici
mišići imaju trening
a ti nemoraš mrdnit :D
Negde sam online našla da to zna da se desi kada preteraš, odnosno konzumiraš više količinski ili jače strainove ili kombinaciju ta dva. :D
to :D
i sad kad se setim toga kad sam onomad preterao sa liberty... u isto vreme i lepo i scary :lol:
da nemam ovoliko iskustva zavrsio bih na psihijatriji od panic attack :)
 

Jojoman

Banned
Banovan
08.02.2011
2.276
11.277
358
Dogodilo mi se mozda 30puta do sada,s tim da je par puta bilo bas zeznutom. Oči bi mi 'presušile',počeo bi ihim trljati jer toliko jako peče da boli ,ali nema suza! Kad si diram oko očiju kao da brusnim papirom trljam po očima. Dogodilo mi se svaki put kada sam bio u kontaktu s jednim od 4 straina sađenim u raznim periodima u 1.5god.. mislim da je alergija nekakva al zasto samo bas na tu i tu vutru:vutra:
 
28.03.2018
14
24
3
28
Evo ja kao da sam prizvala opet istu stvar.Naime večeras nakon što sam zapalila 3 joint krenula sam kući ,bila sam s dečkom i odjednom me je uhvatila ogromna hladnoća,noge su počele da mi se tresu i osjećala sam se slabo.Isparanoisala sam se i otišla od dečka glavom bez obzira i uputila se kući.Cim sam došla pomogao mi je tuš,čaj i kolačići.I stavila sam hladne obloge iza vrata.Sada kad se ovo dešava po treći put ,lakše kontrolisem ,i manje se paranoisen,kraće me drži Mada i dalje je JAKO LOS osjećaj!
 

oz

Vutra Veteran
Poznanik Foruma
06.03.2008
1.401
7.652
258
Ushuaia, Patagonia
pojma nemam ::ludak::znam samo sta se kuva u mom boxu i nebi ga mjenja ni za sta na svitu hahahah:D
samo ne mogu razumit likove sa 30+ kuka kojima roditelji jos odreduju kad ce srat, pit, jest a vutru dok si pod mojim krovom ni primirisat..pa eto ti isti nisu u mogucnosti uzgojit sebi kvalitet...u jednu ruku mi ih i zao bude...
odo ja u offtopicsmiley9934