I Teroristi poceli Repovati

Hempatia Soma Herbies Headshop iGrow
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Vutragenjo

Sutra Genjo
Administrator
23.10.2004
5.399
8.687
298
Čikago, USA
www.vutra.org
Ma cuo sam preko Cnn-a kako se neki reperi izasli sa teroristickim pjesmama. Tuzna prica u tome je da sam cuo na Cnn-u o ovoj pjesmi i naravno nasao je na netu.

Od moje djevojke brat je u Iraku i ustvari bio je prisutan kad su ubili Huseinove sinove. Posto je jedan od boljih Army Rendzera bio je u prvoj fazi napada.

Medjutim posto ga znam dosta godina i dobri smo prijatelji (mada sam ga vidio samo 2 sedmice u zadnje dvije godine) i on mi nikad nebi rekao nego onako kako jeste posto je veoma savjestan momak.

Rekao mi je da imaju fantastican odnos sa omladinom pogotovo i da 99 posto ljudi u Iraku voli sto su oni dosli i da u svakom slucaju svako je bolji od Sadama.

Vecina terorista tamo dolaze i drugih krajeva i drzava ne bili zahuhtali vir rata. A mediji ko mediji posto su imali nevidjenu gledanost za vrijeme rata i bilione dolara zaradjivali dnevno sad bogami tesko se toga odreci.

Eto dosta trabunjanja no da vidimo ove repere...
Morate imati WinZip da bih otvorili i video je unutra.

Klikni odje za download!!!

114-8c4fbf6ad141275ee44b95224d2e64dd.jpg
 

brend

Power of Marihuana
04.06.2005
323
25
0
49
Kakav stav je.. Pazi ovako:svaka nova vlada je bolja od prethodne (ako na vlast ne dodje diktator),u Iraku su Amerikanci zbog rata koji sami finansiraju da bi ostali na tom tlu ,pa cak tajno finansiraju i razne teroristicke organizacije , kako bi imali sa kime da ratuju , ako nema rata , mema ni amerikanaca na irackim naftnim poljima.Jel to nafta poskupela i dolar zabelezio rast na berzi ........ili sam se ja bas bas razvalio?
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.