Naručivanje sjemenki - zabranjeno reklamiranje!

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Minja3

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
13.10.2010
356
1.732
143
omg ! O čemu ti pričaš ? Kako misliš da se utvrđuje vrednost ? Piše na omotu paketa 120 eura i to je to ?

Za carinu ti treba RAČUN - invoice - u kome stoji ko ti šalje robu i šta ti šalje po stavkama sa cenom i zbirom na kraju na šta se plaća carina.

A ako bi ti videli račun od sidsmena i koje strejnove si kupio - onda ti ne bi naplaćivali carinu nego bi zvali policiju promtpno ...

Paketi padaju zbog zapremine i zveckanja a ne zbog vrednosti .

Poyy , ovako to ide :)

 
13.07.2019
4
0
1
Jel mi moze netko pomoc sad sam bas narucivo sjemenke i kad sam sve napravio piše da banka ne dozvoljava transakciju a imam i dovoljno novaca i sve ali nece.
 

PowerSeed

fuckin' admin
Urednik
Administrator
15.10.2006
22.849
44.463
3.198
Bekaa Valley
@kuzma123
pa ja te lepo pitam kakvu transakciju si pokusao, bank transfer ili placanje karticom, gde je zapelo, kakvu poruku si dobio od banke... daj malo objasni, dva puta pises a da se iz posta ne moze nista zakljuciti, kako da ti neko pomogne na osnovu toga sto si napisao
banka ne dozvoljava transakciju
ili
zasto mi nece odobrit banka tu transakciju
daj za pocetak napisi bar kako si hteo da obavis tu transakciju, da li je stigla neka poruka uz to odbijanje transakcije i da li si kontaktirao banku. pa pitas njih u cemu je problem, jel ne bi trebalo biti problema ako dovoljno kinte imas
 

FatOne

Budi dobar, da bi bio sretan!
Poznanik Foruma
09.10.2016
1.642
7.507
258
Evo da podjelim jedno iskustvo sa vama radi se o sponzoru hempatia.
Prvo kod VUTRA15 ne prihvaca.
Nakon razgovora sa djelatnikom koji mi je rekao da samo unesem karticu i prodjem kroz proces kupnje te da ce on rucno staviti popust i smanjiti racun.
Tako sam i napravio, te nakon obavljene kupovine popust nemoze biti uracunat jer se novac nemoze vracat na kreditnu karticu (ostecen za cca 10€).

Od moje naruđbe je proslo 5 dana, danas je 6. dan (cetvrti radni dan sto je vise od roka isporuke) a sjeme nije poslano jos uvjek. Najbolje od svega je to sto ni nemaju na stanju ono sto sam narucio, te posto mi nemogu vratit novac bio sam prisiljen odabrat novo sjeme. (Stranicu imaju tek toliko da imaju, stanje na njoj nema veze sa onim u ducanu, a kao webshop.)
Jucer sam im javio sto zelim, danas gledam nema odgovora. Zovem ih javi mi se opet isti. Kaze "evo sad cu provjerit cu nazovem te nazad unutar 5 min". Od toga razgovora je proslo cca 2 i pola sata sve dok ja nisam pobjesnio i ponovo ih zvao.

Kako sam bio nervozan i izvikao se na doticnog gospodina kako ne radi svoj posao (radim u trgovini pa znam kako ide.) on je nakon 2 i pola sata odlucio obradit moju naruđbu (rekao je 5 min.) i zapakirao, te ce sutra biti poslano. Znaci 7 dana nakon transakcije tek ce biti poslano. ocekujem sjeme kroz 3 dana znaci 10 dana od transakcije. Nebi ih nikome preporucio, a za sebe sam siguran da vise necu kupovat kod njih.
Znaci nema brze dostave nigdje ako zelite brzo sjednite na autobus i u sloveniju po to jer ovako samo cete izgubit zivce zbog krajnje neprofesionalne usluge.

Nisam naveo da mozete ocekivat da vam na stranici pise da vam je naruđba otkazana, a novac uzet. ali to vas netreba zabrinjavat jer tako ocito rade. meni i dalje pise otkazano, a biti ce sutra poslano. (nadam se)
 
Poslednja izmena:

Badi

☼ »» 113 «« ☼
Grow Support
30.04.2016
5.102
44.020
2.598
Nevada, USA
Više puta sam naručivao od njih, razne stvari i sve je bilo korektno.
Isporuka je također brza, unutar 3 radna dana mi dostave.
Kod VUTRA15 niti u mom slučaju nije radio, al prijaviš se na njihov newsletter i na mail ti pošalju kod, koji uneseš i ako se dobro sjećam, daju ti 10 % popusta. :thumb:
Tko zna, možda su već na godišnjem pa se opustili malo :D...
 
  • Sviđa mi se
Reactions: djuka2301

FatOne

Budi dobar, da bi bio sretan!
Poznanik Foruma
09.10.2016
1.642
7.507
258
prijaviš se na njihov newsletter i na mail ti pošalju kod, koji uneseš i ako se dobro sjećam, daju ti 10 % popusta. :thumb:
MIslis? evo pa vidi...
288964
Newsletter vise ne salje kod za prvu kupnju od 10% popusta kako pise na stranici.

Evo dokaz o narucivanju. i datumi su vidljivi. (jos jednom sam se prijavio na newslatter u nadi da cu dobit kod ali nista od toga nije bilo.) 288971
Na slici se vidi da mi nude vracanje novaca, ali neizvedivo je da mi vrate novac na karticu, jer se radi o diners kartici na kojoj nema novaca. A razdoblje mi je bilo taman kad sam narucivao, tako da sam vec platio puni iznos koji je bio na racunu. I da storniraju transakciju, ja nevidim nacin kako bi dobio novac nazad, mozda bi diners umanjio racun za sljedeci mjesec ali to su nagađanja.
288967
Nakon ovog maila razgovarali smo telefonski i dogovorili sve. Ali aktivirali su se tek nakon sto sam izgubio zivce haha

I evo finalnog maila koji je utjesan. Dobio sam "3 free semena". placena sa popustom koji su mi zakinuli, ne namjerno, nego neiskustvom djelatnika i neupocenosti u poslovanja određenih kartica.
288973

Ako nista drugo dobio sam 3 menke za 10€, samo se nadam da nisu zadnje smece strainovi.
Što se tice onog djela koji si izbrisao iz posta.
Da sigurno su im poceli godišnji odmori, jer uvjek kad smo razgovarali bio bi isti covjek. Čisto mi je žao sto sam se izvikao na njega jer je ocito pretrpan poslom zbog svojih lose organiziranih poslodavaca. ali ocito sam morao jer jos nebi naruđba bila gotova cak 6 dana nakon transakcije. (racunam i dan naruđbe jer sam narucio ujutro.)

Kod VUTRA15 niti u mom slučaju nije radio
Za ovo se treba izborit, jer cemu ih reklamirat ako oni ne odrzavaju svoj dio dogovora. oni govore rucno cemo dodat sto nemogu ako je u pitanju neka kreditna kartica i samim time prevare korisnika.
 
Poslednja izmena:
  • Sviđa mi se
Reactions: Badi
D

Deleted member 63729

Guest
skroz narucujem od njih i prije stvarno nije bilo nikakvih problema al odkada imaju ovu novu stranicu sve steka kod njih od koda vutra15 a i pola stvari sto imaju u web trgovini u biti nemaju na stanju.ja sam narucivao nesto u srijedu i tek je danas navodno poslano i pol narudjbe nisu imali pa dok smo se mi izdopisivali prodje skoro tjedan dana,tražio sam ih da mi posalju koliko ce bit racun posto nije bilo stavki sto sam narucio i ubacivao neke druge al nitko se nejavlja.

i da kod naravno nisam mogao unest pa su rekli da ce oni rucno,ako neunesu kod kao sto su rekli ja vracam paket nazad,
 

FatOne

Budi dobar, da bi bio sretan!
Poznanik Foruma
09.10.2016
1.642
7.507
258
A eto vidis da vise nedaju, stavio sam gore mail od newlettera i vidi se da nema nikakvog koda, vjerujem ja da je bilo do sad sve super. Ali se promjenilo, oce li potrajat vidjet cemo.

Edit: da se razumijemo ne zelim ja njih ocrnit ja sam samo podjelio svoje iskustvo, tako da ako se nekom neda natezat tj dana oko naruđbe da zna.
 
Poslednja izmena:

likfrik

Aktivan Član
18.07.2018
310
1.310
143
44
i kod mene je bilo zbrke, ali su se ispravili brzo i sve mi riješili + dobio darova; biobizzova Acti-vera 500 ml..upaljač,biobizzov, biobizzov PH+.
Kod VUTRA15 nije radio, kao u narudžbi su bile neke stvari na popustu. nisam ni inzistirao.
a je nešto ko da su u nekoj strci ili godišnjiim u toku. tako djeluju.
 
Poslednja izmena:
  • Sviđa mi se
Reactions: Nogud and Badi
06.08.2019
24
5
3
Ovako, imam u planu narucivanje. Nas sponzor je u pitanju, Hr. Međutim, preko granice sam. Nisam iz Hr. Ova mala zemlja odma ispod Hr. Nekako mi se cini najvise safe opcije od svih mogucnosti. U samom procesu, odabira i svega naisao sam na problem. Malo mi je nejasno ovo ovdje: http://prntscr.com/oqkvge

Pitanje prvo, mogu li ja platiti pouzecem i ako nisam iz Hr ?
Drugo, ovo oko dostave mi nikako nije jasno. Zelim da bude poslano kao obicno pismo, znaci ne preporuceno ( ne zelim nikakva potpisivanje, cimanja da moram ici po itd. ) Znaci, da cikica postar to meni donese kao kad s e*ya uzimam. Ehh, sta ja sada ovdje da odaberem ?