Novi i tužni..Purple Bud feminised seeds..2×400 hps by Big smille

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
19.11.2015
74
67
18
Poklonjenom konju se ne gleda u usta,sjeme je staro i stajalo je dugo tako da to sta je uspijelo je super.I pun sam želje i volje da dodju do kraja bas zbog toga..A šta se tiče zemlje i to nemam pojma vjerojatno kad se naucim ću biti pro..A iskreno posto neznam volio bi da mi pojasnis malo to mala biljka zemlja sta si pisao..Možda mi pomogneš.Hvala unaprijed


A zašto plantela?Zato jer sam u zemlji na ovome forumu pročitao da se preporuča kao jedna od u rubrici zemlja..Kao pokazala se isto dobra..Sve sam radio kako sam tu se informirao..
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Crta_Belog
19.11.2015
74
67
18
Eto društvo oni donji listovi su jao malo pozutili ali sad ipak mislim da je spaljena od vode..Gornji listovi su čvrsti lijepi i zeleni te biljke napreduju top..Sutra bi ako uspijem od posla mogao i slike staviti..
 
30.04.2014
315
202
43
Kakvo stanje jesi flešo tj ispro gnojivo iz zemlje iliti dobro ju zalio nakon gnojenja , jesi stavio cjelu dozu gnojiva ili pola ? ...jel ziva jos ? :joint2:
edit:sad sam tek skuzio post iznad...cekam slike :D
Edit2: ako te zeza opcija "edit" na mobu skini si neki drugi browser na mob pa probaj s njim ja sam imo s tim problema i sad radi :)
Edit3: @Smells mozda misli na povecalo efekt kad ostanu fleke ako se zaljeva pod rasvjetom
 
Poslednja izmena:
  • Sviđa mi se
Reactions: Bigsmille

Secerko

Banned
Banovan
14.12.2014
46
44
18
35
De kupi si ph minus i ph metar nes nis postic ovak,pogotovo ak stalno mjenjas ph tekucine sa kojom zaljevas.Zas se uopce cudis zasto ti biljke zute?
Druga stvar Plantela je dobro gnojivo ako imas onu zelenu za vege to mos davat pola doze lgano i to tek od 3 tjedna vege,pa kasnije povecavas na normalnu i po potrebi.
Isto tako tsavi u obzis da dusicna kiselina koja se nalazi u gnojivima sa dusikom tkoder mjenja ph vode tako da bi svkako trebo krenit to preciznije mjerit
Da je meni sad 800w room navuko bi 600 grama da hebe rak raka XD i to najmanje.
I nebi bilo lose da si nabavis postenija gnojiva mislim da ti je to netko vec sugerirao,tipa Hessi koji je jako dobar za pocetnike,imaju dobar root i power zime,malo bolje po meni je bio bizz ima vise mogucnosti.Cirka 500kuna ti je starter paket,preko slovenije izade 300...
Imas i AD gnojiva i mnoge druge sto tebi kao pocetiku uopce ne bi savjetovaoi,a isto tako i da najeftinija gnojiva tipa asef plantela ako si pocetnik bolje ne koristi ukoliko nije outdoor,spalit ces si sve jos ti ph ne valja,lokat ces nutove pa ces morat flushat bla bla.
Na tvom mjestu doslovno ovako
Uzmi sve te bilje odnesi u wc il gdje vec mozes uzmi 3 puta vecu kolicinu vode nego sto je posuda u kojoj su biljke,nariktaj ph i kreni flushat jednu po jednu.
Kad isflushah uzmi tu plantelu nariktaj ph i nekih 10 l vode sa pola doze plantele isto kroz zemlju proflushaj da ima mal hrane i ostavi ih na miru nedelju dana dok se skor zemlja ne osusi mozda vise mozda malo manje
I onda kreni gnojit posteno sa sredenim ph i manjim dozama,pa treniraj mal postenije prebaci na 12 12 i rokas dalje.
P.S.sory na dugom postu al makar ces shvatit kako treba a ne dobivat 10 odgovora jer se nikom ne da pisat pa ni sam neskuzis sta moras.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Vutra Samotnjak
19.11.2015
74
67
18
Hvala ti na savjetu zbilja i od srca hvala na pomoći.Ovako situacija je super rastu nikada zelenije i ljepše..To sta sam napravio sa gnojivom možda i neće ispasti tako loše ništa ne diram već dva dana a one bujaju sretne..Ph mjerim sa listićima za akvarij..Snalazim se..Uglavnom kisnica 5.5 ph spinovaca 7.0..Ja lijepo uzmem 6 litara kisnice i dve litre obične u kombari mi ispadne 6.5 a kad je gnojivo onda samo kišnicu jer mi gnojivo digne na 6.5 ph možda griješim ali tako me ispada već par mjerenju..još sutra su bez ičega i prekosutra ide samo voda i onda stavim sliku..Saznao sam od jednoga koji zna sta radi pa mi je rekao da se ne brinem za prve listove jer da je to bila posljedica soka (presadjivanja) Za dva tjedna možda i prije idem u slo po gnojiva i jaču ventilaciju sa karboncem i regulacijom ispuha..Preksutra stavljam friški update..Veliko vam hvala na pomoći zbilja ste divni ljudi da znam kako tagirati bili bi zakačeni a posto se još dobro ne snalazim tu eto ništa hahahah...Sada sam probao kod frenda neku 4-ku bo valjda vrsta top je...Čudo...Pozz raja svaki daljnji savjet dobrodošao i love you oll..
 
19.11.2015
74
67
18
Mali update..Zdrava i napreduje..Danas sam na ph test testirao vodu opet ovako kisnica 6.5 spinovaca 7.5 i jedina stvar sta me muči testirao sam kišnicu sa full dozom gnojiva i tada mi dođe 7.5 ph znaci li to da trebam prije gnojenje kisnici spuštati malo ph ili je to ok..
 

Prilozi

  • _IMG_000000_000000.jpg
    _IMG_000000_000000.jpg
    237,1 KB · Pregleda: 84
  • Sviđa mi se
Reactions: Zelenko63 and Stipe
24.04.2015
31
20
8
A da samo da ti kazem, o tome shto radish nikome ni rec cak ni frendu, drugu, pobratimu.... cim neko drugi zna to je veliki problem. Nisan paranoican nego znam. A i drgi ce se sloziti samnom... by the way curice su superishka ja jedva cekam maj da imam i cime da se hvalim!
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Bigsmille
19.11.2015
74
67
18
Jasno ko dan,čuj paranoja uvijek postoji a sta ćeš kad volimo gruvati..ja možda odradim ovaj pa tek drugi na godinu,za moje potrebe ako bude uopće išta od toga sasvim dosta..Nadam se da se komplikacije veće neće dogoditi.Ucim iz dana u dan a imam neko pred iskustvo samo druga grana..Danas su još na suhome bez ičega 2 dan nisam siguran da ih zalijem sutra ili ne?Na vlagomjeru je 31% vlage..
 

Lazarus Led

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
04.04.2015
1.400
3.305
188
Povećaj vlagu. Kolika ti je temperatura? Zaljevaš kada se zemlja solidno prosuši i kada osjetiš da su posude znatno olakšale. Nema tačno određenog termina za zaljevanje. Nekada su to 2 - 3 - 4 dana, a nekada 5-6-7. Učestalost zaljevanja zavisi od veličine posude. Manja posuda - češće zaljevanje, veća - rijeđe. Kolike su posude kod tebe? Skažem se sa @shonecar , ali nemoj da se lažemo većina nas je bar nekome rekla. Moj brat recimo zna. Ali definitivno je najbolje da niko ne zna! Sretno.;)
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Bigsmille
19.11.2015
74
67
18
Pot je 4l..Vlaga 58%-65% Temp na metar visine 27 na vrhu biljki do 30..Meni je sada već zemlja 3cm od vrha suha poslije malo malo vlažna.Ostavljam je do sutra ujutro onda ću ih obilno zaliti bez gnojiva..
 
19.11.2015
74
67
18
Sjeme je stajalo kažu 1g otvoreno..Ono iza je sjajna bijela boja sta se na slici ne vidi unutra je svjetla za umrijeti..Za sada sve dobro napreduje ne diram ništa osim ventilacije i gnojiva sta su u dolazku..
 

Lazarus Led

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
04.04.2015
1.400
3.305
188
Nema veze što je godinu dana stajalo otvoreno ako je stajalo na finom mjestu. Ako ti nije proklijalo 5 menki može biti da nisu imale dobre uslove za to ili da nisi bio strpljiv i da si ih poslije par dana bacio jer si mislio da neće proklijati. Uostalom poslije ti se 6 biljoza osušilo što ukazuje na očitu ljudsku grešku. Ali već smo pričali o tome da ne bude da te nešto kudim i ružim. Šta je tu je, pići dalje s tim što imaš.:thumb:
 
19.11.2015
74
67
18
A prvi puta ja zadovoljan kako god da je..Za sada ovih devet praši neočekivano dobro,prvi puta je najveće sada već neke stvari i kuzim malo bolje..Sljedeće čega me je strah su ti nametnici ne daj bože..I nova dimenzija cvijetanje..Vegu sam već nešto prokuzio za razliku od prije mjesec dana..kad sam mislio da to treba gnojiti svaki dan mjesati i neznam sta čudesa. .Paziš ph temperaturu samo noću.Zalijevas nakon dva dana kad se posusi pot i svaki drugi puta pognojis sa pola doze i gas..Ne otvaraš box puno već pustiš prirodu da radi svoje..