Odradjen posao odvajanje muskih b. od zenskih

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
16.04.2011
11
6
3
28
Bosna
www.facebook.com
Veceras mi je bila veoma teska noc. Otisao sam do "mjesta" da odstranim muzjake od zenki. To je zavuceno u sumi i morao sam oko 12 sati ponoci krenut, bilo je veoma zastrasujuce jer to mjesto je puno udaljeno od civilizacije. Ali ipak sam prezivio, uz vrlo napora, jedva cekam trenutak kad je budem pusio (naravno ako uspije). Osjecam da bi se moj trud mogao isplatit i zivim za taj trenutak kada budem uzivao u onome sto sam stek'o. Volio bih da mi neko iskusniji kaze malo o tome kako je uzivati kad se sav pos'o obradi :D... Također me mnogo obradova intenzivan miris na vrhu biljke.
I samo da jos pitam da li sada u fazi cvjetanja biljka nastavlja rasti u visinu i sirinu ili samo ide proizvodnja cvjetova?... jer sam cuo razlicitih prica.



Pozzzz :vb_wave: :snooze:
 

sharp

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
27.08.2011
1.253
2.610
188
Haj Nehaj
iscupao i ostavio blizu zenskih ili ih udaljio malo,recimo kilometar il dva?
 

Blade

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
11.07.2011
2.504
2.929
188
39
Negdje na Balkanu
To što si ih ostavio nema veze..za 2 dana biljka ce bit mrtva da mrtvija nemože bit...tema ide na groblje jer jednostavno ne razumijem njezin smisao i bit...takve informacije možeš postati u dnevniku uzgoja ako ga otvoriš...ne kužim ni pitanje..da ti netko iskusniji dočara kako je uživati kad se sav posao odradi..neznam kako bi ti se to docaralo preko tipkovnice...

Nema opomena ni crvenih kartona samo obratiti pozornost na pravila foruma
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Slične teme

S
Odgovora
7
Pregleda
3K
San Pedro de Peyote
S