Outdoor Lemon Kush 2nd generation 2020

Hesi Original Sjemenke Hempatia
Želite nešto više od socijalne mreže?
Društvo za legalizaciju marihuane, medicinu i uzgajanje kanabisa. Registrujte se za dodatne opcije foruma.
Registracija

dinosaur

Aktivan Član
14.02.2011
405
40
28
40
Pozdrav ekipa, dugo nisam bio tu a sad mi je drago da sam se vratio sa novim dnevnikom za 2020. Prošle godine sam imao Lemon Kush i još neki skank, pa eto ostalo semenkica, stavljeno na klijanje, 2 izrasle, čekam još par pa unutra dok se spoljašnji uslovi ne ostvare. Do 4 po punoletnoj osobi na adresi je dozvoljeno ovde. Videćemo koliko će ih niknuti.
Zemlja je za sad obična za početak, hrana će biti firmirana i kasnije o njoj kao i o storu gde je nabavljam, mada ja sam u Torontu, tako da Vam na žalost ne ide u prilog.
Plan je od Aprila ili sredine Aprila izbaciti ih napolje do Oktobra, trenirati da budu više žbun, seći nepotrebno lišće, zalivati sa nutrijentima i uživati u njima.
Prošle godne je rodilo oko 1.2kg po biljci.
Hvala Vutri na do sadašnjim iskustvima, nadam se dobrom dnevniku ove tople 2020-te.
 

Prilozi

Poslednja izmena:
OP
OP
dinosaur

dinosaur

Aktivan Član
14.02.2011
405
40
28
40
Hvala drugari, da za sad su na prozoru kod devojke u kući jer sam ja na putu preko nedelje, a nju tek uvodim u ovaj posao.
Ovde je legalno 4 biljke po punoletnoj osobi po adresi, ali ja bih da probam da izvadim dozvolu za 40 biljaka i onda je to lep posao.
I prošle godine su mi tako izrasle kao ljubičice a bile su na kraju monstrumi. Možda ću za vikend da im nabacim neko svetlo, sijalicu jer je dosta oblačno za sad.