Outdoor Lemon Kush 2nd generation 2020

Hesi Original Sjemenke Hempatia Organics Nutrients
Želite nešto više od socijalne mreže?
Društvo za legalizaciju marihuane, medicinu i uzgajanje kanabisa. Registrujte se za dodatne opcije foruma.
Registracija

dinosaur

Aktivan Član
14.02.2011
422
65
28
40
Pozdrav ekipa, dugo nisam bio tu a sad mi je drago da sam se vratio sa novim dnevnikom za 2020. Prošle godine sam imao Lemon Kush i još neki skank, pa eto ostalo semenkica, stavljeno na klijanje, 2 izrasle, čekam još par pa unutra dok se spoljašnji uslovi ne ostvare. Do 4 po punoletnoj osobi na adresi je dozvoljeno ovde. Videćemo koliko će ih niknuti.
Zemlja je za sad obična za početak, hrana će biti firmirana i kasnije o njoj kao i o storu gde je nabavljam, mada ja sam u Torontu, tako da Vam na žalost ne ide u prilog.
Plan je od Aprila ili sredine Aprila izbaciti ih napolje do Oktobra, trenirati da budu više žbun, seći nepotrebno lišće, zalivati sa nutrijentima i uživati u njima.
Prošle godne je rodilo oko 1.2kg po biljci.
Hvala Vutri na do sadašnjim iskustvima, nadam se dobrom dnevniku ove tople 2020-te.
 

Prilozi

Poslednja izmena:
OP
OP
dinosaur

dinosaur

Aktivan Član
14.02.2011
422
65
28
40
Hvala drugari, da za sad su na prozoru kod devojke u kući jer sam ja na putu preko nedelje, a nju tek uvodim u ovaj posao.
Ovde je legalno 4 biljke po punoletnoj osobi po adresi, ali ja bih da probam da izvadim dozvolu za 40 biljaka i onda je to lep posao.
I prošle godine su mi tako izrasle kao ljubičice a bile su na kraju monstrumi. Možda ću za vikend da im nabacim neko svetlo, sijalicu jer je dosta oblačno za sad.
 

VenloNL

s kauča na fotelju s fotelje na kauč
Poznanik Foruma
07.06.2010
6.828
29.954
1.098
Joj brate :)
Pa mogu komotno u temu o manekenkama :)
Zatrpaj ih do grla u vece posude i pod hitno neku rasvjetu osposobi. Cfl,led bilo sta. Steta sjemenki.
Sretno.
 
OP
OP
dinosaur

dinosaur

Aktivan Član
14.02.2011
422
65
28
40
Pozdrav Venlo stari druže :)
2 puta napisao ali uvek se ubijem pa zaboravim da objavim :-(
Hladno još uvek za napolju, a ovih dana se neki minus provlači no napreduju.
Najveće sam topovao na 5-tom listu, one 3 pod zvonom su 2 najveće sa thc-om, a ona mala je čist CBD, mada jako slabo napreduju. Strainovi kupljeni u Torontu kod Jovice u legalnoj prodavnici. The Canabis super store
Od nedelje porast temperature i nadam se presađivanju sredinom nedelje u veće kante.
 

Prilozi

OP
OP
dinosaur

dinosaur

Aktivan Član
14.02.2011
422
65
28
40
Sretan Grow želim! Zanima me posto i mene interesira ovaj strain, 1.2kg suhog? Te koji je seed bank?
Hvala, Zavisi kako ispadne i koliko se suši prilikom merenja, recimo ima još maltene jedna biljka naopačke u garaži...lol...toliko se osušila da je izgubila na težini, ali udara jače, ja nisam neki tester jer samo na pajp rokam, no i te menkice su bile kupljene u Torontu kod Jovice. Inače od jedne je pravljeno ulje sa medom ali nisam učestvovao u procesu , a probao sam da namažem na cigaru i onako weerd osećaj
 
OP
OP
dinosaur

dinosaur

Aktivan Član
14.02.2011
422
65
28
40
Jedan malo off topic... ostalo mi lišća a krenuo ovde sa poslom duvan čvaraka, pa imam otpadaka nekih... videćemo... no prvo se lišće kuva na masti i vodi, pa procedim pa ubacujem one otpatke za čvarke, javljam kasnije kako je ispalo
 

Prilozi

  • Haha
Reactions: Jolly Joker
OP
OP
dinosaur

dinosaur

Aktivan Član
14.02.2011
422
65
28
40
Ostao sam dužan na onaj gore post da odgovorim... sa možda ni 2 kile lišća sa masnoćom, kožurom koja se nije baš ispržila, ali meso je brutala odlično, razmišljam se za pogačice da umesim...malo jeste vlažno meso i nisu baš duvam čvarci, ali udaraju i kush se oseti, mana je što se oseća trava naspram cookose gde čokolada ubije miris. Prijatno ;-)
Pucaju samo tako....
 

Prilozi

Poslednja izmena:
OP
OP
dinosaur

dinosaur

Aktivan Član
14.02.2011
422
65
28
40
Nazad na temu... prva slika je pre presađivanja, a druge su posle presađivanja i malo estetike.
Korenje je zdravo i lepo napreduje.
Kažu danas i sutra tmurno i kiša a od utorka naredne 2 nedelje sunce u preko 25-30 C.
Jedino mi je problem jedna biljka koja se izgleda smrzla a seme je ove godine kupljeno, listovi su nekako čudni. To je na slici sa maslačkom.
Ovih dana se ide u šoping za vitamine kod Jovice i leto kreće.
 

Prilozi

OP
OP
dinosaur

dinosaur

Aktivan Član
14.02.2011
422
65
28
40
Zasto po dvije u isti pot? Djeluje mi da si puno bolji kuhar nego grower, sretno iako ovo ne izgleda da ce biti bas dobro..
Ima i po 3, zato jer nisam siguran da li su muške ili ženske, a realno nemam mnogo prostora u dvorištu, a i pošto je grow kod devojke u dvorištu, a i zakonski količina biljaka po punoletnoj osobi na adresi, pa da ih malo sakrijem, njeni ukućani još ne kontaju šta mi growamo. Hvala, biće to dobro, zamo da vreme dozvoli, ove godine se zima malo više odužila ovde u Kanadi