Pozdraf od Smoksana

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
17.09.2016
4
2
3
Ja sam novi. Ali ne baš novi na ovom svijetu. Za početak ću samo čitati i snimati situaciju. Vidim da puno toga mogu naučiti. Nažalost moj posao je takav da moram držati strogu konspiraciju. Podliježem strožem liječničkom pregledu svaku 1 god...paaa...dosada sam se nekako provlačio. Ali da me skuže kao ljubitelja plavog dima - letio bi na Madagaskar bez povratne karte. Ajde živili!
 
  • Sviđa mi se
Reactions: wuvuzela

wuvuzela

FilozofiÇar BotaniÇar
Banovan
03.12.2013
843
1.021
188
Wonderland
Dobrodosao.

Ima nas jos sto smo radili lijecnicke svakih godinu dana pa prolazili.

Moze se strpiti 15 dana svakih godinu radi egzistencije

:D
 
17.09.2016
4
2
3
Dobrodosao.

Ima nas jos sto smo radili lijecnicke svakih godinu dana pa prolazili.

Moze se strpiti 15 dana svakih godinu radi egzistencije

:D


Vidite zanimljivu stvar. Jedan moj frend je radio na cruseru kao stuard. Bio je to Queen Elizabeth. I veli...kad bi brod došao u USA teritorijalne vode na brod bi došla inspekcija. Došli bi vršiti testiranje na droge. Onda bi nasumično izabrali neke članove posade..strojare, kuhare, poslugu.. čak i kapetana broda, pa ih podvrgli testiranju. Za uzorak su uzimali urin. Ako bi pronašli nekoga pozitivnog onda bi kazna stigla kompaniji a ako bi se radilo o oficirskom osoblju onda su čak mogli zabraniti uplovljavanje broda u USA teritorijalne vode! Malo je reći da onaj tko je bio pozitivan na test više nikad ne bi zaplovio na nekom takvom brodu. Iskrcan na prvom pristajanju i zbogom...mornaru.
 
Poslednja izmena od urednika:
  • Sviđa mi se
Reactions: hazeri
17.09.2016
4
2
3
Još mi je rekao da ako te tako ufate pozitivnog nema šanse da se ikad više ukrcaš kao član posade na bilo koji britanski cruser. Jer svi dijele te podatke.
Kad bi pristali u neki grad, npr Hong Kong, dobili bi slobodan dan da prošeću gradom. Pri povratku na brod posada ulazi na poseban ulaz gdje se vrši jako stroga kontrola svega što unosiš. Mogu te skinuti i do gaća. Na brodu je oko 20 profesionalnih zaštitara koji su svojevrsna brodska Policija. A on je stupanjem u službu na takvom brodu potpisao na desetke dokumenata koji omogućavaju kompaniji da provjere što god hoće. Mogu ti pretresti kabinu i moraš pristati na testiranje na droge. On kao član posade čak nije smio piti alkoholna pića van službe, izvan nekih normalnih granica!? Svugdje na brodu bila su istaknuta upozorenja koliko promila alkohola u krvi donosi pojedino ispijeno alkoholno piće.
Ali našli su već neki način da se malo nacugaju. Da su ih uhvatili pod "čokom" isto slijedi udaljenje sa broda.
 
Poslednja izmena od urednika:

wuvuzela

FilozofiÇar BotaniÇar
Banovan
03.12.2013
843
1.021
188
Wonderland
Ja sam radio u uslovima gdje je svima strogo zabranjen i sex i drog i alkohol,a znalo se i popit a o drogi(šitu tačnije rečeno ) da ne pričam,voda mi krene na usta

Da ne spamamo više,poenta je da se sve može kad se hoće :rasta:
 
17.09.2016
4
2
3
A gle..čovjek je na tom putovanju brodom nekoliko mjeseci. I moraš računati da ne možeš založiti frulu jer te uvijek netko snima, prati i može te druknuti. Dok putnici mogu uživati što god hoće dok to debelo plaćaju.
Nije meni frka na redovnom liječničkom pregledu, jer se pripremim za to, nego....ako se dogodi kakva nesreća odmah mi vade krv i uzimaju mokraću na kontrolu. Uzorci idu u specijalistički laboratorij i mogu pronaći tragove.
Npr, piloti zrakoplova uopće ne mogu uživati u travi jer se tragovi u krvi mogu pronaći i 1 mjesec nakon konzumacije. Onaj luđak koji je zabio avion sa putnicima u švicarske Alpe sigurno to ne bi napravio da je jednom tjedno popušio dobru frulu. Bio je jadan i debelo isfrustriran...a frula bi ga izliječila ali propisi službe to strogo zabranjuju.