Predlog Dva

  • Začetnik teme San Pedro de Peyote
  • Datum pokretanja
Hempatia Soma Herbies Headshop iGrow
S

San Pedro de Peyote

Guest
U sklopu Transformacije ovog foruma u drzavu :))))) predlazem da se neki od ovih dopisa ispod nickname-a, promeni u "zvanje" Vutrabashi ... moze i Vutrabashi Yunior - za nivo do 200 poruka Izuzetnog kvaliteta...

Odvojis sam poruke i postove koji su ti ono ...bili vazni, izdvojis javno one koji su ti poslali dali i slicno poruke ideje i onda mozes cak i zasebnu rubriku da otvoris...tipa, Izabrano i slicno.
A zamisli oni preko 500 poruka, oni su u Rangu sa Vutrabashijem...i nose zvanje Vutrabashi Senior...
:))))


Izgleda da sam ja samo sa ta dva dima utvrdio neki nivo... to naravno da godi:)

Zamalo da se isvadjamo, sto je stvarno bezveze, kad evo...pocela zurka...takve vas volim:)


Lako cemo doci do onih ideja GreenMana, sa njegovim konkrevetnim predlozima, da ne kazem Konkretnim:), ako se dobro skapiramo. A za dobro kapiranje potrebna je.... dobra atmosfera...dakle dobra atmosfera je Pravilo Broj Jedan....Ko "drka" atmosferu ostane be3z odgovora na post i sam ce da shvati sta ne sme...da ne dozivi da mu na visim nivoima svesti pokuca Canabis Policija na vrata i kaze - Hocete poci s nama radi utvrdjivanja porekla vasih vizija!:) Dakle , Good Vibration If You Like:) PLease:)))

stoga Vutrabashi Superiores je osnivac sajta.
 

Vutragenjo

Sutra Genjo
Administrator
23.10.2004
5.399
8.687
298
Čikago, USA
www.vutra.org
Ja se slazem da mozda "ranks" ili pozicije (ono sipod imena) mogu da budu drugaciji mada to sa Vutrabashi mi se ne svidja. Svidja mi se cannabis Policija i dobar je naziv umjesto moderatora.

Mozes ti to bolje Pedro imaj malo samopouzdanja!!! hehe

Imali ne recit nekih drugih predloga za pozicije?