Predlog Dva

  • Začetnik teme San Pedro de Peyote
  • Datum pokretanja
Canna Hesi Mills Nutrients Hempatia
S

San Pedro de Peyote

Guest
#1
U sklopu Transformacije ovog foruma u drzavu :))))) predlazem da se neki od ovih dopisa ispod nickname-a, promeni u "zvanje" Vutrabashi ... moze i Vutrabashi Yunior - za nivo do 200 poruka Izuzetnog kvaliteta...

Odvojis sam poruke i postove koji su ti ono ...bili vazni, izdvojis javno one koji su ti poslali dali i slicno poruke ideje i onda mozes cak i zasebnu rubriku da otvoris...tipa, Izabrano i slicno.
A zamisli oni preko 500 poruka, oni su u Rangu sa Vutrabashijem...i nose zvanje Vutrabashi Senior...
:))))


Izgleda da sam ja samo sa ta dva dima utvrdio neki nivo... to naravno da godi:)

Zamalo da se isvadjamo, sto je stvarno bezveze, kad evo...pocela zurka...takve vas volim:)


Lako cemo doci do onih ideja GreenMana, sa njegovim konkrevetnim predlozima, da ne kazem Konkretnim:), ako se dobro skapiramo. A za dobro kapiranje potrebna je.... dobra atmosfera...dakle dobra atmosfera je Pravilo Broj Jedan....Ko "drka" atmosferu ostane be3z odgovora na post i sam ce da shvati sta ne sme...da ne dozivi da mu na visim nivoima svesti pokuca Canabis Policija na vrata i kaze - Hocete poci s nama radi utvrdjivanja porekla vasih vizija!:) Dakle , Good Vibration If You Like:) PLease:)))

stoga Vutrabashi Superiores je osnivac sajta.
 

Vutragenjo

Tehnička podrška
Administrator
23.10.2004
5.151
6.767
298
Čikago, USA
www.vutra.org
#2
Ja se slazem da mozda "ranks" ili pozicije (ono sipod imena) mogu da budu drugaciji mada to sa Vutrabashi mi se ne svidja. Svidja mi se cannabis Policija i dobar je naziv umjesto moderatora.

Mozes ti to bolje Pedro imaj malo samopouzdanja!!! hehe

Imali ne recit nekih drugih predloga za pozicije?