Sadnja

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
03.06.2012
21
9
3
Pozdrav, ove godine bi sa prijateljima probao posaditi neke sjemenke koje smo izvadili iz kupljene trave, imamo ih oko 20 ferminiziranih (crno-sive pjegave, ispravite me ako griješim :unsure:), ali ne znamo ih kada posaditi. Gledao sam na forumu da se sade u četvrtom mjesecu, ali kod nas je vrijeme loše, prosječna temperatura je oko 5 stupnjeva i ima puno kiše. Jel bi bilo ok da ih posadimo krajem petog-početkom šestog mjeseca?

Kolika može biti minimalna temperatura i jel smije biti puno kiše, jer je klima kod nas malo lošija :(
 

Gardener

Aktivan Član
27.08.2012
175
64
0
36
Ajde ti moj BigSmoke fino pročitaj forum. Da su sjemenke koje su crno sive i pjegave feminizirane ne bi po web shopovima ljudi plaćali neke i po 1000 kuna za 10 komada, tako da su tvoje daleko od feminiziranih :)
Druga stvar, imaš sve na forumu.
Treća stvar, uzgoj trave nije nešto što se treba radit s prijateljima, osim naravno ako ne želite bit face, past radi uzgoja itd.
Četvrto, pošto vjerovatno ove moje riječi tebi ništa ne znače, za uzgoj bi bilo dobro da večernja temperatura ne ide ispod 12°C, to je moja informacija pokupljena sa stranih foruma. Možda može malo manje, možda malo više, no, ja se ravnam prema tomu.
Peto, početak petog ili šestog mjeseca je ok, čak dobro, no sve ovisi o podneblju, itd.
Puno kiše nije dobro u globalu, biljka će rasti ako je tlo dobro protočno, da korijen ne istrune od vlage, a u fazi cvjetanja cvjetovi mogu počet trunut.

Rezime: sjemenke ti nisu feminizirane, ako želiš nešto uzgojit ostavi se uzgoja s prijateljima i jezik za zube :)
 
03.06.2012
21
9
3
opa cupa je napisao(la):
da,da te sive sa crnim crtama to su feminizirane nedaj se zbuniti.....to je močvarna biljka i treba joj kise svaki dan,sunce nevoli i mora biti u hladu
hvala, puno si mi pomogao :fuck-4: i mislio sam da nisu feminizirane, zato sam i napisao da me netko ispravi ako griješim.

Gardener, radi se o 2 prijatelja u koje imam povjerenja i zajedno pušimo, pa mislim da će bit ok :)
 

opa cupa

fuckin' Petrolhead
Administrator
04.03.2012
7.996
34.379
2.598
na forumu si vec godinu dana a postavljas pitanja iz opceg znanja...sive sa crnim crtama. :ludaci_lol: ..baci se na citanje to ti je moj savjet a ovo( :fuck-4: )to je odraz kulture a tu ti nemogu pomoci;)
 
  • Sviđa mi se
Reactions: roower and dk1litk

Bajaa Baticee

Banned
Banovan
05.02.2015
3
1
3
28
Pozz :) interesuje me u vezi tih feminizirani sjemenki : dobio sam jedno sjeme indica primilo je se ,zanima me sad kada bude gotova da li ce biti sjemenke feminizirane :D
 

PowerSeed

fuckin' admin
Urednik
Administrator
15.10.2006
22.849
44.459
3.198
Bekaa Valley
a kako mislis od jedne biljke da dobijes seme, cime ces da je oprasis :) jesi nasao gde da pitas, bravo :)
 

Bajaa Baticee

Banned
Banovan
05.02.2015
3
1
3
28
Ma nisam upoznat :) pa sam malo trazio i nasao nesto oko tih fem.. sjemenki pa ovdje da pitam reko :) cime se moze oprasit ..pa dobro recimo ako bilo kakva slucajnost bude pa izbaci koje sjeme da znam da li ce biti feminizirane :D
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.