Snowboarding

Hesi Canna Mills Nutrients Hempatia

Kajzla

Aktivan Član
14.10.2017
211
664
93
34
Dimenzija X
#1
Ajmo ljudi, jos malo pa ce sneg (valjda). Ako ne, bice vestackog, samo temperature da posluze. Vozim board vec nekih 7-8 godina. Najveci napredak sam doziveo u Val Thorensu pre nekih 6 godina, kada sam izvozio 160km staza. Do tada, a i od tada samo ciguljanje po Staroj Planini i Torniku. Imam neku freefide Atomicovu dasku koja mi se vec par zadnjih sezona penje na onu stvar. Flex joj je ja mislim na 1, tvrda ko daska za peglanje, a oprastanja nema ni trunke. Na hupsterima mi je pravila najvece probleme zbog flexa, jer cim naidjes poprecen preko hoopstera tu ti je kraj. Nemoguce je izvesti bilo koji trik osim olija, ali zato, cik neka me neko stigne u spustu :) U planu mi je neka Nitro Team Gulwing daska, ali tesko ove sezone. Vezovi neki Snowpro, Flow cipele i dalje guslam. Daska je 163, jer sam visok 192, mozda bih uzeo malo kracu flexibilniju, pa da pocnem sa nekim trikovima :)
Ajde, da cujem vas malo.
 
Sviđa im se: Herb Gardener

deda

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
29.02.2008
661
2.204
163
51
#2
I ja sam boarder godinama, bio sam u francuskim alpama ali se više držim bosne. Bjelašnica, Igman, Jahorina. Imam isti board od početka, Burtonov Bullet, onaj wide za deep powder i to mi je omiljeno, kroz šumu i puder. Taman sam naručio nove buce jer su se stare jednostavno raspale. Dobro su i trajale. Uzeo sam neke nitro na yebačkom popustu, bit će to dobro. Jedva čekam krenut put planine s Craftijem, to će bit vrhunski. Leć u snijeg i opalit punjenje, zakon!
 
Sviđa im se: Kajzla
OP
OP
Kajzla

Kajzla

Aktivan Član
14.10.2017
211
664
93
34
Dimenzija X
#3
Jeste zakon kada je široko polje, a nemaš ograničenja. Meni je želja da odem do Jahorine, nadam se da će mi se i ispuniti :)