JA lièno evo šta radim kad ne mogu doèekati hedove neke biljke da se osuše do kraja.
Otkinem granu sa hedovima (èiècima

oèistim od listova, tako da na grani ostane èièci (ako još ono nisu zreli, normalno da æe ostati po neki list, ali gledam da ga cjepnem (oštrim makazama, jer koristim vrh njih jer precizno skidam, i bolje neke manje imati), onda, kad oèistim to stavim u mikrovalnu i stavim na "Odledjivanje mesa" (tj. skroooz na low, kod nekih što imaju od 100 do 800 (znaèi na najmanje postaviti (100)), namjestim na 5-7 minuta (ovisi o velièini grane i hedova na njoj) kad krene nakon par sekundi poène pucketati (tj. izlazi hlorofol), tad otvorim vrata, okrenem i opet pustim, i tako par puta, kasnije æe prestati pucketati nakon 10-20tak sek.). Kad prestane pucketati,ponovo zatvorim i u minuti okrenem komplet granu sa druge strane 2-3 puta, jer se ispod stvara kapljice vode (u kojoj je vecina hlorofila, tako da veoma malo thc-a ispari jer se proces odvija veoma brzo). Nakon par minuta, nestace ispod hedova kapljice vode i opet kad okrenem osjeti se da su hedovi, tj. èièci "tvrdji"... kad zadnjih 2 minute sve pokupim i stavim jedno na drugo (ako susim recimo par grana sa hedovima (ja sam znao i veæe stavljati

LOL) kad se sve završi izvaditi i ostaviti par minuta na nekom papiru, i veæ poslije se može pušiti. Moje su ne vjerovatne bile, ljudi koji su pušili nisu mogli vjerovati (molili me da im prodam)...
Ako previše hedovi budu u mikrovalnoj onda æe postati previše tvrdi i slijedeæi dan æe veæ biti slièni prašini, najbolje izvaditi dok je "tvrda" i ljepljiva, tj. teško se mrvi, mora se kidati (to je par minuta) naravno prvo provjerite svoje mikrovalne (ko ima naravno) sa manjim cvjetovima, vjerujte mi, ušteliæe te se nakon par puta. Još jedna caka, tako osušena vuva, ako prenoæi još je bolja i nemojte je previše pakovati u kesu itd itd, dovoljno je samo zamotati (prvu noc, ako vam ostane

LOL) onako površno da ima nekog vazduha, jer još uvijek u njoj ima hlorofila.
Moja jedna indika (hibrid neki, ne znam taèno koji), extra su (evo sliku, æu vam pokazati) tako da sam skinuo donje grane na kojima su extra veliki headovi bili, i tako sušio ihhhh.... pravo dobro mi je došlo, jer to je biljka ako neko se sjeæa (da ne postavljam ponovo na forum, ona kojoj se fotoperiod pojebo, i poèela pri kraju cvjetanja, da raste....tako da sam donje "obrstio" jer fakat pravo mi se svidjelo, jer najbolju sam imao vuvu (ni jedne sjemenke nijie bilo) mislim super mi ispalo, a ovu foru mi isto reko lik jedan i od tada, non-stop mikrovalna je radila...
Upozorenje samo jedno: Kad stavljate u mikrovalnu, nemojte stavljati alufoliju, itd itd (mislim da znate to ali eto za svaki sluèaj, znaèi staviti na onaj njen stakleni dio što se okreæe, i najbolje po æoškovima staviti nego u sredinu, tako vuva više kruži, i ne laganiju temp ima...(Ovo sam sam skonto

LOL)