POZDRAV VUTROLJUPCI

Pa da krenem u novu avanturu a iskreno i ne planiranu.. Nisam htjeo al sam se borio nekoliko dana hoćeš, nećeš
vrag na jednom ramenu anđeo na drugom i naravno prevladao anđeo

Pa da krenemo dalje
SJEME:Royal Queen Seeds Ice×1,Bubblegum ×1
RASVJETA :8×3000k 18w led i vjerojatno i u vege i u cvatu će biti tako.. Planiram ubaciti u cvatu još koju od 3000k
VENTILACIJA:
Ovo će da pravi buru u boxu
Vrlo sam zadovoljan sa ventom kako izgleda, cvrst je i kompaktan o nije plastičan. Ima dve brzine +rotacija i baš momački udara
Ovakva dva za ispuh zraka 165 kubika na h vazduha
PAPICA, DODACI:Bio grow, Bio bloom, Fish Mix, Top Max, Bio Haven, Calmag, Acti Vera, Alg a Mic
TRENING :Lst al neći ih previše ubijat više ću ih pustit neka se namjeste kako one hoće a ja ću ih povremeno nategnuti al prvi put ide žestoko da se zna tko je gazda
ZEMLJA
LANTELA BALKONIA
POT: 18L
Biljčice izašle 3.3 sad eto furaju 5.dan sve ide kako treba
Pa i eto još maznem slikicu komplet boksa sa bebicama sa oznakom tko je tko i to je to
Tipkamo se za jedno tj. Dana..
Stojte mi dobro i naduvano

Pa da krenem u novu avanturu a iskreno i ne planiranu.. Nisam htjeo al sam se borio nekoliko dana hoćeš, nećeš

Pa da krenemo dalje
SJEME:Royal Queen Seeds Ice×1,Bubblegum ×1
RASVJETA :8×3000k 18w led i vjerojatno i u vege i u cvatu će biti tako.. Planiram ubaciti u cvatu još koju od 3000k
VENTILACIJA:

Ovo će da pravi buru u boxu
Vrlo sam zadovoljan sa ventom kako izgleda, cvrst je i kompaktan o nije plastičan. Ima dve brzine +rotacija i baš momački udara
Ovakva dva za ispuh zraka 165 kubika na h vazduha

PAPICA, DODACI:Bio grow, Bio bloom, Fish Mix, Top Max, Bio Haven, Calmag, Acti Vera, Alg a Mic
TRENING :Lst al neći ih previše ubijat više ću ih pustit neka se namjeste kako one hoće a ja ću ih povremeno nategnuti al prvi put ide žestoko da se zna tko je gazda

ZEMLJA

POT: 18L
Biljčice izašle 3.3 sad eto furaju 5.dan sve ide kako treba
Pa i eto još maznem slikicu komplet boksa sa bebicama sa oznakom tko je tko i to je to

Tipkamo se za jedno tj. Dana..
Stojte mi dobro i naduvano
Poslednja izmena: