Jack Herer (LST) 250w HPS by Mary_Dzejn

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

vrhunski_indikator

Dark Rider
26.06.2011
660
3.099
163
Osetim miris vasih hedova
Pozdrav ekipa, malo sam se ponovio sa opremom i menkicama pa resih jos jedan indoor da odradim, kao sto naslov kaze u pitanju je Jack Herer iz Greenhouse seedsa, feminizirana semena, dve saksije stavljam, pa da vam i predstavim setup..

Seme: Jack Herer by GreenHouse seeds
Rasveta: SuperBloom 250w HPS - Balast 250w MH/HPS ima u njemu ugradjen i upaljac, potpuno nov iz Hipodronike i reflektor standardni isto iz Hipodronike narucen..
Box dimenzije: Grow Box Medium 90x50x160

Ventilacija: dva velika ventosa od 12v jedan da ubacuje drugi da izbacuje.. i razmisljam da ubacim jos jedan sto mesa vazduh.
Zemlja: Humus iz radnje mesano sa agroperlitom..
Hemija: Plantela c/l i hesi bloom verovatno cu da uzimam za cvetanje..
Seme je stavljeno na klijanje pa cim izadje iz zemlje pocinje carolija, slike nemam, sve cu poslikam kroz koji dan kad izadju moje curice drage, obecavam da ce ovo sve u fullu biti, redovan update, i za sve cete biti obavesteni, ovaj grow posvecujem vutra org i njegovim adminstratorima koji brinu za nas forum da bude na vrhuncu a ja cu da pokazem sta sam naucio od njih i sve vas kroz ovaj grow, samo da prodje bez plavih dzukela sve i bice dobro, e tako ekipa, ljubi vas brat MonsterSeed.. :*
 

đokson

Aktivan Član
16.04.2012
304
267
63
Monster seed,-radim sa tri vrste istovremeno,ali đek je daleko naprednija biljka od njih koja ima velike fan listove,debelu stabljiku,sklona treningu i velikoj izdržljivosti bez da pokazuje stres,sklona gnojenju što pokaže sa rastom već sutra. JAKO DOBAR ODABIR I ŽELIM SRETAN GROW.
 

ganja_farmer

grower wannabe
25.05.2009
1.336
4.151
188
73
sretno,pratim ovaj dnevnik...jack je odlična sorta,izdržljiva jako...mada voli gnojenje,ne pretjeruj jer se lako da zaigrati s hranom,radije po malo...ima par stvari koje bih osobno malo drukčije napravio,a to su...

-ventilacija: bojim se da će ti biti premalo taj jedan što izbacuje zrak,probaj radije staviti dva na ispuh,a upuh ostaviti pasivan,kao što je Stipe napisao već...obavezno jedan unutra koji će miješati zrak...a i cooltube si probaj riješiti,ako ne uspiješ,stavi bar jedan pc vent koji će ti puhati po lampi i tako je bar malo hladiti i tjerati vrući zrak u stranu...

-broj biljki: ja bih na tvome mjestu išao s jednom biljkom...razlog tome je što je jack hebeni monstrum od biljke i uz toping i mrežu ti jedna biljka može popuniti taj prostor bez beda...znači,prije mreže ga topiraš,kako glavnu,tako i sporedne grane poslije dok se razviju...kasnije će ti biti lakše baratati s biljkom dok ćeš je morati izvlačiti iz boxa...malo duža vegetacija ti može fino popuniti mrežu...

-zemlja: ja bih ipak išao na sigurno pa bih ubo neku composanu ili neku drugu provjerenu zemlju,ne znam da li si već radio s tom zemljom koju sad imaš,nadam se da ne ideš na blef.

eto,nadam se da ćeš rasturiti ovaj grow. ;)
 

Smak420

Aktivan Član
03.10.2013
1.185
5.182
258
somwhere over the rainbow
Pošto imaš ormar identičnih dimenzija kao moj i također sam jedno vrijeme koristio 250w unutra...savjet:

upuh stavi obavezno na kontra stranu od ispuha...pasivno je dobro radi negativnog pritiska, ali intake fan ce puno bolje raspršivati topli zrak od HPSa ( meni je intake smanjio drastično temp)

Za ispuh gledaj da imaš 195 m3/min i bit ces ok sa temp. 250w slabo grije...

http://tinypic.com/player.php?v=5da0z5&s=5#.VDPBo_l_tgg

sorry ako ti spammam dnevnik
 

Gagiba

Aktivan Član
PC vent u rupu dole desno da ubacuje vazduh a CT obavezan! Dao si pola plate i sad ti frka da se izbacis jos za cetrvinu, da opemis biljke kako treba?! E Monsteru, Monsteru... :)

I uzmi dzak Klasmana u HP. Imace ti za 5-6 kesa od 15 litara.
Slobodno idi na dve, ima prostora, mada I jedna uz dobar trening cudo napravi!

Ajde srecno pa da ispratimo!! ;)