Jeli ovo istina?

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Papa Romeo

barba non facit philosophus
Prijatelj Foruma
30.03.2011
1.204
6.198
258
Kako neko moze, cak i na sekundu, ozbiljno doziviti lika koji izgledom i ponasanjem (gestikulacijom) podsjeca na nekakvog jeftinog glumca iz jos jeftinijih reklama sa tele-shopa?!
Po toj logici bi znacilo da neko ko redovno pusi, za godinu dvije, naduvan dozivi stres, a kada nije naduvan, onda je u muskom polnom organu.
Ako te zaista interesuje kako bi to neko objasnio, procackaj po forumu, ima profesora koji su mnogo upuceniji u marihuanu od ovog kicosa i koji su to sasvim lijepo napisali i opisali u svojim knjigama.
 

Sensi*Jana

Aktivan Član
30.09.2010
223
106
43
51
:eek:hno: neverovatno al vecina ovo proguta. A sta je onda sa piplsima koji se lece uljem ,verovatno na kraju umru od gubitka magnezijuma :)
 

Domaja the best

BANOVAN
Banovan
22.03.2012
459
14
0
32
Hm...zanimljivo,ja sam bez dima nervozan i znojim se,nekad ne mogu zaspat,razmisljao sam da li bolujem od neke bolesti na koju marihuana utjece pa ti simptomi nestaju.Znam da nije ovisnost u pitanju a sad pogledam ovo sto je vrlo moguce,ali nisam dovoljno upucen da u to povjerujem jer stvarno cjenim medicinske ucinke marihuane.
Ali nije to u nekim velikim porastima sto se tice nervoze i spavanja ali znam jednog lika koji se probudi u lokvi znoja i djeluje poprilicno nervozno kad nema dima.
 

$DoLaR$

Aktivan Član
16.06.2011
489
37
0
40
ja bez dima samo ne mogu zaspat navečer prije 3-4 i to je sva "problematika" mog 14-ogodišjneg konzumiranja vutrice...nikakva dizanja znojan, živčenoća....ali kad pogledate ta živčenost sigurno neće te dovest do tog djela di ćeš maltretirat familiju ko ljudi kojima fali antidepresiv ili alkohol ili neko drugo sredstvo...tako da ja apsolutno nikog ne slušam u vezi vutre...kaj će sad meni neki debil koji ju nikad nije vidio reć što ću ja dobit ili izgubit konzumiranjem iste...pa valjda nešto naučiš i sam o istoj u toliko godina...
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Kenny Dalglish

crobigg

Aktivan Član
01.12.2011
91
27
18
35
glupost, više mu ne ide prodaja vutre pa bi sad uvalio knjigu
oni koji se razumiju u biokemiju onda znaju da kad bi ovo bila istina, imali bi strašne grčeve u mišićima i dolazilo bi do propadanja mišića na kraju..
 
10.05.2012
19
1
0
45
Da pojednostavimo.
Kada bi ovo i slicne izjave slicnih reklamnih glumaca bile tacne, kada bi vlasti i medicinari imali samo jedan slucaj da marihuana cini nesto lose oni bi tog coveka vodali od televizije do televizije i galamili "Vidite, rekli smo vam da je Marihuana losa".
Ali mnogi koji neznaju samo jos vise veruju u bukvalno teoriju zavere.

Dakle NIJE ISTINA :)
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.