Strainovi: Sensi skunk(Sensi seeds) , Deep cheese(Dinafem) , Mamba negra(Blim burn seeds) i Critical(RQS)
Svjetlo :Led custom multiple boards Zeus 308xt One ×2 I HLG 100V2
Snaga u vegetaciji :100w-200w
Snaga u cvatu:300w-320w
Gnojivo:Advanced nutrients i Green buzz liquids bloom,Mycoterra Kraken i Pandora
Zemlja :Biogrow od Atamia (20%kokosa,bez perlita)
Bazno gnojivo u vegetaciji: Iguana juice grow
Bazno gnojivo u cvatu:Bloom od Green buzz liquids
Mjesto uzgoja:Mammoth 120 pro +
Dimenzije :120×120×200
Ispuh: Black orchid turbina
Upuh: Black orchid
Ostala oprema : 3 ventilatora. Jedan stupni, jedan oscilirajuči i jedan običan(15cm), tlačna prskalica (8l), podni grijač (45w)
Klijanje: izašle iz zemlje 5.12.2021
Evo krečemo sa već odraslim biljkama!
Uzgajane su u privremenom boxu
Presađene danas u 18l potove
. Nažalost, nisam puno slikao, jer sam bio mokar. Svaku sam uronio u vodu sa malo sapunice za svaki slučaj, a pratit ču stanje zemlje, kako se razvijaju. Nametnika nema, ali uvijek spreman...
Taman na vrijeme....
Presadio sam ih u rupu stavio Kraken mykorizu i zalio. Sad čekam, da se malo naviknu na promjenu svjetla. Upaljena 2 borda na 50% snage cca 150w. Čim se prime, ide defoliacija i rastezanje. Neka odmori koji dan, a ja još nadodam, kako se stanje razvija!
Svjetlo :Led custom multiple boards Zeus 308xt One ×2 I HLG 100V2
Snaga u vegetaciji :100w-200w
Snaga u cvatu:300w-320w
Gnojivo:Advanced nutrients i Green buzz liquids bloom,Mycoterra Kraken i Pandora
Zemlja :Biogrow od Atamia (20%kokosa,bez perlita)
Bazno gnojivo u vegetaciji: Iguana juice grow
Bazno gnojivo u cvatu:Bloom od Green buzz liquids
Mjesto uzgoja:Mammoth 120 pro +
Dimenzije :120×120×200
Ispuh: Black orchid turbina

Upuh: Black orchid

Ostala oprema : 3 ventilatora. Jedan stupni, jedan oscilirajuči i jedan običan(15cm), tlačna prskalica (8l), podni grijač (45w)
Klijanje: izašle iz zemlje 5.12.2021
Evo krečemo sa već odraslim biljkama!
Uzgajane su u privremenom boxu

Presađene danas u 18l potove

Taman na vrijeme....
Presadio sam ih u rupu stavio Kraken mykorizu i zalio. Sad čekam, da se malo naviknu na promjenu svjetla. Upaljena 2 borda na 50% snage cca 150w. Čim se prime, ide defoliacija i rastezanje. Neka odmori koji dan, a ja još nadodam, kako se stanje razvija!
Poslednja izmena: