Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Sretno bizo do kraja, od kuda si narucio materijal za co2 vrećice? Ako nije tajna da kazes ime stranice
Dok tebi ne paše zahlađenje, meni dobro dođe inače bi imao borbu sa visokom temp
Nije se rodio ko bi nam svima mogao udvoljiti.
Inače ne sumnjam da će na kraju ispasti bomba
Danas prvo zalijevanje kako treba. Dodao sam da se grglja jucer čaj. 24 sata mi se cini kratko izgleda. 48 ce biti dobra mjera. Ili negdje izmedju. Uglavnom, odustao sam od ove vrecice u kojoj se caj kuhao. Kupio sam 400 jednokratnih vrecica za caj. Taman stane 50g cca. Znaci koliko litara caja toliko vrecica. Ekstra
Sretno Bizo
Od one tegle sa balkona preko puta PP do podruma u Monarhiji ...samo je nebo granica ako je covjek ispravan.
Dobra energija..privlaci dobru energiju..logićno
Ovo je takvo zadovoljstvo za citat i gledat da je to za ne vjerovat..sve vise sam uvjeren da cu se cim prije saltat na led. A do tad cu uzivati i nesebicno skupljat znanje i iskustvo pa cu nadam se jednog dana kad porastem i ja biti kao bizzzo i djelit znanje drugima
Zalio sam je vodom iz odvlaživača. Voda stoji danima. PH 8.2
Imam osjećaj kao da je prošlo 20 dana. I tako sam ja u petak odnio box i sve skupa na tavan. Napunila se kuca i nema druge. I gledam i boli me duša. Puštam jedan dan. Ode gore, ona počela plaviti. I tamniti. I debljati stabljiku. I eto. Inace, ovo bi trebalo biti jedno 30 % jace. Barem. Neznam kako ljudi uzgajaju na 12-15-18 ili 0 cak. Eto. Mene duša boli / la.
Pustio sam jos 24 sata i jednostavno nema teorije da uopce growam u ovakvih uvjetima gdje po danu imam 22 ili 23 stupnja. Nece grow do 2023 završiti. Pa sam kliknio novitet u boxu, već kad nemam biljku da se mogu se necim pohvaliti. WiFi grijalica. 600 W. Stizu 2. Grijati ću tavan, sta da mu ja radim.
Ako im nešto u početku smeta,to su niske temperature!
Tu ti je odlično podno grijanje,mada sad si naručio pravu grijalicu!
Dolje su ti slike,da ti ne ljepim po dnevniku. U sobi i velikom boxu je 18°(suše se biljke),a u istoj sobi na podnom grijanju biljke na 27°-30°
Sretno do kraja
Dobar savjet. Ono sto je nažalost ovdje stvar je da je grijač od 100W vec u boxu. Da njega neka temp bi bile 13 noćna 18 dnevna. malo sam sám sebe iznevjerio da se nisam na vrijeme pripremio kako treba. Medjutim, 10 dana prije nego ce box na tavan je bilo sunce i 22 stupanja. Na tavanu idealka. Medjutim, odlučio je netko da ce temperatura ipak sa 20 na -3 ili 3. Tako da eto. I Bizz Fail-a
I tako. Nisam spavati mogao. Njoj hladno, meni toplo. Tako da eto, stigla grijalica. Odlicna stvar. Od prije 2 dana nocna je 23, dnevna 27. Sad radi i ispuh. Ona je nastavila nakon samo par sati dalje. S obzirom da piči, skinio sam joj sve glave I to je sad to sto se tice topiranja. Kad malo sad krene, cu je presaditi u 25 l AIR pot. To ide u slijedecem update-u. Uskoro i mreža. Stavio sam caj na grgljanje, tipa za 48-56 sati kad ce negdje biljka biti za zaljevanje će dobiti opet. Prije presadjivanja da ima još malo gasa
Koristim priliku i ovdje spomenuti aktivnu nagradnu igru!
Poprilicno je jednostavno sudjelovati, a sve nagrade su preko 100 eura.
Pozdrav Vutro! Pozdrav @Somaseeds Nakon skoro 2 mjeseca sponzorstva, Soma je odlucio napraviti jednu brzu nagradnu igru za sve clanove naseg foruma. Tko je taj Soma? Tema na forumu postoji (link ispod banera u daljnjem tekstu.) Gore na vrhu je baner s popustom za clanove 30 %. VUTRA30...
High Bizz, I See really a difference in the growth of the plant with the C02. This is a great way to do it. I am going to test it myself to. Thank you for this tip and information.
Napusen Bizz, primjetim razliku kod rasta biljaka s ovom CO2 kombinacijom. Izgleda kao odlican nacin za dodati ga u grow prostor. Testirati cu ga i ja. Hvala za savjet i informaciju!
Pokazala je da je ili gladna ili joj je svijetlo jako ili joj PH ne stima. Sve u svemu, ajde da testiramo SomaSoil. Presadjena u cca 35 l Soma zemlje koliko cirka stane u ovaj AIRPOT od 20l. Odmah nakon presadjivanja sam joj dao 2 l čaja + 2 l vode
Neznam sto pisu 20l za ovaj pot, kad stvarno bez nabijanja stane barem 30l. Prstima malo ako stisnete, 35l ide bez problema Uglavnom, tipkamo se. Biljka pegla i dalje, nije da se nesta buni
Bas, svi su im potovi totalno izvan svake mjere kod mene 12,5 a unutra 20+.
Sad ce ona buknuti nakon sto je gucnula malo caja, a i nova kuca ce joj prijati max. Bas men zanima sad rad super soila!
Ma super to ide, barem 20% bolje nego kod mene.
Nego kakav sada crni PH, jedan od razloga zasto sam presao na full organic je taj što mi je objašnjeno da kod takvog uzgoja ne trebam brinuti za PH.
@Palma Ovdje kod mene je situacija da u 10 ili 12 litara LightMix-a koliko u ovom prvom potu ima zemlje, ima samo i to mozda 10 % Sominog seta. Ako i toliko. Sve sam ja snimao kao onaj video i to, medjutim tek kasnije skontas da si budala. Ali eto, ucim, pa da naucimo svi. Uglavnom, poanta je da sam napravio gresku sto sam kao odvojio malo od seta pa zamjesao. Onako, ocirkao. Trebao sam zamjesati svih 50 litara zemlje, i onda kad je sve zamjesano, odvaditi 5 litara te sa 100 % Soma mixom i dodati jos 5 litara BioBizz light mix-a. Tad bi imao 25 % jacine zemlju + dovoljno krede da PH ne radi problem.
Kako bi PH bio gdje treba, jedan od sastojaka seta je i ta famozna morska kreda, koja odradjuje PH. Odnosno neda mu da divlja. Kad nje nema, onda PH moras kontrolirati (spustiti) cak i kod organskog uzgoja.
Nikad manju biljku nisam imao 30. dan vegetacije. Razlog? Temperatura nakon seljenja na tavan 17 stupnjeva. Nocna. Dnevna je isla max na 21. Dok je stigla grijalica, prosla baka s kolacima. Ona se ukukuljila i eto. Ja ne vidim razliku ni napredak moguce jer gledam svaki dan. I to i cesce. Jer nadzorna je uletila u box
Osim sto gledam svaki dan, gledam od nedavno i kroz nadzornu. I tako. Pojavilo se i gamadi. Jer tavan je 98 godina star i odnio sam s njega 3 tamića smeća prije nego je box smješten gore. Sve u svemu neznam. Valjda će netko nešto napisati!
Svi insekti su mi
Nego nije tako losa, malo kaska, al sta sad, jel zuris gde ? a izgleda mi kao da hvata zalet i da ce za 10+ dana moci na 12/12, dobro si ti nju topo i savio taman, sad kad to pukne
Fino to izgleda Bizoo samo nekako gledajuci 15-tu fotografiju reklo bi se da je gledas svaki sat kao da je cuvas od veci zvjeri nego sto su insekti
Masno da bude
Moje su starije od mjesec dana i tu su negdje...
Temperatura ju baš izbaci iz takta,ali opalio si mainlainić, sigurno cropnuo dobra je, sigurno!
Nemoj ju gledat dva dana do zaljevanja i vidjet češ,da ide dobro