Nabavka sjemena

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
20.11.2012
6
1
0
30
Dakle sva pitanja koja cu postaviti tice se sljedeceg outdoora na proljece ali eto nisam mogao odoljeti da ne pitam neka pitanja ovako rano !
Koja je stranica najbolja za nabavku sjemena ? ( Ima ih puno ,ali koja je onako najpouzdanija ) ?
Posto su vecina stranih pagea ,hoce li postarina biti skupa ?
Ako nabavim preko neta oce mi to postar donijeti ili cu morati otici u svoju lokalnu postu Kakva je procedura .kazem ima jos do proljeca puno ali eto dajte mi odgovorite na ova pitanja i dajte mi par savjeta ,hvala
 

Blade

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
11.07.2011
2.504
2.929
188
39
Negdje na Balkanu
Reklamiranje je zabranjeno pa ti stranicu nemožemo napisati.
Poštarine u praksi nisu preskupe.
Poštar ce ti donjeti na kucnu adresu ako je otkupno pismo ako je paket moguce ceš morati na poštu moguce nećeš

Dobrodošao na forum,do proljeca imaš vremena sve nauciti i saznati prvo procitaj pravila foruma..za sva tvoja pitanja postoje odgovori jer ih je netko vec pitao,tako da obrati pozornost da ne otvaraš teme nepotrebno.
 

Creative

Grow support
Poznanik Foruma
04.02.2012
1.504
2.273
188
45
Tomorrowland
axl_rose je napisao(la):
nemoj bit dosadan
iskreno ti je rekao sve frend...i dobro ti je rekao ...za ovako bahato ponasanje dobijes i nagradu...a ti sad razmisli sto ces...imas sve napisano sto si pitao samo treba malo grijati stolicu.:signs046::vb_wave:
 

Blade

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
11.07.2011
2.504
2.929
188
39
Negdje na Balkanu
Gospon Rose...potrudit cu se ubuduce da ne budem predosdan....
4chsmu1.gif
 

Avantura

kontrolor leta
Prijatelj Foruma
17.10.2008
3.867
2.557
228
axl_rose je napisao(la):
Dakle sva pitanja koja cu postaviti...
...su več preko nekoliko puta odgovorena na forumu.
Prvo kad dođeš kod nekoga u goste moraš znati kakav je tom gostu kučni red. Ovdje pročitaš pravilni(link potraži) i to ti je kučni red. Zatim moraš biti kulturan prema tomu domačinu jer te je uopče ugostio. Zatim se potrudiš da ga ne daviš u vlastitoj kuči i ne ponavljaš mu jedna te ista pitanja jer če domačin zaključiti da nisi kulturno obrazom i piknut če ti jednu u tur i izbaciti napolje. Od tog domačina češ izgubiti priliku da naučiš nešto novo vjerovatno za svagda.
Aj sad polako i kulturno ako hočeš da se družimo.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Z&N

loop

veteran spliffer
10.08.2012
773
527
0
44
axl_rose je napisao(la):
nemoj bit dosadan

stvarno blejde...nemoj biti dosadan....lol....svaki outdoor RAZBUCAS ljude...lol nemoj bit' dosadan
daj da jos nekome tako uspe:icon_lol:

@ axl_rose -jos kad bi ZNAO kome si rekao da ne bude dosadan ahahaha,daj potrazi outdoor dnevnike kolege blejda(eto linka u njegovom potpisu),pa ces
videti a mozda i nauciti nesto.:eek:hno:
 

zlavjestica

Superstrpljiva neurotichna konsultantica
Poznanik Foruma
12.05.2012
1.026
1.566
188
do proljecha imas vremena.ALI...ALI...
mozhda bi ipak bilo najbolje da sjeme naruchish shto prije...jer...u zadnje vrijeme neke poshiljke sa sjemenom ne prolaze carinu..a to se najcheshche dogadja u vrijeme pred proljetnu sjetvu.naime..vech su i oni-carina-skuzhili shto stizhe u tim poshiljkama-pogotovo kada stizhu u to vrijeme.
pa.najbolje bi ti bilo da naruchish negdje do 2. mj. i po moguchnosti da to ne bude iz nizozemske..npr u austriji ima par pristojnih seed bankova..shpanjolska takodjer...iz slovenije se isto moglo naruchiti...
malo proguglaj...

eto..nadam se da odgovor nije predosadan..
sretno
 

grow_man_

Aktivan Član
13.06.2012
82
13
8
42
axl Blade ti moze biti tata u growanju (mozda i uzivo :D) i ti mu na njegovu lijepu gestu i lijep odgovor tako odgovoris... fino ti je covjek rekao,ovo je najbolji forum na kojemu imas ama bas sve odgovoreno u vezi growa i ostalog sto se tice za grow... citaj malo ;)
 

Quix

Aktivan Član
11.09.2011
71
11
8
59
de sta se opce mucite s takvima, cim otvori takvu temu treba mu dat ban kao sto rede na pc expertu, a o bahatosti nemoram ni pricat.
balavo derište, dajem ruku u vatru ako ima 18
 

macedonia

Banned
Banovan
15.11.2011
157
67
0
44
samo smireno i relax nemora odmah pokazivati stapic od vrbe pa da se zna ko bije a ko jede batinu............covek pitao nesto i treba mu se dat odgovor kao zlavestica primer......ipak nisu svi tako intelektovani..........pa da procitaju sve od pocetka do kraja ovog dobrog foruma.........znatizelja je brza nego strpljivost.............. bilo bi dobro kada uputite covjek na koje linkove a covjek bilo bi dobro kada prihvati sugestije drugih clanova..............ipak smirenost je vrlina onih osobima koje su za pocit a admini i moderatori moraju imat tu osobinu...........nemojte pogresno tumaciti samo sam htio da kazem kao ona stara izreka ........daj mu vlast pa videces mu pamet...........polako i smireno odlika velikana pozz .......................
 

loop

veteran spliffer
10.08.2012
773
527
0
44
eh,eh vid'o bi ja tebe makedonac da si admin-pa da moras da selis svakih 5 minuta nepotrebne teme u groblje,da non-stop kacis linkove ljudima koji su se regali bez da procitaju pravilnik,da ispravljas krive drine i ostalo....heben je to posao...
na stranu to sto ovakve teme iskrsnu na DNEVNOJ bazi,i ima ih svaki dan po nekoliko-MENE iznervira a nisam admin.mogu misliti kako je njima.
sa druge strane,to dosta utice na preglednost foruma-ZASTO ga puniti nepotrebnim informacijama,i onima koje se ponavljaju? samo se stvara guzva..
covece,pa najvise tema ima u groblju-to dovoljno govori.ljudi ovde dodju cesto samo zato sto im je DOSADNO,pa bi da se pohvale nekom...svaki 5 zeli nesto da nauci...
ta pitanja tipa 'koliko se dobija grama od biljke? kad da zasadim? moze li neko da mi lepo objasni sve od pocetka?' i ostala su CIST produkt dosade.

a i ne zaboravi da mu je blade prvo rekao skroz lepo i bez tenzije-za ovo dalje sam je kriv zbog svog stava.
'ipak nisu svi intelektualni pa da procitaju sve sa foruma'-gresis,prijatelju.to nema veze sa intelektom.vec sa strpljenjem.moj drugar se regao pre nekih mesec dana-jos nijedan post nije okacio,covek samo cita.
a zasto bi kacio post? dosao je da NAUCI a ne da ubije vreme.uci se citanjem i opazanjem.a ovi sto im je dosadno,pa bi sa nekim da pricaju,postoje chat sobe za takve stvari.
OVO JE INFORMATIVNI FORUM pre svega,ja ga tako kapiram.i stvarno nema potrebe zagusivati ga pitanjima koja su postavljena vec XYZ puta
zato se admini drndaju.
ne vole anarhiju,sta ces..

edit-kad smo vec kod izreka 'ne bacaju se biseri pred svinje' -sto ce reci,ako neke uopstene stvari ne moze sam da skapira....ko mu drugi moze pomoci onda?
 

Farmer82

Aktivan Član
30.03.2009
71
38
18
Apsolutno je sve receno prije mene tako da nemam sta nadodati...
uostalom cemu se vi prijatelji moji uopce i palite na takve neke padobrance, daleko od toga da se to moze vidjeti svaki dan i da jebeno ide na zivce, ali vise manje je prica ista...

UVIJEK je to netko tko bi imao svoj grow, a nije u stanju usvojiti najosnovnije informacije tako sto ce malo zagrijati stolicu, a kao moci ce kasnije brinuti o biljci...jea rajt!
 

Z&N

Aktivan Član
27.12.2009
3.360
5.540
298
...nekima će prije metar u guzicu nego centimetar u glavu...sorry na vulgarnosti, al istina je :icon_lol:

:lock:
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.