***outdoor 2011***

Hempatia Soma Seeds Herbies Headshop
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
21.12.2010
1
0
0
32
E pa ovako novi sam na forumu kao i u growingu iz tog razloga pravim ovaj dnevnik.
Ovo mi je prvi put da pocinjem sa growingom za sada sve lepo ide i ocekujem vasu pomoc za dalje stvari.

Seme koje sam posadio je nekih 5 semenki domaje,3 semena purrple haze-a i neka 3 semena skanka kojem ne znam ime sve sam to dobio od drugara tako da nije nista feminizirano ali se nadamo najboljem od toga sto imam :)))

Sta bi zeleo od vas? Od vas bi zeleo samo da mi pomazete koliko ko moze savetima sta da radim kako da radim jer vidim da je vecina vas iskusna i zeleo bi da postanem isti.
Seme je vec posejano i krenule su biljke sa rastom svaka je na sajtu i uskoro ocekujte slike i ako eventualno budem imao neki problem da ga zajedno resimo .

Do sada sam pratio sve kako ste pisali znaci od klijanja,zemlje,pripreme zemlje,djubriva pa na dalje i sve sam radio kako pise i za sada nemam nijedan problem ali sve u svemu videcete slikice kad ih okacim upravo krecem na slikanje pa da vidite o cemu sam vam pisao da ne davim dalje .

piace
 

Sekach

Tekst kojim se isticem
30.07.2010
797
148
63
Ako si dobro napravio pripremu, onda je tvoj posao gotovo zavrsen...

Ovisno o klimi i polozaju, mozes s vremena na vrijeme obici biljke i zaliti ih ukoliko im fali vode...takoder, ako mislis da im treba, mozes ih i pognojiti koji puta...kada malo narastu... =)

I dobro nam dosao... =)
 

bozga

Ninja poljoprivrednik
Poznanik Foruma
08.07.2007
906
544
113
Ne sjećam se
Sretno u growanju! Odakle purple haze? ACE seeds jedini drže pravu purple haze i to cvjeta duuuugo dugoo.....
peace
boz :sun2:
 
21.12.2010
1
0
0
32
Pa drugaru ostalo seme od prosle godine bio je veruj mi u fullu i kad je vec ostalo par semenki pa rekosmo da probamo i sad cemo da vidimo :))
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.