Predstavite se Vutra Forumu!

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
28.11.2011
29
3
0
35
Hehe, mislim da takav sustav već postoji, čak sam ovdje na forumu pročitao nešto o tome.

Ali bilo bi shema kada bi napisao svoj vlastiti kod koji bi to sve odrađivao. Potpuno te razumijem ;)

Hvala na dobrodošlici!
 
17.12.2011
18
1
3
35
Prije svega pozdrav :wave:
Pratim vas več neko vrijeme i evo odlučio se registriram jer ču sigurno odradim neki PC grow ili... neki manji boxić :icon_lol:
Travka je nenormalno skupa pa je do toga :eek:hno:
Inače iz središnje Hrvatske...
 

Sekach

Tekst kojim se isticem
30.07.2010
797
149
63
signs046.gif
 
14.12.2011
11
4
3
34
Pozdrav svima!

Za ovaj forum sam saznao, kao vjerojatno i većina, tako što sam tražio na Googleu nešto vezano uz uzgoj, i izbacilo mi neke postove sa Vutra foruma. Već dvije godine posjećujem forum, ali tek nedavno sam počeo ozbiljnije čitat o uzgoju, planiram se do 3. mjeseca obrazovat i onda oboružan teoretskim znanjem krenut prvo sa vanjskim uzgojem u 3., 4. mjesecu. Inače, u forum sam se zaljubio jer je drugačiji od svih ostalih. Nikad nema posprdnih komentara ni podjebavanja, svi pokušavaju svima pomoć, osjeća se neko zajedništvo među ljudima koju kao zajedničku crtu imaju ljubav prema Cannabisu. Političari bi se trebali ugledati na ekipu ovdje. Ljudi su neinformirani i neznaju baš ništa o Cannabisu niti ljudima koji ga konzumiraju, niti o svim mogućim primjenama te biljke, pa onda tako ograničeni i ukalupljeni seru po nama i svrstavaju nas u narkomane i propalice. Ovaj forum i ova zajednica jedan su od načina proširivanja svijesti o toj biljci, ali još je jako puno vremena pred nama da se jednog dana možda marihuana legalizira na našim prostorima.

Eto, toliko o meni, da i ja podijelim neke svoje misli sa drugima. Pozdrav svima, sve najbolje i ugodne blagdane vam želim!!!
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Z&N and He-Man

matia

Aktivan Član
13.04.2011
590
260
83
45
Pozdrav ih slavonije!

Na forum na naletio nešto prije godinu dana preko googla, i od onda redovito prelistavam forum,gledam dnevnike uzgoja, čitam komentare... svaka čast... stvarno se ima puno toga za naučit.
Bavim se muzikom (sviram gitaru), a iz tog hobija koristim kutiju od zvučnika (2x12) za svoj prvi indoor grow (jedan mini outdoor sam odradio ljetos).
Jako mi se sviđaju dnevnici manjih growova tipa PC-ja ili nekih ormara. Možda bude kakav dnevnik, ili barem koja slikica da čujem komentare i prijedloge iskusnijih članova (a vidim da ih ima puno).

Za sada veliki pozdrav!
 
29.12.2011
8
0
0
54
Zdravo!
Ja sam StonistoneR iz dalekog sela Kostrik gdje zivi dido mraz.
zivjeli dobri moji pusaci i groweri!
imam neke biljke za dnevnik pa cu ga i napravit ee!
 
28.12.2011
6
0
0
31
dobara vam je sajt drago mi je sto i na ovu "zivotnu" temu nesto vako postoji ja sam kucao na googlu kako smotati dobar dzoint i tako sam vas nasao.::
PUSI VUTRA ZA BOLJE SUTRA:D
 

SpongeBong

Aktivan Član
27.01.2011
118
10
18
34
znaci lani kad sam se prvi put pozanimao o growanju frend mi je preporucio ovu stranicu,i ja doso :icon_lol:
pozdrav svima zakon ste ekipa,jedva cekam 4 mjesec da se opet počne radit :)
 
09.01.2012
2
0
0
37
Eto, čula od vas od supruga... a kad sam pogledala dokumentarac The Union: The Business Behind Getting High (2007) - IMDb definitivno sam odlučila malo više se angažirat i informirat, pa da i ja postanem vrtlarica...pa neće mala više samo na coolinarici izmjenjivat recepte ;-)) Eto, pratim, čitam i zapanjena sam organizacijom ovog foruma, a isto tako i iscrpnošću u objašnjenjima...majko, za koliko sam pametnija od kad vas čitam...a nadam se da nisam takva tula da nebi i ja mogla malo growati...naravno, uz suprugov support...
... eto, peace...