Predstavite se Vutra Forumu!

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
02.05.2015
16
20
3
Ćao, ljudi - čitam vas dosta dugo, trenutno odgajam 7 biljaka iz "uličnog paka" (outdoor zbog sile prilika ali iduće ću u box pa detaljno po vodiću). Nadam se da će biti što više cura. Prvi mi je uzgoj, za sada zadovoljna....vjerojatno ću trebati pomoć kod određivanja spola kada dođe vrijeme.
Sve pohvale forumu, zaista je bogat informacijama i još imam puno za učiti. U biti sam totalni početnik i ovaj sada uzgoj mi je prvi "probni".
O meni: 36 godina, živim s nekoliko mačaka (što mi otežava uzgajanje biljaka u malom stanu ali izgleda da iz nekog razloga mačke ne diraju ove biljke, mudre životinje)...od rane mladosti i redovno štujem biljku...inače nisam nešto komunikativna.
Eto, zahvalna sam da postoji ovakvo virtuelno mjesto. Pozdrav svima!
 
07.05.2015
10
25
13
Pozdrav svima,

Ime mi je sanjar,

Sanjam neki opusteniji i posteniji svijet.....

Pratim stranicu vec duze vrijeme ali tek se sada odluscih registrirati

Uzivatelj sam vec cca 15 god. sa redovitim apstinencijama radi testiranja na poslu
Stranicu sam pronasao istrazivajuci indoor!
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Rancero

Ajme meni

Aktivan Član
04.05.2015
201
341
63
Doma
Pozdrav svima, ime mi je Ivan ili po forumski Ajme meni (kreativan sam šta da van kažen :D). Iman 19 godina i travu pušin več godinu dana. Trava je je jedino šta pušin, cigarete nikad nisan proba niti mislin jer ne vidin svrhu pušenja toga. Ubrzo mislim saditi par autoflowera pošto je suša (trave) u Dalmaciji a koliko čujem i šire.

Prijatelj mi je spomenija neki forum tipa šipu vutra pa ja guglao to i tako sam doša ovdi. :)