UPOMOC!

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
18.09.2013
0
0
0
Pre mesec dana pandur je uzvatio mene i jos jednog drugara sa jednim dzointom, a sutra idem na informativni razgovor. Nisam pre osudjivan i nemam dosije.
Da li neko ima iskustva sa tim?
Sta da kazem, sta da ne kazem, i kakvu kaznu da ocekujem?
I generalno kako se izvuci ako ti panduri nadju nesto.
 

artistic

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
26.07.2011
347
1.480
143
Universe
vjerovatno neces imat nekih vecih problema radi toga...eventualno neka novčana kazna ili 3-4 mj. pišanja...jbg pazi se malo vise :D i ja sam 2 put okinio pa eto me jos sam ziv :p
 

Gagiba

Aktivan Član
Zavisi puno iz koje si priče!

Da li si osuđivan ranije, da li si maloletan, da li si privođen, da li je džoint bio kod tebe ili kod ortaka, da li si usaglasio dpgađaj sa ortakom da neko nekoga ne namesti i još puno toga.
Ali generalno neće biti ništa! Kada su tebe navatali sa džonglicom pa te zovu posle mesec dana, nemaš razloga za sekiraciju.

Problem je kada ti interventna upadne na gajbu da potraže šta još tamo skrivaš dok si ti vezan lisicama za radijator u sobi za ispitivanje... :punch2:
 

Papa Romeo

barba non facit philosophus
Prijatelj Foruma
30.03.2011
1.204
6.198
258
Sodomag je napisao(la):
Pre mesec dana pandur je uzvatio mene i jos jednog drugara sa jednim dzointom...
...I generalno kako se izvuci ako ti panduri nadju nesto.
:) Nista ti se nece desit, ako budes pametan :)
 
18.09.2013
0
0
0
Nisam maloletan i nisam osudjivan.... Decko za primer :) Je l' se posle mora obavezno na sudjenje ili moze i tu da stane, na informativnom razgovoru?
 

Gagiba

Aktivan Član
Cenim da je to što te sutra čeka sušta formalnost.

Obuci se najpristojnije što možeš, lepo se očešljaj, obrij, namiriši i pokajničkim tonom se ispovedi da nikada nisi to radio ali da te neka znatiželja povukla da probaš ali da ti se uopšte nije svidelo i da ti ne pada na pamet više to da radiš. (sa ortakom utanači ko je, kad i gde nabavio, naravno diler je potpuno nepoznat). To su za tebe gluposti od kojih ćeš u buduće bežati glavom bez obzira. Ti imaš svoj sređen i pristojan život a ovo što ti se desilo je samo jedna nepotrebna avantura koja te je opametila za ceo život. Ako padne i koja suza..to je to!!!

Verovatno će te ispitivati za lokalne dilere. Oštrim i tvrdim tonom negiraj poznanstva sa njima uporno ponavljajući da su ti daleko i po ponašanju i po zajedničkim prijateljima i da nikakvog kontakta nemaš sa njima.

Postoji verovatnoća da će te malo plašiti nekakvim zatvorskim kaznama, da će drviti i što kaže Bregović "trenirati strogoću" a ti ćeš naravno biti smrtno uplašen i ponavljati kako to nikako nije za tebe i kako nikada više nećeš pomisliti ništa slično.

Kada sve prođe, tužnim licem im poželi prijatan dan a onda kad izađeš napolje zapali jedan :joint: na miru...
 

Avantura

kontrolor leta
Prijatelj Foruma
17.10.2008
3.867
2.556
228
Idi na legalis pravni forum i ne otvaraj teme nedefiniranih naslova gdje ti se prohtije.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Z&N
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.