v a m p i r i

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

sinsemila_smajl

Aktivan Član
02.02.2006
286
3
0
44
haj ho, pozdrav višim razinama svijesti, dakako :D . i evo koja tema me tehaceirano zaokuplja :? - kako bi se osjećao vampir da posiše jedne od naših krvi, osobno, personalno i lično mislim, a visoko, bogami i široko 8) , mislim i mislin, da bi to bio jedan vrlo zabavan vampir :lol: , nekako da grubo ugrubin ono šta san mislija reć.
no, da ne davin, eto za početak, pa ćmo vidit...
klanjam vam se i pozdravljan...
ostajte mi haj en fajn 8) :) 8)

eh da, stragl kontinjuz! bat afkors, ovo su one samo ugodne digresije :wink:
 
13.02.2005
26
0
0
PRijatelju moj!!Prvo pa musko!!Sta si ti napisao???Ja tu nista ne kontam??Pravopis???Vampiri??? Jeeeee??
Smisli se sa sobom pa kreni iz pocetka!jer mislim da te niko nije razumeo.
Pozdrav i proveri post pre nego ga posaljes:(Prijateljski savet)
 
21.11.2005
47
8
0
zamisli napne te vampir a ti mu kazesh, brate, isquliraj me, ajde bolje da przhino neshto, a on te pita Shta bre? a ti mu pokazesh buksnu i onda se on odushevi i shvati da mu krv uopshte vishe nije potrebna i postanete skroz ql drugari i stalno zajedno duvate, chak se on istripuje i odleti na jamajku i donese ti ket ubicu. hehehhe

inache, vampiri postoje. ali ne oni koji sishu krv. ovi postojeci vampiri se hrane tvojom "zivotnom energijom". obichno ni sami nisu svesni toga. imao sam ribu koja je bila tako neshto. choveche dodje kod mene i posle 2 sata ja nisam chovek, onako, nisam nizashta, boli me stomak, glava, mishici...strashno.a da stvar bude gora, uopshte nije bla losha riba. ali morao sam da je ostavim. znachi ne zezam se, skroz sam ozbiljan.