Zdravo ;)

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
24.09.2013
1
2
3
Eto ljudi, novi sam u ovakvim diskusijama. Tek godinu dana prošlo odkad sam, ajmo tako reći, počeo konzumirati najvjerodostojni alat za pospješivanje mašte i kreativnosti :D
na ovaj sajt naletio sam isključivo zato jer sam tražio forum ovakvog tipa, ali s namjerom da pronađem nekog providera, jer vlada oskudica u mom kraju.
Pošto je pravilo da se to nesmije raditi, zadovoljen sam i samim informacijama koje mogu tu pronaći i čini mi se sajt jebenim ;)

Pozdrav od Alimpiusa!
 

zlavjestica

Superstrpljiva neurotichna konsultantica
Poznanik Foruma
12.05.2012
1.026
1.566
188
dobrodoshli..
Alimpius..problem sa providerom mozes lako srediti..uzgajaj za svoje potrebe..na taj nacin ces znati sto konzumiras i moci ces si odabrati sorte koja tebi najvise odgovaraju.
neka priroda i Bog budu tvoj provider...a ne neki pristavi balavac koji misli da drzi boga za muda zato sto skriva vrecicu lose vutre u podrumu i dere ljude da bi zaradio sto vise love za svog nadredjenog-koji je obicno nekakva amoralna nakaza kojoj nije bitno sto prodaje i kome prodaje..koji za i zbog profita truje klince sa raznim kemijama speedovima/kristalima/solima i ne znam kakvim smecima..da bi se sa tom lovom mogao pokurciti-kupiti nekakav SUV, kicasti nakit, silikone zeni i nekakvog nadrkanog psa sebi...
fino ih zahebi i uzgajaj za sebe...