Nedavni sadržaj od leš

Hesi Original Sjemenke Hempatia Organics Nutrients
Želite nešto više od socijalne mreže?
Društvo za legalizaciju marihuane, medicinu i uzgajanje kanabisa. Registrujte se za dodatne opcije foruma.
Registracija
 1. leš

  Prodaja i potražnja opreme za uzgoj - pročitati prvi post!

  Kupujem CT ZA 400W, Može i ventilator (ispuh). pm..
 2. leš

  Orange Bud Fem @ 400w MH/HPS

  A *****u miša. :signs054:
 3. leš

  Zemlja za indoor, gnojiva (priprema i pocetak)

  igrači šta mislite o (staroj ideji) da se umijesto zemlje stavi u vazu kamena vuna i da se dvaput na dan zaljeva sa mixsom (gnojva) za hidro naravno uz strogu korekciju PH. mislim na pitare od 20 lit .???? :icon_question: vidio na youtubu lik rastura na tu šemu.
 4. leš

  Koja gnojiva koristite?

  Pozdrav ekipo ,molim ko je koristio ovo gnojvo ,dali je bolje o hesija. bio bi zahvalan da se netko javi od starih lisca. .
 5. leš

  Orange Bud Fem @ 400w MH/HPS

  Svaka čast stari orange meni najbolji dim, navijam za tebe . daj mi reci ta fora s mljekom to ubrzava klijanje,prvi put čujem.
 6. leš

  Pitanje

  Znam ja odgovor, BATALI to, bolje da ste na bocu povukli svako po dva dima pa da vidiš, Pa i da je najgora vutra če te bubnuti.Ajde uživajjjjjj :ovca
 7. leš

  Prvi grow..pomoc!

  DOBRO DOŠO Nekužim kažeš prvi grow . A kažeš nemaš neku bas kvalitetnu zemlju ali ti se cini da nije losa, jer do sada nije bilo problema.. onda šta ti je to prvi ili ne. nitko ti nije odgovorio zato jer muljaš i nisi dobro naučio gradivo zato čitat. ph izmijeri vode prvi korak, pa onda dodi...
 8. leš

  Vutra-radio donacije!

  tu sam.
 9. leš

  Najdrazi/najbolji moderator za godinu 2011

  gore svi od reda zaslužuju nagradu,dečki su legende na ovom forumu uvijek spremni reagirati (pomoči) ŽIVJELA NAM VUTRA:hippy:
 10. leš

  Foto Album Galerija *SA KOMENTARIMA*

  još malo melemaa Uploaded with ImageShack.us
 11. leš

  Novi metod upozoravanja/kažnjavanja korisnika

  Najslađe se spava kad je postrojenje 150% sigurno od požara,jer nas u našem hobiju i najmanja nepažnja, ili neznanje može dovesti do katastrofe. od svih rizika šta nas prate tokom growa to je največa nočna mora za svakoga. Zamislimo samo jednu hpesicu ,vidim neki ju viješaju sa reflektorom s...
 12. leš

  Frigo-grow

  a jebote napokon ,zanimljivi dnevnik, vidim bit če smijeha, a možda i vatrometa. ajde termometru držim ti fige da bude nešto pa makar i hemova. :b_woot::b_woot:
 13. leš

  Topiranje

  ok .ma nisam znao ,sve 5
 14. leš

  Topiranje

  Štaje ovo ,toliko ste se prsili koče prevesti tekst, ovaj če onaj i na kraju karina,!! Ili je negdje drugdje ako je molim link.sory. :leafblunt: