Pozdrav, ima tema o knjigama (15 po vašem izboru i online knjižnica) ali ne i teme što trenutno čitamo
(kradem ideju od Reachera kad on vec nije istu pokrenija).
Nikad nisam volija čitati, kad bi nešto drugo čita keva bi mi kvocala da učim i čitam za školu... Škola i obitelj su me isprogramirali da radim ono šta mi se kaže, pa tako i da čitam ono šta ne želim. Stvorija sam zid između sebe i knjiga. Danas, tog zida više nema
trenutno čitam (jutros stiglo par njih ali odlučih se za ovu):
Tony Samara - Mudrost šamana
Nikad nisam volija čitati, kad bi nešto drugo čita keva bi mi kvocala da učim i čitam za školu... Škola i obitelj su me isprogramirali da radim ono šta mi se kaže, pa tako i da čitam ono šta ne želim. Stvorija sam zid između sebe i knjiga. Danas, tog zida više nema
trenutno čitam (jutros stiglo par njih ali odlučih se za ovu):
Tony Samara - Mudrost šamana

Knjiga „Mudrost šamana“ – Tonija Samare, na jednostavan i praktičan način predstavlja univerzalno šamansko znanje koje je Toni Samara učio i iskusio kroz svoj inicijacijski put u Amazoniji. Od načina ishrane preko tumačenja snova do rada sa četiri elementa i glavnim tačkama, i objašnjenja fizičkih vežbi i vežbi disanja koje podstiču duhovni razvoj, ova knjiga nas podseća na pozitivna iskustva i mudrost naših predaka, korisne u savremenom svetu i potrebnije više nego ikada. Naučite kako da sami poboljšate svoj život!
Sadržaj knjige:
- Od prašume do Anda
- Pesme
- Disanje
- Snaga volje i namera
- Odvajanje
- Sloboda
- Četiri smera i Mesá
- Totemske životinje i elementi prirode
- Snovi
- Fizički tipovi
- Hrana