1st Grow, Afghan Kush Ryder, 250 hps

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
09.09.2013
29
76
13
43
Od Aljaske do Mexica
Pozdrav ekipa , evo ide update , curkama je 11 dana cvjetanja i po meni izgledaju odlično mada sam imao problema sa zutim listovima na dvije biljke ali sam korigirao ph i sada ide nabolje .
Pognjojene su do sada 2 puta sa 3 ml hesi bloom complexa na 1L vode , na upustvu stoji 50ml na 10L vode znaci 5 ml na 1L , ali posto mi je prvi put stavio sam malo manji omjer . Za sada ide sve po planu , moglo bi bit lijepog dima :leafblunt: .
Evo slika pa procjenite sami , kritike , komentari dobrodosli :
, , , , , ,

:joint2:
 

Big L

B.I.G.
Poznanik Foruma
11.09.2009
1.841
2.187
188
Brooklyn NY
Super to izgleda.

Kako je s vlagom, mislim da nebi tako visoka trebala biti u cvjetanju, pa da mozda smanjis svjetlo na 18/6 pa vidis, ili da pojačaš voltažu ventova (ako moze) ili dodas vent jos jedan.


Ako se sjecam dobro, mislim da bi vlaga u cvjetanju trebala biti oko 40-50 neka me ispravi netko ako sam u krivu. :)

Sve je 5 samo peglaj i pojačaj gnojivo ako je dobro primilo do sad, ima vremena za flushove :)
 

opa cupa

fuckin' Petrolhead
Administrator
04.03.2012
7.996
34.379
2.598
Uvala ..sve 5 ali malo promatraj cure cini mi se da je ova skroz desno pokazala da bas i nema neki apetit.Znaci dva puta obicna voda pa full doza ;)
 
  • Sviđa mi se
Reactions: userNomore
09.09.2013
29
76
13
43
Od Aljaske do Mexica
Big u pravu si sto se tice vlage , vecinu vremena kad radi svjetlo je u tim granicama ali ponekad ide i preko , problem je kad ugasim svjetlo u ta 4 sata vlaga mi ide preko 70 ( jebena juzina ne prestaje ) , to me brine , opet ako prebacim na 18/6 imam 6 sati problema sa vlagom , pokusat cu mozda sa dodatnim ventom , ovi sad rade na full i nemogu ici vise .
Razmisljao sam o kaloriferu ili kojoj slicnoj puhalici da isusuje zrak :icon_confused: .
Opa sto se tice hrane primjetio sam tu desnu , hvala na savjetu , krenuo sam polako i dobro su zasad primile , tako da cu prebacit na full prepisanu dozu , s tim da planiram u 4-tom tjednu cvatnje dodati aditiv od plagrona grenn sensation i fosfor od hesija . Imam ih u planu jos 2 puta nahraniti i onda odraditi flush .
Hvala na savjetima :)
Jeste li imali iskustva sa ovim aditivom od plagrona i jeli pametno kombinirati aditive i gnojiva razlicitih proizvođača ?

:rasta1:
 

opa cupa

fuckin' Petrolhead
Administrator
04.03.2012
7.996
34.379
2.598
Plagron je Bio.Hesi kemija i nije dobro mijesati...nedavno je Verona imao problem jer je greskom pomijesao Plagron-Hesi.
Hesi bloom i od 4.tjedna F+ i to je dovoljno Super Vit i Power Zime od hesi-ja ako imas ako ne nema veze ali plagron Ne.

Nije dobro uopce mijesati razlicite proizvodace...rijetki se neopeku u tom mijesanju haha
 
09.09.2013
29
76
13
43
Od Aljaske do Mexica
Pozdrav ljudi , evo mene nakon dosta vremena , bilo je nekih problema ali se sve riješilo ,
Grow je odavno gotov , žao mi je što nisam prije uspio napraviti update , ali evo barem da okacim nešto slika šta je ostalo .
Bilo je tu svakavih problema , a ponajviše zbog neiskustva i nedostatka ph-metra ( sad sam nabavio neki tester i za sad se pokazo dobar u novo grow-u , koji ide uskoro sa slikama ) . Biljke su skinute nakon 63 dana , suhog sam na kraju dobio nekih 170 g . Mirsi dima podsjeća ajmo reć na tamjan , nakon prvih par dimova ništa ali nakon popušenog jointa lijepi za kauč i zatupi , što mi i nije baš po volji , nije za pušiti preko dana . Osjeća se hesi , slabo flushano ali nakon mjeseca dana curanja izgubi se skoro sav taj lagani okus hesija .
70 g sam sušio water curingom , nije loše , vrijedi probat ali mi fali prav miris dima . :leafblunt:
Konačno ovaj Afghan Kush Ryder nije loša trava ali je više za večernje sate uz film i pain release i spavanje :sick: , a pošto meni treba energičnije :hotpants: trave za moje potrebe , odlučio sam se za Star Ryder od Dutch Passion-a i Amnesia Haze Auto od RQS , što ide u idućoj temi .

Evo par slika što je ostalo :





Eto toliko za sad od mene

Stay HI :bong7bp:
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.