Big Bud-Earley Skunk-Blue Cheese-outdoor by Blade

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

iSensation

iSensation
Poznanik Foruma
24.08.2009
1.815
1.808
188
Sljedeci put helikopterom ako nemas vise prostora za slikati :))

NICE!! :respect:
 

SKT

Banned
Banovan
06.02.2011
247
327
63
41
samo bih da dodam nesto jos brate. nemoj da mislis da je neki zlonameran komentar, ali pitam se nesto.
naime ako bude sve kako treba ovde bi trebalo da padne veoma obilna berba. barem 3 kg vrhunske full otrimovane hedovine, + ce da bude brdo trima za neki hash ili tako nesto.... malo mi je to previse za licnu upotrebu. ne kazem ja sad da ja sumnjam da ces ti da to prodajes niti ista slicno, samo brate pamet u glavu. meni je prvom kada sam imao gomiletinu domacice a minus i dzepovima svasta padalo na pamet. ali onda podjem sa druge strane, da li je taj neki sitan novac vredan tolikog sj....a u zivotu kao sto je pad za dilovanje. a odista je sj..b zivota. od 3 god pa navise teske robije, nimalo privlacno za provesti najbolje godine zivota. stavio sam na vagu sta dobijam a sta potencijalno mogu da izgubim ako se upustim u takvu pricu.... brrrrr najezio sam se i od same pomisli.
stoga brate pamet u glavu, i jos jednom, ne zameri na komentaru, samo sam osetio potrebu da kao stariji i zivotno iskusniji prijatelj ovo podelim sa tobom. za tvoje dobro, i samo i iskljucivo iz razloga sto ti samo dobro zelim su bile prethodne reci.
i puno srece u daljem uzgoju. ponosan sam sto sam clan ovog foruma, osvetlao si nam obraz. zaista svemirski grow
 

Blade

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
11.07.2011
2.504
2.929
188
39
Negdje na Balkanu
Hvala na brizi frend,eto svijestan sam svega,nisam bio kod dilera 10 godina i ponosan sam na to...ja živim u malom mjestu gdje kad posjetiš lokalnog dilera svi znaju i već si jednom nogom u bajbuku..trim ne koristim to ide u smeće...nešto vrhova će u haš..(jer nemože vutra opstat godinu dana da ne poćnje pljesnjeviti)..nešto u ulje...nešto za dim...neznam koliko će biti berba i nije mi bitno,ekipu s kojom se družim poćastim sa dimom (moj mali doprinos dekimilizaciji,bolje da im ja dam nego da idu kupovati)
Neznam koliko znaš,eto ja ne radim indoor,jednom godišnje odradim outdoor i to je to do iduće godine,a godina je duga
Hvala bogu nemam potrebu (financisku) baviti se dilanjem....ništa zloćesto nisam shvatio i hvala na brizi..no eto kroz ovih 10 godina naućio sam ponešto

EDIT:hvala Bizzariusu no ne držim vutru u kući pa ideja sa zamrzivaćem ne radi za mene
 
  • Sviđa mi se
Reactions: natura

MarcoPolo

People Can Fly
Poznanik Foruma
09.02.2010
617
1.294
163
blade ti si daywalker u pravom smislu riječi ;-)

inače ne pratim outdoorove...nisu mi toliko zanimljivi kao indoor ali ovo tvoje je savršenstvo...klanjam ti se...o kralju ;-)
 

Big L

B.I.G.
Poznanik Foruma
11.09.2009
1.841
2.188
188
Brooklyn NY
[video=youtube;4ioIylqRPXU]http://www.youtube.com/watch?v=4ioIylqRPXU[/video]


to je sve sto imam za rec


i to da na forum sad dolazim samo gledat tvoju temu jer sam odsutan i nemam vremena za forum, al ovo stvarno vrijedi svake dragocjene sekunde mog zivota


xD

samo filaj slike, micro macro iz bliza iz daleka,jer neznam za druge al ja sam se navuko na tvoje biljke hehehe
 

Blade

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
11.07.2011
2.504
2.929
188
39
Negdje na Balkanu
lol.....Big....ovu noć je padala kišaaaaaaaaaaaa......:banana:....cijelu noć...ujutro svanulo sunce...idealno...najavljuju do 28c danas znaci nece bit prevruce...dobrodošlo osvježenje mojim biljkama......navecer sljede fotke.
 

Vutra Samotnjak

VenloNL
Poznanik Foruma
07.06.2010
8.479
43.597
2.598
Kiša je prirodni afrodizijak.Poslije nje su biljoze odmah veće,zelenije,zdravije,punije,veselije....Pusti ih danas da uživaju u miru i tišini,osim ako se nisi baš navukao na to mjesto,hihi....znam da je fino biti pored njih:icon_lol:
 
  • Sviđa mi se
Reactions: fruliicaa

mega monk

Aktivan Član
25.03.2012
199
42
28
Blade je napisao(la):
lol.....Big....ovu noć je padala kišaaaaaaaaaaaa......:banana:....cijelu noć...ujutro svanulo sunce...idealno...najavljuju do 28c danas znaci nece bit prevruce...dobrodošlo osvježenje mojim biljkama......navecer sljede fotke.

RoLF... i MOjima je dobrodošlo nočno kupanje..:facesjump:.. a padat će još ovih dana tak da smo mirni s zaljevanjem barem neko vrijeme..
 

Big L

B.I.G.
Poznanik Foruma
11.09.2009
1.841
2.188
188
Brooklyn NY
Mozda su ovako dobre i zato jer su (ako su) bile u zemlji onih dana kad je jedan dan bio pljusak drugi dan sunjara i tako tjedan dana, neznam, neda mi se sad vracat i gledat kad si piknuo....

Mislim da je onakvo vrijeme ko stvoreno za vegetaciju, samo raste i raste i raste hehe

Plus dobra zemlja (i cijela priprema) i eto ti ovakog dnevnika....

Ovo je dnevnik za učenje, za udžbenike Marijuana Growinga....

:)
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Blade

SKT

Banned
Banovan
06.02.2011
247
327
63
41
Blade, imao bih jednu molbu za tebe. ja planiram za iducu godinu ako bude sve ok i svi na broju, da sadim early skunk. mozes li da skljocnes par fotki na kojima su samo E S?
nadam se da ti nije previse tesko, jer mi je ovo prilika da ih gledam sto se kaze uzivo kako napreduju itd.... stvarno bi mi puno znacilo
 

milutin

Aktivan Član
14.01.2012
168
41
28
82
Odlican je Early, samo mu osiguraj sto vise svjetla. Ja sam zasadio i dva tjedna je bilo oblacno, jedva su prezivjele, al sad su preporođene :)

i +1 na prijedlog, hocu ih i ja vidjeti :)
 

SKT

Banned
Banovan
06.02.2011
247
327
63
41
moje staro mesto za sadnjnu je 100% bezbedno, a ima jako puno suncanih sati u toku dana, posto je na vrhu brda, i bukvalno od svanuca do sumraka ima sunca. a i zemlja je kvalitetna, jedino sto cu ja vodjen iskustvom kolege Blejda da pripremim zemlju sto bolje. florabella najverovatnije, i kokosov treset u miksu, a ako bas budem pri novcu i ovaj hidro gel. ali je i kokos dobar u zadrzavanju vlage tako da videcu vec. a ima u neposrednoj blizini 2 odlicna sumska izvora koji ne presusuju nikada, jedino sto cu morati da proverim Ph.
 

Blade

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
11.07.2011
2.504
2.929
188
39
Negdje na Balkanu
Eto ovako,što se tiće Earley Skunka,dovoljno je da vam kažem da je to najpotentnija sorta koju sam growao u ovih 10 godina ( no sve to sipak znaci ako niste pripremili zemlju,dobru vodu i brinuli se za biljke )..no sama sorta nije dovoljna...

Foto sesion nemogu odraditi na sajtu..( što manje se zadržavam gore to bolje,jer ako padnem pao sam muški...( u utorak mi dosta važan dan pa nebi htio to zahebat...)...nemam u planu da padnem....jedva da uspjevam ovo fotkati što fotkam...zato morat cete se zadovoljit ovim sto vidite...SKT frende moj ti je savijet sto se zemlje tice...teramagma ili composana pomješaj sa manje kvalitetnom zemljom..u omjeru 50/50..netrebaš nikakve kokose stavljati i šta ja znam...sto se hidrogela tice možete upotrijebiti umjesto njega pampers pelene ili uloške za mengu....vjeruj mi manje je cesto više...što manje zakomplicirate grow to ce biti bolji ..vjerujte mi

Evo fotkice i budite mi dobri...lol












Bjelo po listovima je od vode mješane sa gnjojivom
 

SKT

Banned
Banovan
06.02.2011
247
327
63
41
slusaj, pre svega ti je bitno, da ako je ikako moguce, ne ides uvek istim putem da ne utabavas staze. neverovatno je koliko svi koji cesto borave u prirodi vole da idu stazama, radije nego da se deru kroz grmlje. ja cesto puta kada berem pecurke ili lekovito bilje kada vidim utabanu stazu koju ne poznajem od pre, podjem njom cisto da vidim kuda vodi. neka radoznalost, ili pitaj boga sta. a imas puno takvih ljudi. i jos nesto, najbolja moguca opcija bi ti bila da ako ikako mozes na sajt ides nocu. ja sam cesto tako radio moje outdoor. vidim dobro u mraku, a birao sam i noci kada ima mesecine, tako da makar vidim da ne skrshim vrat. jos pride obucem vojni kombinezon, da se ne bih poderao na trnje, i milina. i biljkama vise prija zalivanje nocu, manji im stres itd.... ovo tvoje je bas veliko grmlje, i iz vazduha se vidi samo tako. samo se moli bogu da zandarima tvoj kraj nije interesantan i da ga ne nadlecu cesto helikopterima.

i koliko mogu da vidim, tvom sajtu nije tezak prilaz, rekao bih da se u jednom kraju vidi nesto kao livada, ili slicno. hmmm mozda je moglo da bude malo vise skriveno mesto. moj sajt koji nisam ove godine koristio je sa svih strana okruzen trnjem i vrzinom visine 3 4m. bilo ko ko bi pozeleo da udje morao bi da se probija kroz 30 40m toga. tesko da bi i divlja svinja probila a kamo li covek. postoji samo uzak putic koji sam ja probio, i do ulaska u njega mora da se prodje kroz pravu dzunglu paprati, tako da je tesko verovati da iko moze da ih nadje tako sto ce im prici nogama. ostaje jos sansa da ih spaze ako nadlete helikopterom, ali mislim da je moj site van svih redovnih ruta i letova itd....
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.