Možda vama neæe znaèiti ništa ali meni je predobar dan 
Evo što je bilo
pošto mi starci rade od 7 do 3 ja sam se probudio negdje oko 9 da odem kod prijatelja po biljku koju mi je èuvao.Doðem ja kuæi i pošto nikoga nema kuæi nemam je potrebe sakrivati i ljepo je stavim na stol u svojoj sobi dok se nepresvuèem za kuæu,nisam niti zakljuèao ulazna vrata
,kada ono vrata se odjednom otvore i upadne stari u stan.Ja gotov,noge mi se oduzele,mislim gotovo je,mrtav sam,nema me više!Stari uðe u sobu,i samo èujem zvuk,doði ovdje.Ja onako kao išutano pseto uðem u sobu i pogledam ga onako,kaže on šta je ovo,ja mislim gotovo je,šta æu mu sada lagati,i kažem,jbg, tata to je cannabis.KADA STARI ME POGLEDA,OPALI SE SMIJATI,KAŽE BAŠ JE LJEPA I KAŽE MI PAZI SE MURIJE DA TE NEUHVATI,OKRENE SE I ODE VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Prvo sam 10 minuta stajao u sobi pokušavajuæi shvatiti šta je sada bilo? Onda sam ljepo sjeo i onako....VRIŠTIM OD SREÆE.Poslje došla mama i rekla je samo,kako ljepa biljka,stavi je na balkon pored mojih biljaka.I sada mi i stara pazi na biljku i ljepo stoji na balkonu i ima sunca i sve.
ONAKO NEMOŽE BITI BOLJE!!!
:banana_jahach:
:leaf_blunt: :cool_smoking: :bong:
Sada napokon mogu uživati dok sjedim na balkonu,gledam svoju bebu,u jednoj ruci držim joint,u drugoj kapuèino dok na kompu svira Bob Marley.
Aaa...life is good when you grow Weed :wink:

Evo što je bilo
pošto mi starci rade od 7 do 3 ja sam se probudio negdje oko 9 da odem kod prijatelja po biljku koju mi je èuvao.Doðem ja kuæi i pošto nikoga nema kuæi nemam je potrebe sakrivati i ljepo je stavim na stol u svojoj sobi dok se nepresvuèem za kuæu,nisam niti zakljuèao ulazna vrata
Prvo sam 10 minuta stajao u sobi pokušavajuæi shvatiti šta je sada bilo? Onda sam ljepo sjeo i onako....VRIŠTIM OD SREÆE.Poslje došla mama i rekla je samo,kako ljepa biljka,stavi je na balkon pored mojih biljaka.I sada mi i stara pazi na biljku i ljepo stoji na balkonu i ima sunca i sve.
ONAKO NEMOŽE BITI BOLJE!!!

Sada napokon mogu uživati dok sjedim na balkonu,gledam svoju bebu,u jednoj ruci držim joint,u drugoj kapuèino dok na kompu svira Bob Marley.
Aaa...life is good when you grow Weed :wink: