Dnevnik konzumacije - prvi puta "Crohnova bolest - kronična bol"

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Snjezana1971

Aktivan Član
17.01.2012
527
140
83
Da završimo ovaj 28. dan korištenja, ženi sam 2 terapiju dao oko 14h od 2 zrna riže, uglavnom je odmarala uz prisustvo blažih bolova i grćeva to je pati već 2-3 dana ali nekako guramo, 3. današnju terapiju sam dao ženi u 21h od 2 zrna riže, uglavnom žena spava trenutno:icon_lol: a ja se polako pakiram na put idem u velegrad na sastanak:hehe: te me neće biti 2 dana, naravno po povratku ću nadopuniti dnevnik kako nebi bilo preskakanja, te se nadam da će si žena udjeljivati sama terapiju:icon_lol: ima taman da joj bude raspašoj:ridinghorse: bez mene.

Hvala svima na savjetima i podršci.
 

Snjezana1971

Aktivan Član
17.01.2012
527
140
83
Evo nas opet u "eteru":icon_lol: pa nastavak slijedi:

Pošto sam bio odsutan te nije imao tko voditi dnevnik sad izvješće pišem za ova 3 dana.Žena je sama uzimala terapiju tako da nije bilo nekih većih problema imala je i nešto bolova i grćeva ali to nam je postala svakodnevnica pa skoro da se više i neobaziremo nego guramo dalje po svom "glede ulja" nastavljamo dalje, ušli smo u đir i sad idemo pokušati ubiti "vraga u njemu" imamo još 1mL starog, a onda poćinjemo s novom vrstom White vidow i Critical:icon_lol:
pa ćemo vidjeti kakva će biti reakcija i hoće li je biti, te se nadamo poboljšanju.

Svima puno hvala na podršci i razumijevanju, te veliki pozdrav ekipi, stigao sam sretno kući.
 

Snjezana1971

Aktivan Član
17.01.2012
527
140
83
Evo danas je 32. dan ako sam dobro brojao ove preskoke:icon_lol: ja se fino odmorio a i žena te sam skuhao "kavu so jojima":banana: te probudio ženu, malo se isprićali te je i ona dobro spavala, budila se u dva navrata išla na wc ali poslije bi zaspala tako da je sve prošlo OK, ženi sam dao terapiju u 09.00h od 2 zrna riže te ćemo ponoviti to oko 14h u istom omjeru, a navećer ćemo po preporukama probati povećati terapiju i tako par dana iskljućivo navećer dok se žena neprivikne(kako nebi puzala po plafonu/stropu u toku dana):ridinghorse: a onda prijeći i na dnevnoj bazu to povećanje pa ćemo vidjeti kako će se onda ponašati glede bolova i grćeva.
Uglavnom još se ućimo kako bi što bolje iskoristili blagodati "božje biljke" te se nadamo da ćemo skontati pravilno ga upotrijebiti, a nepretjerati što i nije cilj te daljnja izvješća slijede po obićaju......

Svima lijep pozdrav i hvala na savjetima i pomoći my :family1: svima veliki :respect:
 
14.03.2010
9
0
0
47
Citajuci sjetio sam se jednog dobrog predavanja o prehrani, neznam koliko ste se bavili detaljno sa time. Po meni prva i najvaznija stvar kod svih problema sa zdravljem, bilo to fizicki ili psihicki, jest prehrana. Vecina nas se skroz lose hrani. Nije samo problem krivog izbora hrane, nego koliko i kada jedemo i kako zvacemo. Mnogi imaju probleme samim time sto neznaju pravilno prozvakati hranu, gutaju lose prozvakanu hranu, zbog koje se metabolizam dodatno usporava, a i moze doci do ozbiljnijih problema. Eto link od tog predavanja

Dr Sladjana Velkov - Lecture, May 17, 2009. 1/8 - YouTube
 

Snjezana1971

Aktivan Član
17.01.2012
527
140
83
Pa iskreno dosta sam čitao i još uvijek čitam i naravno da razmišljam kako bi "možda" upogonio nešto ali imam trenutno samo 2 problemćića tj. 1. je što imam policijota iznad sebe:eek:hno: a 2. ne manje znaćajan su trenutne financije.
Možda to nekome i nepredstavlja problem ali....... trenutno sam zabrinut što,kada,kako i na koji naćin bi mogao nešto riješiti naravno uz gore navedene probleme te možebitne daljnje potrebe za "biljkom" za ženu što mi i je najveći problem tj. prioritet glede njenog zdravlja.

Danas sam dao ženu ulje oko 14.30h 2 zrna riže i dan nam je proletio bili smo malo do grada,obitelji i mogu reći da je bio jedan od boljih kako koristimo ulje i općenito, nešto se pozitivno dešava i to mogu sa sigurnošću potvrditi što je vidljivo po ženinom ponašanju,licu,oćima,naspavana je i odmorna ima više volje općenito,dobro jede i skroz nešto tarupa:icon_lol:, naravno bol i grćevi su prisutni ali u manjoj mjeri jer žena skoro pa normalno funkcionira, prorijedio se i odlazak u wc. 3. današnju terapiju sam dao ženi oko 21h i krenuo sam sa 3 zrna riže(par dana samo navećer da vidimo kako će biti), trenutno odmara i gleda tv, i bolovi sa grćevima su prisutni ali u nekoj podnošljivoj mjeri uglavnom funkcioniramo OK.

Nastavak slijedi po obićaju i idemo dalje.........

Svima lijep pozdrav i hvala na podršci i savjetima.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Nisam ja

Nisam ja

Aktivan Član
09.11.2011
157
20
0
31
Snjezana.. moram ti rec da pravo fino ovo sve vodiš,i bas mi je drago,cak u jednom trenutku pomislim da ti zena ne boluje od nicega,osim sto ima problema sa crijevima-stolicom i bolovima sa istim..

Kolega green je u pravu,pazi.. Neka te ne brine policajac i ostale gluposti,to je tvoja zena,vidi se da je volis,i brines o njoj i sve ostalo.. Nije da zavidim al volio bi svoju zenu voljet toliko koliko ti svoju.. Iako je jos nemam ;)
Bacas lagano cigare,pocni lagano te pare od cigara stavljat na stranu.. Neke stvari iso malo obiđi pokusaj nesto odradit sto se tice kupovine,definitivno se da kupim "isto" i po mozda manjoj cijeni.. Ili za primjer necemo salamu od šunke,ajmo parizer ;)
To je samo primjer kolega,jer zdravlje tvoje zene nema cijene.. Sad si jedan od nas,jebi ga..
Bacaj se lagano u growanje,sve sto budes imo za pitat,pomoc,spajanje,okolo uzgoja,svi ce pomoc,ili cak najbolji ljudi s ovog forume nece dozvolit nama "manje" iskusnima da ti nesto lupetamo ;)
Uhhh,dobra je :)) pozdrav,drago mi je zbog zene,nadam se najboljem! rep + za trud oko zene,zasluzio si puno vise!
 

Snjezana1971

Aktivan Član
17.01.2012
527
140
83
Danas je 33. dan korištenja ulja te sam ženi dao 2 zrna riže u 09.30, noćas je žena slabo spavala bez obzira na terapiju i malo je umorna ali izgleda kao da je najbolje spavala, puna energije i ima ono nešto u izrazu lica i očiju(sjaj i zadovoljstvo) ima fazu kad želi spavati i odmoriti se(od umora jer smo se jućer i nahodali i bilo je akcije jer dugo nismo bili u šetnji i tako okupirani sobom poprilićno smo se razbacali) ali nemože.Imala je malo grćeva i bolova ali to bi moglo biti i moguće nadolaženje ženskih problema tako da je teško predvidjeti od ćega su svi mogući problemi, a i muti se promjena vremena pa je i to otegotna okolnost.
Ma ja ako odlućim naravno da me to neće sprijećiti da posadim 3-4 biljćice jer mislim da bi nam to moglo biti dosta i tako u 2 navrata godišnje će biti OK, planiram ja i tražim koje bi biljćice došle u obzir i šta i kako uglavnom imam planova:icon_lol: i tražim,gledam.....

Evo pa daljnja izvješća slijede po uobičajenom ritmu........

Hvala svima na savjetima i podršci my :family1: što bi mi bez vas.
 

natura

Aktivan Član
29.05.2009
228
146
0
46
grow mozes organizovati tako da ker iznad tebe nema pojma, sa dobrim karbonskim filterom mozes grejes stan sa vrucim vazduhom iz boxa
a cisto da napomenem da moja skolska iz srednje ima cimerku koja duva, a treci cimer im je kriminalista i lepo se slazu evo godinama vec
mislim i kad bi taj covek saznao zbog cega radis to sto radis, da ne bi bio *****, al sa ljudima se nikad ne zna
 

Snjezana1971

Aktivan Član
17.01.2012
527
140
83
Evo da završimo naš 33. dan korištenja ulja, ženi sam dao dozu od 2 zrna riže oko 14h i današnji dan je prošao OK, opet smo bili u skitnji i dosta aktivni te je i žena bila OK(kuhanje rućka naravno):icon_lol: sa manjim grćevima i bolovima ali sve u podnošljivim razmjerima.3. današnju terapiju sam dao ženi u 23h(3 zrna riže) jer smo bili kod šogora na rođendanu i malo se opustili uglavnom sam zadovoljan današnjim danom, žena je malo poslije-podne odmorila i dan nam je prošao dosta brzo.Još uvijek su prisutni bolovi i grćevi ali iz ranije navedenih razloga nam je to već postalo normalno, vjerujem da će se i to smiriti za koji dan.

Daljnja izvješća slijede i idemo uskoro u novi 34. dan........


Svima hvala na savjetima i podršci.
 

Snjezana1971

Aktivan Član
17.01.2012
527
140
83
Danas je 34. dan korištenja ulja te sam ženi dao terapiju od 2 zrna riže oko 09.45, ženu sam probudio sa finim mirisom kave:icon_biggrin: te idemo u nove radne pobjede.Žena je spavala OK, bolovi i grćevi su i dalje prisutni i već ih toliko spominjem da je i meni "muka" ali nevolim se zavaravati i bolje se pomiriti s istinom.Nadam se da će biti u podnošljivoj mjeri ali........ vidjet ćemo tek je poćetak dana.Istina je i da smo od kako koristimo ulje u dosta boljoj poziciji glede stanja u kojem se žena nalazi i vide se pomaci nabolje ali nam je ponekad teško naoružati se strpljivošću u iščekivanju boljih dana, dolazi proljeće pa će s lijepšim danima valjda i biti bolje/lakše barem se nadamo.

Puno svima :thankyou: na savjetima i razumijevanju, izvješća slijede......
 

Snjezana1971

Aktivan Član
17.01.2012
527
140
83
Da zakljućimo današnji 34. dan korištenja ulja, ženi sam dao drugu terapiju oko 14.30h 2 zrna riže i dan je prošao uglavnom OK, žena je spavala i odmarala, osjećala se nekako umorno jer smo skitala zadnja 2 dana što je dosta neobićno i nismo dugo tako izbivali iz kuće.Obićno malo "ćornemo" poslije podne što u ova 2 dana nismo pa vjerujem i odatle umor.Bolovi su prisutni u manjoj mjeri uz nezaobilazne grćeve ali guramo nekako......
3. današnju terapiju sam ženi dao u 21.30h od 3 zrna riže pa ćemo vidjeti kakva će biti noć, nadam se da će se žena uspjeti odmoriti i malo odspavati da dođe sebi.

Izvješća slijede po obićaju i sutra je novi dan:sun2:

Svima :thankyou: na savjetima i podršci.
 

Snjezana1971

Aktivan Član
17.01.2012
527
140
83
Evo kroćili smo u 35. dan korištenja ulja, ženi sam udijelio terapiju u 09.30h od 2 zrna riže uglavnom žena se naspavala i sve je Ok nežali se na ništa:icon_biggrin: jutros ali da neureknem neka tako i ostane barem se nadam... žena normalno funkcionira dakle sve uredu i obavlja kućanske poslove:ridinghorse: i danas je njen dan, valjda će biti neki kolačićko, vidim da kopa po bilježnici sa receptima:hehe: uffff što volim :chef2: . Vidim da ima elana jutros.

Daljnja izvješća slijede te svima hvala na savjetima i pomoći te razumijevanju.:respect:
 

Snjezana1971

Aktivan Član
17.01.2012
527
140
83
Da završimo današnji dan glede terapije s uljem, ženi sam dao 2 dozu od 2 zrna riže oko 14h, te je današnji dan prošao uglavnom OK, žena je pored nekih kućanskih obaveza malo i odmarala, a 3. dozu od 3 zrna riže sam joj dao oko 21h te se nadam da će noć proći mirno i da će se naspavati kako treba.

Izvješća slijede po obićaju...... a mi odosmo lagano u "ćorku":icon_biggrin:

Hvala svima na potpori i razumijevanju:thumb:
 
25.02.2012
1
0
0
30
Pozdrav nov sam inace nisam probo nikad jer mi to nikak nepase uglavnom dosado sam se informirat. Zanima me dali je ikoga izljecilo kod dugotrajnog proljeva kao kod mene (sindrom iritabilnog kolona) jer ja vjerujem odavno da je mara ljekovita kao i ostale biljke ljekovite trave trebam nekoga ko je uspio izljecit zeludac crijeva bilo sto s ovom metodom :)
 

Snjezana1971

Aktivan Član
17.01.2012
527
140
83
Danas je novi i 36. dan kako koristimo terapiju uljem i ženi sam dao terapiju oko 09.30h 2 zrna riže, žena je dobro spavala ali se pred jutro probudila jer su je poćeli patiti grćevi, te se nadam da će to malo popustiti poslije jutarnje terapije(skroz zaboravim probati to razmutiti u mlijeku te se uvijek sjetim kad joj dam:eek:hno:) s obzirom da sam vidio kako dosta brže djeluje kod kolega na djelu:vb_devil: brzo su poćeli kolutati očima:hehe:
S terapijom idemo dalje te nastavci slijede .......

Mr Green samo muti i kreni vjerujem da će to puno pomoći i olakšati situaciju. Bilo je superiška, a "puknuta ekipa" je krajnje otkaćena.

@ covjek18
Vjerujem da bi ti to pmoglo da rješiš probleme, mojoj je ženi dosta pomoglo te smo reducirali kako korištenje "teškog shita od lijekova" tako i do odlazaka na wc i inih problema, ne u potpunosti ali u dobroj mjeri, što nam prije nije uspjelo, "božja biljka" je odlićna stvar pa ako možeš probaj si to riješiti pogriješiti sigurno nećeš

Svima lijep pozdrav iz sunčanog XX i hvala na razumijevanju i savjetima my :family1:
 

thc boss

Aktivan Član
29.12.2011
275
216
43
43
kod pacijenata kod upotrebe medicinskog kanabisa je i važna njegova potentnost. Po meni nije isto uzgajati s nekim jeftinijim gnojivima ili s papreno skupim npr. paletom advanced nutrients gnojiva. U prvom slučaju se možda dobi 50% ili možda 10-tak % thc i ostlih canaboida, a ako se upotrebljava kvalitetna gnojiva potentnost je skoro 100% ili ako strain ima 20% thc-a.
Također mislim dobra stvar je to za lječenje, međutim ovo su sad ekstremni slučajevi, nemožeš ti očekivati recimo ako ti doktoro odreže nogu da ćeš se izlječit s cannabisom, isto tako ako ti doktor odreže crijeva koja su nužna za probavu da ćeš sad se izlječit i da će biti sve kao prije. Evo recimo jedna ilustrativna: doktor ti ostavi kod peracije iglu u želucu i tebe boli i msiliš si idem se lječit marihuanom, međutim i uz najbolju volju se nemožeš izlječit dok se ne rieši primarni problem, ta igla, ti si eliminirao bolove, ali oni su i dalje prisutni. Ostaje samo nadat se da će tijelo to samo probat regulirat ili premostit nekako.
 

Snjezana1971

Aktivan Član
17.01.2012
527
140
83
Sve nam je jasno i vjerujem velikoj većini koja prati i ćita dnevniik, te se nadam da sam bio dosta opširan glede opisa problema(ako nekog nešto zanima, a znam odgovoriti neka pita) znam da onoga što nema(crijeva i ono što je izrezano neće narasti jbg. to je tako i tu nema povrata unatrag) ali spominjane cistične tvorevine kao i količina grćeva i boli vjerujem da možemo svesti na najmanju moguću mjeru i to je već veliki uspjeh barem se nadam.Do sada sam uspjeo ženu skinuti sa teških lijekova koje je koristila u velikim kolićinama sad skoro ništa ili eventualno kad su jaki bolovi 1 dozu na dan što je iznuimno malo pa skoro do nezanemarivo ili uopće nekoristimo i po 2-3 dana.Tako da smo za vrijeme korištenja terapije dakle za ova cca35 dana potrošili samo 1 bočicu tramala i nijedan flaster:clap:.
Smatram da su to već odlićni rezultati dok alopatska medicina nema alternative s tim što nas mući jbg. i nitko ništa nezna,
Uglavnom ide nabolje ali vidjet ćemo nakon završetka terapije tek je trećina prošla tekad obavimo neke od kontrola da li smo išta postigli s obzirom na navedene problema i kakav je napredak.