FIFA World Cup Brazil 2014

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Hooker

music support
09.01.2012
929
2.318
163
55
Ajde Hrvati, pobedite noćas . Odigrao sam tiket, i kao lokal patriota i jugonostalgičar tipovao sam na vas. Nije neki ulog a samim tim ni kinta za dobitak nije velika . Nema veze to, nego bi mi baš bilo milo da stučete Brazil. Iskreno ...

Pozdrav od Srbina ....
 

Vutra Samotnjak

VenloNL
Poznanik Foruma
07.06.2010
8.479
43.596
2.598
od nervoze pušim dnevno,LM skoro cijelo paklo :D

poluvrijeme,1:1 ,dugačkih 45 minuta očekuje momke još... Oliću,ne zahebavaj se,prodaješ brazilcima neke finte,a frajeru ;)
 
  • Sviđa mi se
Reactions: vetar

vetar

drug član od 2008
26.05.2014
138
122
43
da nije bilo onog fegeta od sudije mozda bi i ostalo 1 1 ko sto sam prognozirao, ne znam
samo gde je vido on prekrsaj, ebg domacin je uvek povlascen ko sudija..
 
  • Sviđa mi se
Reactions: sale82ful
26.02.2013
42
20
8
Katastrofa.. sramota.. nepostojeci penal, ponisten regularan gol, sudjena ruka olicu a bila bi gol sansa.. Nismo pokazali neku odlicnu igru, al, sudac je svojim pogreskama odlucio tijek tekme

Uglavnom, velika lakrdija..
 

Big L

B.I.G.
Poznanik Foruma
11.09.2009
1.841
2.188
188
Brooklyn NY
Ivana_zg je napisao(la):
PS
ovaj Forum je valjda jedino mjesto na Balkanu gdje ljudi različitih nacija podržavaju i toleriraju jedni druge! To se ne može novcem platiti i to je još jedan od razloga zašto volim ovu zajednicu... A svi nažalost znamo kako je to u ovom našem balkanskom buretu baruta najčešće nezamislivo! Nije sve u dimu, ima nešto i u ljudskim srcima :)

Upravo zbog ovoga je ovo najbolji forum i jedino mjesto gdje dolazim odkad sam saznao da postoji...

:thewave:
 

No Joke

Predvodnik Krda
Poznanik Foruma
10.09.2012
5.084
17.175
398
42
Tacna
Evo šta se desilo kod onog penala:

http://youtu.be/OAXVyrDfYAg

Svakako za oskara
winning-an-oscar-smiley-emoticon.gif
 

vedranST

Aktivan Član
25.12.2012
81
129
0
53
steta,najgore moguce je zavrsilo za nas, izgubili smo utakmicu dobili dosta zutih abojim se da ne padnemo sada psihicki kao mogli smo, mogli smo da je bilo sportske srece a i bolji sudac ,iako posli 20-25 minute smo se povukli i previse lako isli u svoj 16 -ac radili greske u obrani i sasvim normalno da ce nas kazniti..penal nije bio a gol je bio i to je sasvim dovoljan razlog za nezadovoljstvo..al steta.ajmo VATRENI DALJE!!
 

Sativa Diva

miljenica bogova
23.04.2012
1.517
5.238
258
Ma.. haha.. sudac je odlicno sudija.. problem je sta nasi neznaju igrat. Nakon autogola igrali su takvu bunkercinu da je bilo gadljivo gledati.. svake 3min radili prekrsaj.. nisu znali sta bi jer su brazilci bolji .. dosadna utakmica .. budimo realni..

Penal smo zasluzili.. on igra za miljune tjedno pa nezna da nesmi u toj situaciji drzati nikog rukama..nogomet se igra nogama..
 
  • Sviđa mi se
Reactions: gazimir
03.07.2009
1.740
2.317
188
Zbilja igra je bila očajna sa naše strane ofc. ruku na srce sudac 0 bodova al i bilo je za očekivati da će domaćina pogurati upravo onda kad im u državi ništ ne ide :) .

naši dosta mliječno ulazili u duele, pa jedan dva tri nejmar prolazi, a ovi naši kao da ga pipkaju...pa puf i eto gola. ivica olić što stariji ide to je "luđi". prodavati brzilcima fore neke fore, ono "rolanje" i slično ispred naših koliko? 30-40 m :D ? majku mu ebem al me nasmija sinoć. ivo ako ti je do rolanja javi mi se u inbox ;)

Sinoć smo više po bokovima pičili (kao da smo brazil) umjesto da smo koristili sredinu pogotovo u drugom poluvremenu gdje je bilo podosta prostora... rakitić prima balun i umjesto da se sjuri kroz sredinu vraća balun nazad?

Panj jelavić ni jedan zračni duel nije dobija.

Izvođenje auta sa ljeve strane i kontinuirano nenuđenje suigrača, užas.

Bezvezno ispucavanje baluna i uvijek prepustanje lopte brazilcima iz takvih situacija....

Sve u svemu dobro je i bilo. Imali smo neke svoje "šanse", malo je sudac pogura di nije triba međutim nitko me uvjeriti neće da smo trebali puno bolje odigrati.

ukoliko je penala bilo neka ga je ali ona "ruka" olića ili prekršaj? no vej :D Pa bija je u zraku nadskočija je golmana a nije se na dotičnoga naslonija, lopta dolazi do perišića i 2:2 al jebiga ... :D

btw "namjerno" udaranje nejmara? tu se daje červeni

Biće bolje....

kamerun, meksiko....naravno, ko plitki potok... samo hard, samo tvrdo :rasta1:
 

No Joke

Predvodnik Krda
Poznanik Foruma
10.09.2012
5.084
17.175
398
42
Tacna
Svi svjetski mediji osudili su Japanca i njegove pogreške, posebno taj penal naglašavajući da je nogomet čvrsta i muška igra. Baš sam gledao Eurosport, Skysport, ESPN i svi su se složili da se japanca treba poslati doma prije nego nanese veću štetu nekome u fazi na ispadanje.
Da smo najgore moguće prošli nebi se složio, bitno je bilo zabiti gol Brazilcima i to smo uspjeli, u biti nismo ali su oni to učinili za nas. Šta je tu je, pokazali smo svijetu da se država sa 4 milijuna stanovnika može dostojanstveno nostiti protiv diva od 200 milijuna stanovnika.
Ima da prebijemo Kamerunce i Mexikance i laganini idemo dalje ;)
 
  • Sviđa mi se
Reactions: sale82ful

Kenny Dalglish

Aktivan Član
15.03.2011
378
690
93
klasična krađa kojoj je je svjedočilo 2 milijardi ljudi. Iz kojeg razloga neznam, nit me zanima jer su mi ubili svu volju za daljnjim praćenjem SP-a.

Recimo to ovako, od 20 sudaca onaj kontakt Lovrena bi vidio na sljedeći način: 5 do 7 bi slijepo slijedila nogometna pravila, svirali kontrafaul i pokazala Fredu žuti karton za pokušaj iznuđivanja penala. 10-tak bi vjerojatno respektiralo događaj kao što je otvorenje SP-a i vjerojatno bi samo malo zažmurili i pustili igru dalje. A samo ovaj japanac i vjerojatno bi se našao još koji plaćenik ovo svira kao penal.

Našima svaka čast, dobro su se borili, čvrsto i pošteno. Prostora za napredak ima, ali sve u svemu nama je Brazil stvorio samo jednu pravu priliku, ona Luizova glava kad je ostao sam na petercu. presudili su udarci izvan šesnaesterca sjajnih individualaca i nepostojeći penal. Sad ovako kako sam to rekao, Ricardinho u Splitu iz slobodnjaka, Kaka u Berlinu sa 25 metara i sad Neymar i Oscar - Brazilci nas ubijaju udarcima izvana, to je sad već činjenica

ko ih jebe, neće daleko sa ovakvom igrom. Mi se trebamo okrenuti prema Kamerunu i u džunglu po 3 boda. Sa ovakvom igrom se to može, pogotovo što ulazi Manđo a vjerojatno i Pranjić
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Bassman and baobab