First time grow up outdoor

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

LoNba

Aktivan Član
31.05.2013
71
20
0
Negde u Srbiji
Poz svima...Prvi post pa u centar...s neba u rebra
Resih ove godine da nesto opravim pa rekoh da podelim sa Vama iskustvo,mozda dobijem i pametan savet :)))
Biljku ne znam tacno ni kada sam posadio :) mislim da ima 45 tak dana...posadio sam je u kantu od 25 L ali mislim da ima zemlje oko 20 L...
Zemlju sam koristio obicnu sa mesavinom za cvecei stavljao sam neko vestacko djubrivo ali ne mnogo...Evo neke slike pa ako ima neko nesto da rece neka rece sad ili vecno cuti :)
Inace biljka je zenska,sto mi je juce pokazala :) ne znam da li je rano ili kako ali na samom vrhu je poraslo samo sa jedne strane http://www.dodaj.rs/?1Z/Ym/15tFvfGq/marijuana-sexing-female-.gif

A sama biljka izgleda ovako ! http://www.dodaj.rs/?1/mb/8V1kMmD/2.jpg http://www.dodaj.rs/?1f/Ay/1pePEQj7/3.jpg http://www.dodaj.rs/?x/I/2T5aO98o/1.jpg

Imam jos jednu biljku koju sam dobio pre par dana ali mislim da je jeako zaostala i ne znam da li da ulazem trud dalje u nju ili da cupam bedu ?! Vidite i sami,prekljuce sam je posadio...inace po ceo dan su napolju dok me komsije neprijave! http://www.dodaj.rs/?39/DL/ZmssyxT/dscn0214.jpg http://www.dodaj.rs/?2T/tj/3EDl4sIo/dscn0215.jpg

Mislim da je ova biljka matora kao moja...lik ju je drzao u providnoj casi od piva i koren se suncao zato verovatno i jeste ovakva....sta bi Vi sa njom?!
Inace barem kod mene je nocu poprilicno hladno,da li da ih unosim?
 

PowerSeed

fuckin' admin
Urednik
Administrator
15.10.2006
22.849
44.458
3.198
Bekaa Valley
LoNba je napisao(la):
... Inace biljka je zenska,sto mi je juce pokazala :) ne znam da li je rano ili kako ali na samom vrhu je poraslo samo sa jedne strane http://www.dodaj.rs/?1Z/Ym/15tFvfGq/marijuana-sexing-female-.gif ...
ne mozes preko stipula da odredjujes pol, imaj strpljenja, do cvetanja jos ima vremena, ostavi obe na miru, kad krene lepse vreme krenuce i one ;)

edit:
sad vidim sta si zaokruzio, ok, to je preflower i ako tako izgleda bude cura
sretan grow
 

loop

veteran spliffer
10.08.2012
773
527
0
44
:ridinghorse: ženka !
i nije rano,preflower se može javiti već posle 2-3 nedelje !
 

LoNba

Aktivan Član
31.05.2013
71
20
0
Negde u Srbiji
Nisu svetlo zelene tacke vec rupe ma listu!!!
Moram oko necega da budem opterecen,u teskoj sam situaciji sto finansiski sto psihicki ovo mi dodje kao relaksacija a bogami nadam se i uspesna finansiska realizacija...Inace 3 puta sam pao sa 1 buxnom...
1.Put novcana kazna 15.000 izvukao se jer je sudija bio car koji me je pitao sto nismo duvali kuci sto se zezamo napolju :)
2.Uslovna 1 God Sudinica bila vrh :)
3.3 Meseca zatvora ali srecom izglasase nasi amnestiju pa mi je to ponisteno :)
4.Put nadam se da nikada nece doci posto bih otputovao na duzi period ali se nadam da ce me sam Rasta bog sacuvati ")

A ova kisa kao meni u inat da pada,ujutru je uzasno hladno sve to me nateralo da biljku ubacim u kucu pored balkonskih staklenih vrata :( samo da mi ozive i clonovi pa ce malo raspolozenje da poraste :) koliko treba da prodje da znam da li ce se primiti ili ne?

Posto sada dnevno dajem 5e za wu podrazumeva se da cu se oporaviti i finansiski :)
 

LoNba

Aktivan Član
31.05.2013
71
20
0
Negde u Srbiji
evo nas posle par dana o5 :) sada mackica izgleda ovako http://www.dodaj.rs/?1R/yQ/1V947ky8/dscn0294.jpg
http://www.dodaj.rs/?2P/XX/4WKUZf2U/dscn0292.jpg


kisa i dalje ubi pa sam je prebacio u indoor rezim pored balkonskih vrata,nije se bunila,ovde 7C ujutru !


Ima li neko neki pametan predlog,sta dalje? ozivim koren,pametan si ti....moram samo videti gde da ga otfikarim....moze i pomoc! :)
Neko topiranje mozda?

poz!vidimo se uskoro :)
Ako mi jos klonovi prezive,mojoj sreci nikad kraja :)

Jack-Sparrow mislus da nije pametno premestati je?posto mi je sunce pola dana na jednoj pola dana logicno na drugoj strani dvorista,tako je i premestam :)

Sem ... juce sam joj odsekao klonove,malo cu je pustim jos 1 ili 2 dana pa cu probam da ozivim vrh.....samo jos da vidim gde da ga odfikarim :) moze pomoc uvek.....
 

LoNba

Aktivan Član
31.05.2013
71
20
0
Negde u Srbiji
Posto je vreme ovakvo kakvo je *kod nas barem muka beda* da li da kupim neke sijalice da malo pomognem biljci ovih dana kad je vec ovoliko oblacno i koje sijalice da kupim za neke male pare?

Pitam to zato sto zadnjih 7 dana otkada je krenula kisa malte ne stoji u mestu a do tada svaki dan su se videli jasni napredci iste,zao mi da se ne razvija kad je vec imala takvu nameru i potencijal :)

Sto se tice ove velike samo da ugreje i ide joj vrh a ona dva klona ako prezive ce padne NEKI lOW STRESS ...IMA DA IZGLEDA KO VINOVA LOZA :)))

Sem imas li ideju gde da fiknem vrh da pusti koren ili neko drugi?
 

GanjaPower

Aktivan Član
02.04.2008
124
24
18
LoNba je napisao(la):
Da li nije rano za ovako nesto http://www.dodaj.rs/?2U/Lk/3AbcThdU/zenka.jpg biljka nema ni dva meseca....


JAOOOO.....bice hedova :)))))

Samo ova kisa kod nas ubi!Ovoliko je porasla za 2 nedelje i odkada je krenula kisa stoji samo deblja :) Kad grane sunce cupam joj jos jedan red liski :)

Želio bih samo da skrenem pažnju da se na ovoj fotografiji iz posta pored preflower-a vide i biljne vaši ili ušii! Nisu pauci već nametnici koji sišu sok biljke i usporavaju rast! Možda su od njih te žute tačke. Tačno na interodama lišća se primjećuju ove bube, na gore citiranom linku.
Ako vam je slika malena pritisnite Ctrl a potom nekoliko puta + za uvećavanje, a obrnutno je Ctrl i - na tastaturi. Dobrog je kvaliteta fotografija pa se vidi jasno.
Ove štetočine uklanjaj ručno a preventivno nabavi bubamaru jer su za nju ove vaši delikates :D

Srećno
 
  • Sviđa mi se
Reactions: usrname and LoNba

LoNba

Aktivan Član
31.05.2013
71
20
0
Negde u Srbiji
Sad gledam oglase imaju kompleti 400w 40e to je badava,samo nisu povezani.....Danas idu nove slike :)
Kolika mi je sijalica potrebna tj dovoljna za jednu biljku?!?