LED High Hopes

Hesi Original Sjemenke Hempatia Organics Nutrients
Želite nešto više od socijalne mreže?
Društvo za legalizaciju marihuane, medicinu i uzgajanje kanabisa. Registrujte se za dodatne opcije foruma.
Registracija
OP
OP
Infinity

Infinity

Aktivan Član
21.03.2019
619
2.658
163
31
@Hammer 2 +5 bombi ona iz gerile je davno ispušena, skino je prvi:D, u 30 danu cvjetanja. Dala mi je motiva za narednu godinu, extra je bila, šteta što nije završila
@mester pretpostavio sam da ima veze s previše svjetla, hvala na potvrdi. Jbg, prži ovaj e27 LED, još 9w sijalice, al opet je rutavo ispod 40cm razmaka. Sljedeći grow opreznije:)
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Hammer 2 +5 bombi
OP
OP
Infinity

Infinity

Aktivan Član
21.03.2019
619
2.658
163
31
Pozdrav ekipa, ev došlo vrijeme i da se saberu utisci.
Šta reč, koju posluku porat:D
Krenut ću od autosa, oko 18g dobro osušenih i očišćenih hedića (vagam bez suvišnog granja). Sativastog rada, više glava nego tjelo, jako zanimljivo, ništa prejako. Mogu da radim bilo šta i dobro drži, i poslije 3h se osjete efekti:). Nije nešto poseban mirisom i okusom, citrusne note.
Foto je dala 31g, puno ljepši miris i okus, još dok se iskjura, vjerujem da će biti poslastica. Još nisam skonto na šta mi baca, al je dosta intenzivnija od autosa. Rad isto sativast, malo jača od autosa, duže drži, do 4-5 sati. Neznam sorte pa i neću detaljirat, dobre su obe, ja prezadovoljan.
Malo osvrta na grow da bacim, moram još da se povežem s vodom, tu nešto kiksam, sve biljke do sad su imale debele i uvijene listove, u nekom momentu dam previše vode ili rano, ne znam, sljedeći grow oprezniji ću biti. Kombinovano je bilo oko 20l zemlje, dvije biljke, plantela hrana, 120w, oko 50g suhog, skoro 0.5g/w, nije loše, al može bolje. Cilj je doći na g/w. Sljedeći grow ide automat u skoro 25l, isti setup svjetla, pa ću da uporedim šta je bolje, 1 ili 2 biljke.
Moram da spomenem autosa koji je bio napolju. Imao je preko 20l zemlje, skino sam ga u 31 danu cvjetanja, dao je oko 30g. On mi je pokazo šta znaći sunce, i jedva čekam sljedeću sezonu da ponovim avanturu, na novom sajtu, imam nekih opcija u glavi, malo daleko, malo visoko, al su veće šanse za uspjeh.
Želim svima da se zahvalim na savjetima, riječima podrške, super ste ekipa, veliki:respect: svima.
Molio bih nekog administratora ili urednika da baci ovaj dnevnik u završene, unaprijed hvala:D
:respect::vutra::rasta:
 
Poslednja izmena: