Welcome To The Jungle - Gelato edition
Pozdrav ekipa!
Gotovo godinu dana je prošlo od mog drugog dnevnika i sada je došlo vrijeme za nastavak. Nastavljam sa novitetima: Green Gelato x5 i Blue Gelato x5, dakle 10 biljki kao i do sada. Odlučio sam se za ta dva straina iz tri razloga; jer imaju visok postotak THC-a, veliki yield na kraju i hybridi su, ali indica dominantni što preferiram.
Vrlo vjerojatno će nakon ovog growa odma ići nastavak sa Cookies Gelato i Wedding Gelato, pa da zaokruzim tu RQS Gelato familiju.
Od prošlog growa ima par stvari koje sam promjenio već u startu i koje ću promjeniti kako bude išao grow. Prvi put koristim drugačiju zemlju, do sada je bila Terra magma a ovaj put ide Potgrond H. Osim toga sam opet vratio Smart pots jer ipak mislim da su smart pots superiorniji od klasičnih plastičnih a ovi RQS bi trebali biti kvalitetni.
Što se tiće smart pots, naručio sam od 15l a potrošio sam 3 zemlje od 70l, što ispada da su potovi preko 20l a čini mi se da bi moglo stati možda još i 20l u njih pa bi ispalo da nemaju 15l kako RQS kaze, nego gotovo 25l, što je drastična razlika.
Bilo kako bilo, od viška glava ne boli i siguran sam da curama neće smetati malo više zemlje.
Vrlo vjerojatno će nakon ovog growa odma ići nastavak sa Cookies Gelato i Wedding Gelato, pa da zaokruzim tu RQS Gelato familiju.
Od prošlog growa ima par stvari koje sam promjenio već u startu i koje ću promjeniti kako bude išao grow. Prvi put koristim drugačiju zemlju, do sada je bila Terra magma a ovaj put ide Potgrond H. Osim toga sam opet vratio Smart pots jer ipak mislim da su smart pots superiorniji od klasičnih plastičnih a ovi RQS bi trebali biti kvalitetni.
Što se tiće smart pots, naručio sam od 15l a potrošio sam 3 zemlje od 70l, što ispada da su potovi preko 20l a čini mi se da bi moglo stati možda još i 20l u njih pa bi ispalo da nemaju 15l kako RQS kaze, nego gotovo 25l, što je drastična razlika.
Bilo kako bilo, od viška glava ne boli i siguran sam da curama neće smetati malo više zemlje.
Prije nego se ovaj grow zakuha, možete kliknuti na link od zadnja dva growa, pa pogledajte kako je to izgledalo do sada.
Pa da krenemo, evo osnovne informacije o vrstama koje uzgajam :
Par slika za početak.
Datum nicanja sjemenke:
03.10.2022.
Početak vegetacije:
04.10.2022.
Breeder:
Royal Queen Seeds
Strain:
Green Gelato, Blue Gelato
Vrsta uzgoja:
Zemlja
Tehnika uzgoja:
Low Stress Training, High Stress Training
Rasvjeta i snaga svijetla u vegetaciji:
LED / 150W x3
Rasvjeta i snaga svijetla u cvjetanju:
LED / 150W x3
Nutrijenti:
Hesi
Ostala oprema:
Mars hydro TS 1000 x3, thermometar, hydrometar, ph metar, karbonski filter, aksijalni vent, oscilirajući vent.
Dodatne informacije:
- Zemlja Potgrond H
- 20l Smart pots x10
- Dimenzije boxa 250x100cm

Datum nicanja sjemenke:
03.10.2022.
Početak vegetacije:
04.10.2022.
Breeder:
Royal Queen Seeds
Strain:
Green Gelato, Blue Gelato
Vrsta uzgoja:
Zemlja
Tehnika uzgoja:
Low Stress Training, High Stress Training
Rasvjeta i snaga svijetla u vegetaciji:
LED / 150W x3
Rasvjeta i snaga svijetla u cvjetanju:
LED / 150W x3
Nutrijenti:
Hesi
Ostala oprema:
Mars hydro TS 1000 x3, thermometar, hydrometar, ph metar, karbonski filter, aksijalni vent, oscilirajući vent.
Dodatne informacije:
- Zemlja Potgrond H
- 20l Smart pots x10
- Dimenzije boxa 250x100cm