Ispred Logorske vatrice

Hesi Hempatia Seedstockers Soma Seeds Herbies Headshop
02.11.2006
6
0
0
42
Evo ja sam dobio ideju (da se malo smijemo).isprièajte neku prièu(only truth) sta vam se dogodilo kad ste bili napušeni(navareni) vi ili bilo tko.ja cu probit led:Bili smo na selu kod mene ja i frendovi i mi se napušili ko svinje i idemo mi jest trešnje. popeo se ja prvi gore,frend je reko neku glupost,ja sam se poèeo smijat i nisam gledao kud satjem i odjednom Puuuf, pao sam sa 3-4m na ruku. slomio sam ruku,ali sam to tek skužio kad me pustila vutra.
 
29.09.2006
7
0
0
1.:
uroko sam se na odmoru, doso sam pred razred(vec sam kasnio) i skuzio da nemam torbu na ledima, odtrco do ducana, da vidim dal sam je tamo pustio, skuzio da ja uopce nisam ni bio u ducanu preko odmora(!) i sjetio sam se da sam je ustvari pustio u razredu prije odmora(!!!); udem u razred, ono, totalno izgubljen, ne kuzim nis(bas me zveknula :p) sjeo na mjesto, profka me prozvala jedno 10 puta, a ja nisam skuzio!!! nakon 2-3min. sam ful zabrijo na spavanje, naslonio se licem na saku i vise nisam mogo drzat oci otvorene(!) pao sam na stol i zaspo. kasnije mi reko frend da je profka rekla: "sta je ovaj napusen?"!!


2.:
isli smo na nocno kupanje, ja i jos dva frenda uzeli od nekih slovenaca skanka za jedva dvije pljuge, oni su prvi put pusili, i nije ih bas jako udarilo(nisu ni znali kako uvlacit, a i skoro sve sam ja skinuo), al sam se zato ja uroko posteno, nisam nis kuzio, samo mi je bilo vruce i iso sam se bacit u more, al stvar je bila da se nisam presvuko u kupace!! skocio sam u more sa dokumentima(pokazna, osobna, zdravstvena...), nesto love(cca. 100kn) i u tenesici sam imo buksano za pljugu! tek sam drugi dan skuzio sta sam napravio! staroj sam reko da su me neko gurnuo i sa sam pao u more.

to je to od mene :)