Hasan bin Sabah je napisao(la):
Samo...nebi reka da se najbolja, jedina i "nemaj druge pored mene tehnika" može nać samo u AMORC-u.
nisam to ni reko.
reko sam da ima najbolja tehnika (što god to značilo) meditacije
i da se ta tehnika može naći i drugdje
i da tu tenihku prakticira amorc:icon_biggrin:
E sad, da je meditaciju bolje učit od iskusnog učitelja, jer je uvik bolje kad ti neko nešto pokaže i otkrije, ako ne ništa, da te "ubrza". Zato su sva ta društva dobra radi razmjene iskustava.
da se mene pita.
ja bih dijelio bespovratne kredite za osobnog don juana svakom zainteresiranom.
Jedini je problem obečat, zaklet se nekome nešto, pa da ispadne prevara...nije zdravo za auru take Zavite polagat :kackepieksen:
hm, da tu ima dosta polemike.
e sad pazi ovo
egzotični istok,ayyurvede i slično su tak super i dosad od nas sakrivena znanja, tako korisna čovjeku, bla bla bla...
ta ista znanja ayurvedski doktori ljubomorno čuvaju jer su se opekli kad su iskusili što se dešava kad znanje padne u pogrešne ruke
evo primjer zamisli što bi se desilo kad bi balcan smoke mogao da obrće stvari u krvotoku (bez uvrede

:icon_mrgreen: ili da okom prebacuje energiju i sve te stvari koje se uče i višoj ezoteriji
mene uopće ne bi bilo strah s njim ići u muriju,
no mislim da bi podlegao svom slabom ja.
da se razumijemo ni meni baš ne bi bilo svejedno (zašto osjećam slike gospodara prstenova
E sad AMORC...Christian Rosenkreutz je zanimljiv...svo to znanje i priča nisu došli niotkud...I garant ljudi znaju šta rade, po pitanju duhovnih vježbi, ali garantirano nisu jedini koji to zanju i posjeduju "tajnu" :matrix:
mislim da to ni oni ne tvrde.
ja sam pre pre pre pre pre pre pre zadovoljan svojim članstvom u tom redu unazad par mjeseci.
kolikoj tami i smeću smo kao ljudi izloženi nisam ni kužio, a mislim da ni sad još nisam osjetio sav smrad