Oboljevaju li hronicni vutroljupci od kancera?

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

No Joke

Predvodnik Krda
Poznanik Foruma
10.09.2012
5.084
17.175
398
42
Tacna
Meni su prije par godina zbog krvi u mokrači, i to u golemoj koncentraciji radili hrpu pretraga i nisu znali šta je. Na kraju su zaključili da imam anomaliju desnog bubrega, te da nije fiksan nego se kreće pri naporima, ali su mi savjetovali cistoskopiju koju sam ladno odbio, nebu meni niko dirao ponos.
 

Hercegovina

Aktivan Član
14.08.2015
233
405
63
Haha
Možda bih i ja odbio da sam znao šta je u pitanju :D
Kada je došao sa onom cjevi i rekao da mi je mora provući kroz glavić da da bi vidio šta je u jajima umalo nisam umro od straha. Sreća pa te prije operacije uspavaju pa ne osjetiš šta ti rade ali sljedećih nekoliko dana se pravo zajebani. Prvo ti gurnu onu ustu cjev kroz glavić i sastružu rakonju a onda ga spale laserom. Nakon toga ti gurnu kateter i narede da piješ nekolko litara tekućine dnevno da bi sve isprao i izbacio one sitne komadiće a svaki veći komad koji zaglavi u kateteru je priča za sebe .
Znam da će me muškarci shvatiti a damama na forumu se izvinjavam zbog rječnika :)

Da ne prepravljam ranije postove :)
Sigurno je da je glavni krivac moj totalno neuredan način života i radno mjesto na kojem radim tako da ne znam koliko se mogu uklopiti u statistiku :)
 
Poslednja izmena od urednika:
02.09.2015
4
3
3
43
Zar mije Marleyev problem s palcem uzrokovan zagnojenjem nakon ozljede na nogometu?Nisam znao da je rak u pitanju bio.. Power Seed, prosvijetli me..heh.
 
25.07.2016
2
0
1
26
Ja sam cuo, molim da me ispravite ukoliko sam u krivu, da ako se draga nam biljka pusi zajedno sa duhanom da sva ( ili mozda vecina ) njena ljekovita svojstva nestaju. Ako neko ima ikakvih saznanja molio bih vas da podijelite
 

Lilly

Aktivan Član
12.08.2011
84
302
53
Wonderland
Uključujem se u diskusiju oko Marley-a - on je imao komplikaciju na nožnom palcu od fudbala koju je odbio da tretira (doktori su predlagali da mu otfikare taj palac ali po njemu to nije dolazilo u obzir - Rastamanski principi odbijaju bilo kakav vid menjanja tela). Takođe nije hteo da pristane na amputaciju jer nije mogao da se pomiri sa tim da neće moći da pleše kao pre, mukica... :) Pošto je to ostalo zanemareno naravno zakomplikovalo se. Kada je napokon otišao kod čika doktora jer se nije osećao dobro, otkrili su mu rak koji se proširio skoro po celom telu - ne sećam se tačno kuda sve, ali vitalni organi su mu bili životno ugroženi. I hebiga... sad da li je to sve nastalo od povrede ili je kancer već bio prikriven u palcu pa se rasplamsao nakon povrede ko zna... ostade nam samo legenda :( mada sumnjam da je to sve od vutre krenulo, mnoge njegove kolege su i dalje živi i zdravi a ubijali se od travuge. Reče Power u nekom od prethodnih postova da je imao baš neku specifičnu vrstu.
P.S. Informacije sam nakupila iz knjige The Life of Bob Marley - Catch a Fire ;)