Old School Trim Hash Oil [bez kuvanja] + Hedovacha (vutra rakija)

Hesi Original Sjemenke Hempatia Organics Nutrients
Želite nešto više od socijalne mreže?
Društvo za legalizaciju marihuane, medicinu i uzgajanje kanabisa. Registrujte se za dodatne opcije foruma.
Registracija
09.12.2015
53
244
33
Imam 99,8% alkohol. Pošto je veliki postotak,hoće li biti dovoljno tjedan dana za zavrsetak procesa?
 

Slavol Žižek

konopljaš
28.11.2018
465
919
93
Ja držim 3-5 dana. Možda je do mene, ali nisam primijetio da dobijem veću količinu ili bolji proizvod ako stoji duže.
 

Slavol Žižek

konopljaš
28.11.2018
465
919
93
Izgleda da sam malo predugo ostavio, nikad nije bilo ovoliko klorofila. Šta da radim, da pokupim samo ono smeđe na dnu, ili i ovo zeleno po stranama?

Drugo pitanje je za ekipu iz BiH, gdje nabavljate alkohol visoke čistoće? Ono što se na olxu prodaje pod 96% je razvodnjeno gore nego u apoteci.
 

Prilozi

16.04.2014
94
226
33
Jednom sam napravio ovo i nisam bio zadovoljan. Vrlo neprakticno za koriscenje, ili nisam skontao foru.. prvo sam mazao buksne time, papir prekriven smolom nije teo da gori, kasnije sam tu masu oblikovao u kocku, stajala je neko vreme u frizideru. Probao da namrvim sitno te pospem buksnom, kad sam je startovao dimilo je kao lokomotiva i tacno ti parcici nisu hteli da sagore. Nakon toga metio u bongic, ista stvar, zaushke sam dobio kako sam vukao i nije htelo da gori. Jbm li ga :zvizd:
 

Badi

☼ »» 113 «« ☼
Poznanik Foruma
imam dosta ostataka ulične albanuše...uvijek birkam, pa popušim sve "dobre" mesnate hedove :razvaljen::...kad više ne mogu probrati ni jedan "dobar" hed koji zadovoljava moje kriterije smiley9934, ostanu mi samo oni odvratni, prazni i granati, te silja na dnu (sitni prah od hedova i lišća)...meni se to ne puši pa otvorim novu (svježu), a ovo odlažem na stranu baš za ovakve eksperimente ;)...čim dođem s posla, bubnut ću to sve u alkohol pa nek stoji...jest da bi sigurno bilo bolje sa nekom kvalitetnijom vutrom, al ako ništa drugo barem ću nekako iskoristiti sav taj škart :D
već neko vrijeme razmišljam napraviti ulje, samo me bilo strah da ne bi napravio eksploziju, jer nemam mogućnost da radim na otvorenom, a ono sa otvorenim prozorom mi je nekako rulet...al ovaj Powerov recept je lako izvediv...hvala
PowerSeed :respect:
 
Poslednja izmena: